Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Tablet reparatie
Tablet reparatie2021-04-19T15:56:38+01:00

Tablet
reparatie

Is het scherm van je tablet gebroken, je batterij niet meer goed, wil je toestel niet meer aan gaan of heb je een ander probleem waardoor je een tablet reparatie nodig hebt? Onze ervaren monteurs maken al 10 jaar met veel plezier duizenden tablets en repareren ook graag jouw toestel. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPad reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kies je soort reparatie

iPad scherm reparatie

Tablet scherm reparatie

iPad batterij vervangen

Tablet batterij vervangen

iPad gaat niet meer aan

Tablet gaat niet meer aan

iPad laadt niet op

Tablet laadt niet meer op

iPad waterschade

Tablet waterschade

Homeknop iPhone kapot

Tablet homeknop kapot

Overige iPad reparaties

Tablet overige reparaties

Behalve de getoonde reparaties voeren we nog meer reparaties uit zoals de volumeknop, oplaadconnectie, camera of speaker. Staat je reparatie er niet tussen? Dan kunnen we je waarschijnlijk wel helpen. Neem contact met ons op en we laten je zo snel mogelijk weten of we je kunnen helpen.

Tablet reparatie

Gebroken scherm

Ze komen in veel verschillende merken, maten en uitvoeringen: tablets. Zowel voor privégebruik als voor zakelijk gebruik is dit een apparaat waar je makkelijk mee uit de voeten kunt. In huis kijk je lekker op de bank, in bed of zelfs in bad eindeloos series en kun je los met allerlei handige apps. Buitenshuis leent een tablet zich goed om presentaties te geven maar ook om bijvoorbeeld een agenda bij te houden. Tablets zijn glad afgewerkt en hebben een mooi design. Het mindere puntje daarvan is dat een tablet makkelijk uit je handen glipt. Met name als je zonder hoes deze alleskunner gebruikt, dan is een ongelukje zo gemaakt.

Waterschade

In tegenstelling tot smartphones zijn tablets doorgaans (nog) niet waterdicht. Die serie in bad kijken kan je dus een duur avondje bezorgen. Wat dacht je van een goede regenbui? Ook dat overleven de meeste tablets niet. Al komen er soms niet hele druppels op het apparaat, vocht kan ook als damp het binnenwerk aantasten. Daarnaast zien we bij Phoneworld ook genoeg gevallen van een tablet met een flinke kras of barst of met softwareproblemen. Waar je ook mee komt, bij Phoneworld kunnen we een tablet reparatie snel en met precisie voor je uitvoeren.

De juiste tools en expertise

Of het nu om een hardwareprobleem of om een softwareprobleem gaat, de Phoneworld monteurs weten altijd waar ze naar moeten zoeken en hoe ze het probleem kunnen verhelpen. Of het nu gaat om een iPad reparatie of om een andere tablet reparatie, zij kennen alle soorten apparaten van voor tot achter. Niet zo gek als je bedenkt dat we bij Phoneworld al 10 jaar gespecialiseerd zijn. Daarnaast is elke werkplaats uitgerust met alle (precisie)gereedschappen om je tablet zo voorzichtig mogelijk en op de juiste wijze te behandelen. Zelfs bij waterschade is er een grote kans dat wij met onze speciale apparatuur je tablet (en data) nog kunnen redden.

Tarieven tablet reparatie

Wij hanteren scherpe tarieven bij een tablet reparatie. Afhankelijk van het soort defect of de ernst van de schade wordt de prijs van de reparatie vastgesteld. Wil je een indicatie van de prijs of heb je vragen over onze tarieven? Dan kun je een mailtje sturen naar [email protected] of bellen naar 085 760 2727. Wij zijn transparant in de kosten en denken graag met je mee.

Een kwalitatieve tablet reparatie

Naast goede monteurs met expertise en de juiste tools, bieden wij nog meer waardevolle service bij een tablet reparatie. Zo geeft je factuur een hernieuwde garantie op vervangen componenten en op de reparatie zelf. Mocht er binnen het halfjaar onverhoopt iets mis blijken te zijn, dan kom je met de factuur terug en gaan wij meteen voor je aan de slag.

Kwaliteit zit ook in de onderdelen. Mocht er tijdens een tablet reparatie dus een onderdeel vervangen moeten worden, dan doen wij dat alleen met originele onderdelen. Met andere woorden: je krijgt altijd een nieuw scherm, een nieuwe batterij, of welk ander onderdeel dan ook ervoor terug, rechtstreeks afkomstig uit de Apple of Samsung fabriek. Alleen zo kunnen wij dezelfde kwaliteit garanderen als die je voor de reparatie van je tablet gewend was.

Duurzaam repareren

Het is onvermijdelijk dat er tijdens een tablet reparatie soms een nieuw onderdeel in je tablet moet worden gemonteerd. Daar valt weinig op af te dingen. Toch kunnen we wel milieubewust met oude onderdelen omgaan. Mocht er dus een defect onderdeel of een met schade uit je tablet komen, dan wordt dit niet zomaar weggegooid. Van alle reparaties zamelen wij de oude onderdelen in en sturen die terug voor recycling. Met een tablet reparatie bij Phoneworld maak je daarom een milieubewuste, duurzame keuze.

Contact

Een reparatie aan je tablet nodig? Je kunt altijd op de bonnefooi binnenlopen bij een van onze filialen. Wij hebben een werkplaats/shop in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Zwolle en Alkmaar. Van tevoren mailen naar [email protected] of bellen naar 085 760 2727 is voor beide partijen praktisch. Wij kunnen er dan namelijk op tijd voor zorgen dat alle benodigde onderdelen voor jouw tablet reparatie in het filiaal naar keuze voor je klaarliggen.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.