Kies jouw type device

Telefoons

Kies jouw type telefoon

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Uncategorized
10.0/10    Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren    Wij scoren een 10.0 uit 10 berekend uit 1425 reviews van klanten
Overige telefoonsReparaties bekijken →

Wanneer deze reparatie?

Telefoon laten repareren

Is het scherm van je telefoon gebroken, je batterij niet meer goed, je home knop kapot of heb je een ander probleem waardoor je een reparatie aan je toestel nodig hebt? We maken al 10 jaar met veel plezier duizenden toestellen en repareren ook graag  jouw apparaat. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden. Wij repareren iPhone, Samsung, Huawei en nog veel meer!

Over de reparatie

Welke reparaties doen wij bij Phoneworld?

Wij helpen door middel van schermreparaties, telefoon batterijen vervangen, camera reparaties, waterschade, audio of microfoon en zelfs moederbord reparaties!

In 4 stappen je telefoon laten repareren (binnen 30 minuten!)

1. Kom zomaar langs in de winkel of plan een reparatie
Bij Phoneworld zijn wij trots op de snelheid waarmee we de reparaties kunnen uitvoeren.

2. Laat een monteur jouw telefoon onderzoeken!
Wij zijn professionele reparateurs die jou mobiel willen krijgen. We doen een klein onderzoek wanneer de oorzaak onduidelijk is. Zo kan jij in de toekomst schade voorkomen en langer doen met je telefoon.

3. Wacht terwijl wij je telefoon reparareren
Bij Phoneworld zijn wij trots op de snelheid waarmee we de reparaties kunnen uitvoeren. Zo doen we batterij en schermreparaties in 30 minuten!

4. Na 30 minuten ben je weer mobiel!
Terwijl wij jouw telefoon repareren kun jij makkelijk de boodschappen doen.

Telefoon reparatie bij Phoneworld

Zit je net middenin je favoriete serie, valt je telefoon ineens uit! Dat is natuurlijk balen, want het dwingt je die spannende cliffhanger pas op een later tijdstip te gaan bekijken. Bijkomend is ook dat je jouw telefoon niet meer goed kunt gebruiken. In veel gevallen ligt de oorzaak bij de batterij en is een telefoon reparatie nodig. Bij Phoneworld zijn wij al jarenlang bezig met dergelijke reparaties en hebben we veel expertise in huis. Wij kunnen dus gemakkelijk en snel een mobiele telefoon reparatie voor je uitvoeren.

Het komt ook vaak voor dat een telefoon kapot valt en dat het scherm hierdoor breekt. In veel gevallen is het noodzakelijk om het scherm zo snel mogelijk te laten repareren. Soms is een scherm zodanig kapot dat er geen uitlezing van het display meer mogelijk is. Aan de andere kant is er een risico op glassplinters in de vingers en ook daar zit niemand op te wachten. Dergelijke smartphone reparaties voeren wij op dagelijkse basis uit. Je kan bij ons terecht voor de reparatie van diverse merken en modellen. Supersnel, met originele onderdelen en tegen een scherpe prijs kunnen wij een smartphone reparatie voor je uitvoeren.

Naast het vervangen van een batterij of het vervangen van een kapot scherm, voeren wij ook nog tientallen andere mobiele telefoon reparaties uit. Voordat we aan de slag gaan, voeren we altijd eerst een kort onderzoek uit. Zo kunnen we exact het probleem vaststellen en kunnen we precies te werk gaan bij de reparatie van je gsm. Wij stellen een diagnose zodat je direct weet waar je aan toe bent. Zo ben je als je telefoon kapot is snel weer op weg met een gemaakt toestel!

Originele onderdelen

Op elke locatie hebben wij een magazijn vol originele onderdelen. Originele onderdelen zorgen ervoor dat de beeldkwaliteit weer goed is en het zijn op maat gemaakte onderdelen voor het toestel.

Kom langs of plan een afspraak

Phoneworld heeft vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Zwolle en Alkmaar. Wil je zeker zijn dat je geholpen wordt? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels.