Kies jouw type device > Samsung

Samsung

Kies jouw type Samsung

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Uncategorized
10.0/10    Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren    Wij scoren een 10.0 uit 10 berekend uit 1425 reviews van klanten

Wanneer deze reparatie?

Samsung scherm vervangen

Ben je op zoek naar een Samsung scherm reparatie, werkt je batterij niet meer goed, wil je toestel niet meer aan gaan of heb je een ander probleem waardoor je een Samsung reparatie nodig hebt? Onze ervaren monteurs maken al 10 jaar met veel plezier duizenden Samsungs en repareren ook graag jouw toestel. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Over de reparatie

Hoe vervangt Phoneworld jouw Samsung scherm?

Waterschade, lock-knop defect of scherm gebroken? Geen probleem voor de ervaren monteurs van Phoneworld. Bij ons kun je terecht voor snelle, secure service tegen een lage prijs.

De razendsnelle service van Phoneworld betekent dat we jouw Samsung reparatie binnen een halfuur kunnen uitvoeren. Daarna kan je jouw toestel weer zorgeloos gebruiken. Op de reparatie krijg je op vertoon van originele reparatiefactuur altijd 6 maanden garantie. Bovendien is onze service erkend en goedgekeurd door grote telefoonverzekeraars.

De Phoneworld reparatie ervaring

1. Kom zomaar langs in de winkel of plan een reparatie
Bij Phoneworld zijn wij trots op de snelheid waarmee we de reparaties kunnen uitvoeren.

2. Wacht terwijl wij je Samsung reparareren
Bij Phoneworld zijn wij trots op de snelheid waarmee we de reparaties kunnen uitvoeren.

3. Geef je Samsung af bij de balie
Bij Phoneworld zijn wij trots op de snelheid waarmee we de reparaties kunnen uitvoeren.

4. Na 30 minuten ben je weer mobiel!
Bij Phoneworld zijn wij trots op de snelheid waarmee we de reparaties kunnen uitvoeren.

Samsung reparatie

Wij garanderen graag de hoogste kwaliteit. Dat betekent dat we voor reparaties altijd alleen originele onderdelen gebruiken. Zo ook bij jouw Samsung reparatie. Originele onderdelen gaan het langste mee en zijn het minst kwetsbaar. Zo garanderen we jou een secure reparatie.

Onze Samsung reparaties

Graag geven we je een overzicht van de reparaties die we zoal uitvoeren:

 • Scherm reparatie Samsung
 • Nieuwe batterij
 • Waterschade
 • Behuizing
 • Herstellen slechte stand-by tijd batterij
 • Reparatie van vastzittende of defecte aan/uit – knop
 • Het herstellen van de trilfunctie
 • Herstel microfoon
 • Ombouwen telefoon van wit naar zwart of andersom
 • Home button reageert slecht of helemaal niet
 • Dock connector onderaan de telefoon reageert niet
 • Display of LCD-scherm defect of reageert slecht
 • Speakers/luidsprekers, weinig of geen geluid
 • Volumetoets, mute-knop of koptelefoonuitgang
 • Gescheurde body of backcover

Staat de Samsung reparatie die je zoekt er niet tussen? Bel of mail ons via deze contactgegevens. Dan zoeken we samen naar een passende oplossing. Ook voor de reparaties aan andere toestellen ben je bij ons natuurlijk van harte welkom.

Prijzen Samsung reparatie service

Op zoek naar Samsung reparatie service voor jouw toestel? Dan ben je bij Phoneworld aan het juiste adres. Bovenaan deze pagina kan je het type van jouw Samsung aanklikken. Daaronder kun je de benodigde reparatie kiezen, zodat je de prijzen en mogelijkheden te zien krijgt. Vind je niet het type of niet de reparatie die je zoekt? Neem dan altijd contact met ons op. We kijken graag met je mee.

Als je niet weet wat je Samsung mankeert, kan je ook altijd bij ons langs komen. Dan onderzoeken onze specialisten je telefoon. Normaal gesproken kunnen we je toestel ter plekke repareren.

Contact

Afspraak maken of vrijblijvend advies nodig? Neem dan contact met ons op door te bellen naar ons landelijke nummer 085 – 760 27 27 of stuur ons een e-mail op [email protected]. Onze medewerkers nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Langs komen? Met vestigingen in Amsterdam, Alkmaar, Utrecht, Rotterdam en Zwolle is Phoneworld goed door Nederland verspreid. Kijk hier voor de exacte adresgegevens van onze locaties. Blijken de vestigingen niet in de buurt te zijn of komt het niet uit om langs te gaan? Dan kan je jouw toestel voor je Samsung reparatie ook opsturen. Je toestel kan je volgen via onze website, zodat je weet wanneer hij ontvangen is en wanneer de reparatie is voltooid. Ook dat is de service van Phoneworld!