Kies jouw type device > OnePlus

OnePlus

Kies jouw type OnePlus

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Uncategorized
0/10    Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren    Wij scoren een 0 uit 10 berekend uit 1425 reviews van klanten

Wanneer deze reparatie?

OnePlus scherm vervangen

Is het scherm van je OnePlus gebroken, je batterij niet meer goed, wil je toestel niet meer aan gaan of heb je een ander probleem waardoor je een OnePlus reparatie nodig hebt? Onze ervaren monteurs maken al jaren met veel plezier duizenden OnePlus toestellen en repareren ook graag jouw toestel. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Over de reparatie

Hoe vervangt Phoneworld jouw OnePlus scherm?

OnePlus toestellen zijn scherp geprijsd, hebben uitstekende specificaties en een prachtig design. Voor de reparaties van de vele OnePlus toestellen is Phoneworld de beste keus! Ook Phoneworld staat voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Aarzel dus niet langer en laat je beschadigde toestel door ons maken.

Een reparatie van je OnePlus toestel is meestal binnen 30 tot 60 minuten gedaan. Razendsnel dus. Op die manier ben je verzekerd dat je snel je telefoonleven weer kan oppakken en niet onnodig lang hoeft te wachten tot je jouw toestel weer terug hebt. Onze monteurs leveren een nette en professionele service.

De Phoneworld reparatie ervaring

1. Kom zomaar langs in de winkel of plan een reparatie
Bij Phoneworld zijn wij trots op de snelheid waarmee we de reparaties kunnen uitvoeren.

2. Wacht terwijl wij je OnePlus reparareren
Bij Phoneworld zijn wij trots op de snelheid waarmee we de reparaties kunnen uitvoeren.

3. Geef je OnePlus af bij de balie
Bij Phoneworld zijn wij trots op de snelheid waarmee we de reparaties kunnen uitvoeren.

4. Na 30 minuten ben je weer mobiel!
Bij Phoneworld zijn wij trots op de snelheid waarmee we de reparaties kunnen uitvoeren.

Veel voorkomende OnePlus reparaties

Heb je waterschade? Zet je toestel dan niet aan om verdere beschadiging te voorkomen. In plaats daarvan kun je het beste even bij ons binnenlopen. Wij hebben een apparaat dat een diagnose kan stellen van de hoeveelheid waterschade en ook je toestel schoonmaken. Zo kunnen we in het beste geval je toestel nog redden. Heb je belangrijke gegevens op je toestel? Dan gaan we kijken hoe we je e-mails, foto’s en documenten kunnen terughalen.

Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor het repareren van je OnePlus beeldscherm of het vervangen van een versleten batterij. Voor alle reparaties gebruiken we enkel originele Huawei onderdelen.

Heb je een ander probleem met je toestel? Ook dan bieden we jou de beste oplossing voor een reparatie. Bijvoorbeeld in het geval:

  • Toestel niet meer reageert
  • Je slecht of geen beeld hebt
  • Je een slecht geluid hebt bij het bellen
  • Kapotte camera

Heb je een nieuw scherm nodig?

Een reparatie die we vaak doen op OnePlus toestellen is het vervangen van het scherm. Maakt niet uit om welke variant het gaat:

Het beeldscherm is de eyecatcher van het toestel. Alles gebeurt via het scherm: appen, video’s kijken, foto’s maken, ga zo maar door. Het is dus belangrijk dat je hem snel laat repareren. Wacht niet langer en laat je het scherm van je OnePlus telefoon vandaag nog bij ons repareren!

Waarom je smartphone repareren bij Phoneworld?

Met meer dan 10 jaar ervaring is Phoneworld de beste keus voor smartphone service en onderhoud. Wij bieden kwalitatief hoogstaande reparaties voor een scherpe prijs. Zo gebruiken we alleen originele OnePlus onderdelen en geven we 6 maanden garantie op je reparatie.

Een belangrijk element van onze service is dat reparaties snel worden uitgevoerd. Dit doen we, zodat je niet onnodig lang hoeft te wachten. Mocht het een keer voorkomen dat we je reparatie niet binnen 30 tot 60 minuten afgerond hebben, dan stellen we je ervan op de hoogte zodat jij verder kan met de dagelijkse dingen.

OnePlus garantie

Wij bieden 6 maanden garantie op elke reparatie aan je OnePlus. Dit geldt uiteraard niet voor nieuwe glas- en valschade.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Bel ons op 085 – 760 27 27 of mail ons via [email protected].

Als je bij een van onze vestigingen binnenloopt, kunnen we je meestal snel helpen. Wij regelen je OnePlus reparatie terwijl je geniet van een kopje koffie.