Kies jouw type device > Huawei

Huawei

Kies jouw type Huawei

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Uncategorized
10.0/10    Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren    Wij scoren een 10.0 uit 10 berekend uit 1425 reviews van klanten

Huawei reparatie?

Huawei reparatie

Is het scherm van je Huawei gebroken, je batterij niet meer goed, wil je toestel niet meer aan gaan of heb je een ander probleem waardoor je een Huawei reparatie nodig hebt? Onze ervaren monteurs maken al 10 jaar met veel plezier duizenden Huawei toestellen en repareren ook graag jouw toestel. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Over de reparatie

Hoe vervangt Phoneworld jouw Huawei?

Huawei toestellen zijn vaak scherp geprijsd, maar desondanks toch van zeer goede kwaliteit. Wij leveren eenzelfde soort service: wij werken alleen met originele Huawei onderdelen, maar proberen dit zo voordelig mogelijk te brengen. Phoneworld heeft al ruim 10 jaar ervaring met smartphone service en reparatie. Voor elk probleem ben je bij ons aan het juiste adres.

Je Huawei toestel kan je bij ons laten repareren. Meestal is een herstel binnen 30 tot 60 minuten volbracht. Je bent dus niet je halve dag kwijt met het regelen van een reparatie. Onze monteurs zijn deskundig en professioneel en we geven je bovendien 6 maanden garantie op elke reparatie.

De Phoneworld reparatie ervaring

1. Kom zomaar langs in de winkel of plan een reparatie
Kom zomaar langs in de winkel of plan een reparatie
Je kan altijd bij ons langs komen in de winkel, let alleen wel op wanneer het druk is gaan de mensen die een afspraak hebben gemaakt voor. Dit doen we zodat we snel jouw Huawei kunnen repareren.

2. Wacht terwijl wij je Huawei repareren
Tijdens het wachten kan je gebruik maken van onze gratis WIFI of pak lekker een kop koffie.

3. Geef je Huawei af bij de balie
Wanneer je na het maken van je afspraak bij ons binnen komt, geef dan je Huawei af bij de balie zodat we gelijk kunnen starten aan jouw reparatie.

4. Na 30 minuten ben je weer mobiel!
Bij PhoneWorld doen wij ons best om jouw Huawei zo snel mogelijk te repareren daarom ga  je binnen 30 min met een werkende Huawei bij ons de deur uit.

Veel voorkomende Huawei reparaties

Veel voorkomende problemen zijn waterschade of valschade. Als het scherm van je Huawei toestel gebroken is, zetten we er zo een nieuwe op. Voor waterschade hebben we op de werkplaats een speciaal apparaat staan die gemaakt is om je Huawei toestel te herstellen van de vochtschade. Bij Phoneworld voeren we alle reparaties uit met het behoud van je data.

Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor andere reparaties. Bijvoorbeeld:

  • Toestel reageert niet meer
  • Slecht of geen beeld
  • Batterij is heel snel leeg
  • Batterij laadt heel langzaam op
  • Kapotte camera

Heb je een nieuw scherm nodig?

Een reparatie die we heel vaak uitvoeren op de Huawei is het vervangen van het scherm. Maakt niet uit om welke variant het gaat:

Het scherm is het visitekaartje, toetsenbord en televisie van je Huawei telefoon in een. Het is dan ook zonde als er barsten in zitten. Barsten in het scherm vergroot ook de kans op waterschade als het buiten regent. Wacht niet te lang en laat je het scherm van je Huawei telefoon vandaag nog bij ons repareren!

Waarom je smartphone repareren bij Phoneworld?

Phoneworld staat voor kwalitatief hoogwaarde smartphone service en onderhoud. Wij geloven dat een netjes afgewerkte reparatie een mooie manier is om de levensduur van je smartphone te verlengen. Met onze ruim 10 jaar ervaring, ben je voor een reparatie aan je telefoon bij Phoneworld aan het juiste adres.

Bij Phoneworld proberen we alle onderdelen op voorraad te hebben, waardoor de reparatie aan jouw telefoon direct uitgevoerd kan worden. Je hoeft niet lang te wachten. We voeren de reparatie uit in 30 tot 60 minuten.

Voor de reparatie van Huawei toestellen gebruiken we alleen originele merk onderdelen. Dit is belangrijk, omdat er een hoop namaak op de markt is. De goedkopere onderdelen zijn misschien voordeliger, maar gaan ook veel sneller weer stuk. Met authentieke onderdelen gaat je reparatie ook veel langer mee. Kies je voor ons, dan kies je voor de originele Huawei kwaliteit.

Huawei garantie

Wij bieden 6 maanden garantie op elke reparatie van je Huawei telefoon. Dit geldt uiteraard niet voor nieuwe glas- en valschade.