Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Macbook reparatie
Macbook reparatie2021-01-13T20:06:13+01:00

Macbook reparatie
en laptop reparatie

Is het scherm van je Macbook gebroken of beschadigd? Je Macbook scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de Macbook uit is, hebben wij al duizenden Macbook scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

Macbook reparatie
     

Onze service

Apple specialist
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Macbook reparatie

De Macbook is een technologische alleskunner met het typische design van Apple. Er is vaak geen speld tussen te krijgen, zowel in termen van bouwkwaliteit en technische specificaties, als in hoe het eruit ziet. In tegenstelling tot Windows-laptops of Chromebooks is er bij de Macbook veel meer sprake van een aansluiting van verschillende onderdelen op elkaar. Hierdoor is de kwaliteit van Macbooks zeer consistent.

De vele design elementen van de Macbook moeten behouden worden. Of dit nu gaat het om het superscherpe en kleurvaste scherm, de strakke unibody of het enorm handige trackpad. Het is daarom aangeraden om enkel erkende specialisten in te schakelen voor een reparatie aan je Macbook. Omdat het apparaat zo precies ontworpen is, komt er veel kijken bij een Macbook reparatie. Niet alleen in termen van kunde en ervaring, maar ook in termen van welke onderdelen voor kapotte onderdelen in de plaats komen.

Phoneworld houdt rekening met al deze aspecten bij een reparatie van je Macbook. Wij werken snel, professioneel en leveren de Macbook netjes afgewerkt weer bij je af. Tevens doen we dit voor zeer voordelige prijzen en bieden we 6 maanden garantie op elke reparatie, mits er geen sprake is van nieuwe val- en/of waterschade.

Scherm reparatie

De prijzen voor het vervangen van een scherm variëren van €299,90 tot €549,00. Dit heeft te maken met de enorme variatie in modellen. Een belangrijk verschil is dat de nieuwere Retina schermen anders in elkaar zitten dan de oude schermen. De glasplaat is niet los te vervangen, omdat de LCD vastgelijmd zit aan het glas. Bij oudere modellen is het uiteraard goed te doen om enkel de glasplaat te vervangen en daardoor ben je goedkoper uit.

De gemiddelde tijdsduur van een scherm reparatie is 1 tot 1,5 week. De Macbook reparatie wordt netjes en met expertise uitgevoerd, waardoor je er zeker van kan zijn dat je Macbook weer een lange tijd meegaat. Dat is wel zo voordelig!

Waarom je Macbook laten repareren bij Phoneworld?

Al sinds 2009 is Phoneworld dé expert op het gebied van Apple producten. Wij kunnen overweg met alle soorten iphones en Macbooks. Wij hebben vestigingen door heel Nederland, waardoor je niet lang hoeft te reizen voor je voordelige Macbook reparatie. Alle varianten van de Macbook, variërend van de Macbook Air tot Macbook Pro, kunnen bij ons gerepareerd worden.

Phoneworld maakt uitsluitend gebruik van originele Apple onderdelen voor deze reparatie. Apple is een merk dat garant staat voor een bepaalde kwaliteit. Dit is terug te zien in alle aspecten van de Macbook. Al die aspecten dienen ook behouden te blijven, zodat de integriteit van het merk hetzelfde blijft. De hoogwaardige onderdelen van Apple hebben een uitstekende levensduur en bouwkwaliteit, waardoor er een minimaal verschil zal zijn tussen een nieuwe Macbook en een Macbook die gerepareerd is. Het is niet voor niets dat Apple zelf ook consequent refurbished iphones en Macbooks verkoopt. Ze geloven zo sterk in hun eigen product dat tweedehands versies ook hun waarmerk krijgen.

Het is op voorhand moeilijk te zeggen wat er precies mis is met je Macbook, als de schade niet zichtbaar is. Bij een vastlopende of niet reagerende Macbook kan er van alles mis zijn. Een softwarefout is nog te overzien met een simpele update of fabrieks-reset. Vermoed je echter een hardwarefout, dan kan Phoneworld je van dienst zijn. We voeren een nauwkeurig onderzoek uit, zodat we precies weten welke Macbook reparatie we specifiek moeten uitvoeren. Zo minimaliseren we onnodig en riskant rommelen in je Macbook en knappen we met een gerichte en precieze operatie je Macbook helemaal op.

Haal het maximale uit je investering

Omdat de prijzen van de Macbooks nogal op kunnen lopen wil je er zo lang mogelijk mee kunnen doen. De aanschaf van een Macbook betekent ook dat je ondergedompeld raakt in een ecosysteem van op elkaar aansluitende software en andere apparaten. Je Macbook communiceert feilloos met je iphone en bevat geweldige software die uniek is voor Apple. Graphic designers en muzikanten werken graag met de Macbook vanwege de combinatie van snelle hardware en mooie software.

Is de harde schijf kapot of is het scherm gebarsten? Dan heeft dit invloed op je workflow als je de Macbook gebruikt voor je werk. Ook als je hem niet gebruikt voor je werk betekent dit een aanzienlijke vermindering in waarde van je Macbook, wat ook de waarde bij een eventuele doorverkoop aantast. Met een Macbook reparatie herstel je alle functies probleemloos en kan je meestal weer een paar jaren verder. Het voornaamste doel van een reparatie van je Macbook is om op de lange termijn voordeliger uit te zijn. Je doet langer met de Macbook, zodat je ook meer rendement haalt uit je dure investering. Op het moment dat je ervoor kiest om het door te verkopen, heb je meer kans dat de Macbook tweedehands een aardig bedrag oplevert.

Daarnaast is een Macbook reparatie duurzamer en beter voor het milieu. Het is ongekend wat er allemaal moet samenkomen aan materiaal, technologie en kennis om een Macbook te produceren. Het is dus zonde om voortijdig de Macbook weg te doen als je nog zoveel meer kan doen met deze materialen. Uiteindelijk is een Macbook reparatie het beste voor zowel het milieu als voor je portemonnee.

Contact

Heb je vragen over je Macbook? Weet je niet zeker of je probleem door ons verholpen kan worden? Neem dan contact met ons op via 085 – 760 27 27 of mail naar [email protected] Je kan een afspraak maken voor een reparatie, maar ook geheel vrijblijvend een advies en offerte aanvragen.

Zonder afspraak kun je altijd ook met een kapotte Macbook bij ons binnenlopen.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.