Zakelijk

Phoneworld zakelijk

Wil je een partner worden van Phoneworld? Dat kan!
Afspraak maken

Zakelijk

De visie van Phoneworld.

“Onze visie is om communicatie voor iedereen vlekkeloos te laten verlopen. Daarnaast draag je door te kiezen voor een reparatie i.p.v. een vervanging bij aan een groenere planeet.

Al meer dan 15 jaar de expert rondom telefoon, tablet en computer reparaties

Er is altijd een Phoneworld vestiging bij jouw in de buurt. Plan daarom direct je reparatie afspraak in en je kunt zelf de dag tijd en locatie kiezen. Plan je een afspraak in, dan weet je dat je in de meeste gevallen binnen 30 minuten weer buiten staat. Je hebt  daarom ook voorrang op klanten zonder afspraak.

Neem contact met ons op!

Onze mensen. Onze kwaliteit.

Onze specialisten staan al meer dan 15 jaar voor jou klaar. We zijn een doorgewinterde reparatie specialist en hebben al veel problemen verholpen voor onze klanten. Wat ooit is begonnen op een zolderkamer met het repareren van een iPhone 3G is uitgegroeid tot een stabiele organisatie met kennis op het juiste niveau. Door onze ruime ervaring kunnen wij dan ook jouw toestel snel repareren hierdoor sta je binnen 30 minuten weer buiten.

Onze service: Telefoon, tablet of laptop reparatie nodig? Wij doen het in 30 minuten!

Bij Phoneworld is er kwaliteit, kwantiteit en kennis in huis. Doordat we ooit zijn begonnen met het repareren van een iPhone 3G. Hebben we daarna onze services uitgebreid door ook tablets en laptops te repareren. Door verschillende devices te repareren is onze kennis en ervaring alleen maar gegroeid daarom ben je dan ook bij het juiste adres om bij Phoneworld je reparaties onder te brengen. Zodat je als organisatie zorgeloos mobiel blijft! 

PHONEWORLD BELOFTES

Hoe wij je vooruit kunnen helpen

Getrainde monteurs

De meeste monteurs bij Phoneworld hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het repareren van smartphones en tablets. Daarom maken wij uw toestel vakkundig en snel weer klaar! Zo blijft u mobiel.

Razendsnel klaar

Wanneer je een afspraak maakt via onze site. Dan zorgen wij ervoor dat je weer binnen 30 min online bent. Zo niet? Dan krijgt u een gratis screenprotector voor uw toestel of 5% korting op de reparatie.

Originele onderdelen

Phoneworld gebruikt voor de meeste reparaties originele onderdelen. Kunnen we ze niet origineel krijgen? Dan zoeken we de beste kwaliteit mogelijk. Zodat jij een duurzame reparatie krijgt.

1 jaar garantie

Bij Phoneworld geloven we in de kwaliteit die we leveren. Daarom bieden wij op alle reparaties 1 jaar garantie. Zodat jij je device met een gerust hart je reparatie bij ons achter kan laten.

WAAR WACHT JE NOG OP?