Kies jouw type device > iPhone

iPhone

Kies jouw type iPhone

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Uncategorized
0/10    Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren    Wij scoren een 0 uit 10 berekend uit 1425 reviews van klanten

Wanneer deze reparatie?

iPhone reparatie

Een Apple iPhone reparatie kan je beter nooit zelf doen, dus is jouw iPhone 11 kapot? Gaat de batterij van jouw iPhone X snel leeg? Of gaat jouw iPhone 8 niet meer aan? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk jouw iPhone laten repareren. De reparatiekosten lopen erg uiteen. Dit komt doordat er tegenwoordig zoveel verschillende toestellen op de markt zijn, waardoor er ook veel verschil zit in de soorten onderdelen. De prijzen voor het vervangen van jouw iPhone kan daarom verschillen met andere oudere modellen. De kosten hangen onder andere samen met het merk telefoon en het type. Je kunt voor de kosten voor het repareren van jouw telefoon scherm kijken op iPhone reparatie(s). Kun je de kosten voor het repareren van jouw telefoon niet vinden? Geen probleem, neem dan even contact met ons op met een van onze vestigingen.

Ervaring PhoneWorld

Snelle iPhone reparatie

Bij Phoneworld begrijpen wij dat iedereen zijn of haar telefoon zo snel mogelijk weer werkend wilt hebben. Rondlopen met bijvoorbeeld een kapot telefoon scherm kan erg vervelend zijn en moet zo snel mogelijk weer opgelost worden. Voor ons is het belangrijk dat wij dit snel voor je oplossen en bij Phoneworld is een beeldscherm reparatie binnen 30 minuten geregeld. Dit betekent dat je snel weer kun Whatsappen, bellen of je social media bijhouden. Naast een snelle service vinden wij het ook belangrijk dat we werken met originele onderdelen. Veel bedrijven gebruiken geen originele onderdelen, waardoor het lijkt alsof je goedkoop uit bent, maar vaak is je telefoon scherm na een korte tijd weer kapot. Bij Phoneworld gebruiken wij daarom originele Apple onderdelen, zodat je verzekerd bent van een goed werkend beeldscherm na reparatie. Ook geven wij standaard 6 maanden garantie op al onze reparaties.

De Phoneworld reparatie ervaring

1. Kom zomaar langs in de winkel of plan een reparatie
Je kan altijd bij ons langs komen in de winkel, let alleen wel op wanneer het druk is gaan de mensen die een afspraak hebben gemaakt voor. Dit doen we zodat we snel jouw iPhone kunnen repareren.

2. Wacht terwijl wij je iPhone repareren
Tijdens het wachten kan je gebruik maken van onze gratis WiFi of pak lekker een kop koffie.

3. Geef je iPhone af bij de balie
Wanneer je na het maken van je afspraak bij ons binnen komt, geef dan je iPhone af bij de balie zodat we gelijk kunnen starten aan jouw reparatie.

4. Na 30 minuten ben je weer mobiel!
Bij PhoneWorld doen wij ons best om jouw iPhone zo snel mogelijk te repareren daarom ga  je binnen 30 min met een werkende iPhone bij ons de deur uit.

Wat kost een Apple iPhone reparatie?

Bij Phoneworld voeren we vrijwel alle reparaties uit aan je Apple iPhone. De kosten van de reparatie zijn afhankelijk van het type telefoon en het soort reparatie van je Apple. Je iPhone laten maken kan bij ons al vanaf € 29,95. Wil je een schatting van de kosten? Kom dan langs in een van onze winkels. De specialisten helpen je graag bij de mogelijkheden en de kosten voor de reparatie van je Apple.

Telefoon reparatie op locatie

Phoneworld heeft vestigingen voor een telefoon reparatie in AmsterdamRotterdamAlkmaar en Zwolle. Schroom dus niet om een keer binnen te stappen wanneer je het gevoel hebt dat jouw toestel niet meer goed functioneert. Onze monteurs kunnen dan een gratis check uitvoeren, waarbij ze kijken welke reparatie noodzakelijk is, zodat jij weer met een goed functionerende telefoon de winkel verlaat.

Neem contact met ons op

Voor de reparatie van je Apple iPhone, kom je naar Phoneworld. Breng je iPhone voor reparatie langs in een van onze winkels in Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Zwolle of stuur je iPhone aan ons op. Wil je telefonisch een afspraak maken of wil je meer informatie of advies over onze iPhone reparaties en service? Bel dan naar: 085-760 27 27 of mail naar [email protected]