Phoneworld, al meer dan 10 jaar de specialist van Nederland
Voor particulieren en zakelijk

Ruim 10 jaar geleden waren we de eerste reparateur die in heel Nederland actief was om smartphones en tablets van particulieren en bedrijven te repareren. Er is inmiddels veel veranderd aan de smartphone en tablet, maar ze gaan nog steeds kapot en daarom zorgen wij dat we continu up to date zijn en met de best mogelijke service uw device kunnen repareren tegen de best mogelijke prijs. We repareren uw toestel bijna altijd binnen 30 tot 60 minuten en werken uitsluitend met originele producten.

iPhone reparatie

Wertgarantie

Een smartphone of tablet laten repareren bij Phoneworld kan met een gerust hart. We zijn goedgekeurd door verzekeraars en kunnen daarom uw toestel onder wertgarantie repareren.

We werken nauw samen met verzekeraars in Nederland en de wertgarantie gaat nog een stukje verder dan de standaard verzekering waardoor u altijd maximaal bespaart op de reparatie van uw smartphone of tablet.

Onze monteurs

Omdat we al zo lang in het vak zitten, weten we precies wat belangrijk is. We kennen ieder toestel door en door en weten welke onderdelen we nodig hebben voor een kwalitatieve reparatie. We werken met een team enthousiaste en opgeleide monteurs die iedere dag met veel passie en deskundigheid talloze toestellen repareren. Of het nu gaat om je kapot gevallen privé smartphone, heel veel iPhones van uw bedrijf of zelfs om een MacBook, onze monteurs staan voor u klaar.

Onze garantie

Op al onze reparaties bieden we 6 maanden garantie zodat je zeker weet dat je toestel wordt gerepareerd voor het geld dat je betaalt. Iedere dag doen we ons uiterste best om alle reparaties in één keer goed uit te voeren. Toch kan het gebeuren dat er een keer iets niet goed gaat, maar ook dan staan we voor je klaar. Als je contact met ons opneemt, helpen we je direct en als je de originele factuur van de reparatie netjes bewaard hebt, hoef je niet te rekenen op extra kosten.

     

Onze service

Apple specialist
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Originele onderdelen
Garantie op reparaties
Getrainde monteurs
Razendsnel klaar

Ons keurmerk

Een smartphone of tablet is een persoonlijk apparaat waar vaak gevoelige data op staat. Wij gaan hier uiterst vertrouwelijk mee om. We zijn aangesloten bij het keurmerk Q-shops en houden ons aan de door hen opgestelde algemene voorwaarden en gedragsregels die in lijn liggen met de Nederlandse en Europese wetgeving waardoor je altijd betrouwbaar zaken met ons kunt doen. Mochten we toch onverhoopt ergens niet uitkomen, dan kun je altijd terugvallen op Q-shops. We hopen dit uiteraard altijd te voorkomen.

Onze vestigingen

Naast ons hoofdkantoor in Alkmaar hebben we meerdere vestigingen door Nederland welke we continu proberen uit te breiden om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen. Je kunt terecht bij onze filialen in Amsterdam Oost, Utrecht, Rotterdam, Alkmaar en Zwolle. Je kunt je toestel ook naar ons opsturen als je niet bij een vestiging van ons in de buurt woont waardoor we je altijd kunnen helpen. We zorgen ervoor dat de verzending altijd veilig verloopt.

Onze razendsnelle service

De meeste reparaties aan uw smartphone of tablet voeren wij uit binnen 30 minuten waardoor u onder het genot van een kopje koffie kunt wachten terwijl wij uw toestel repareren. Sommige reparaties duren wat langer, dan zijn we 60 minuten bezig maar veel langer duurt het meestal niet. Een uitzondering is waterschade. Als je toestel waterschade heeft dan neemt de reparatie meerdere dagen in beslag en we kunnen vooraf niet garanderen dat uw toestel daadwerkelijk weer zal werken.

Onze klanten

Laat onze tevreden klanten je overtuigen om je toestel door Phoneworld te laten repareren.

Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren 10
Franc
Ik had een issue met m'n Iphone. Bij Sander van Phoneworld kon ik zeer snel terecht. Het online een afspraak... lees meer
Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren 8
Desiree Blok
Snelle en vriendelijke service!!
Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren 10
Ruud
Top
Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren 8
Doride
Snelle levering. iPhone hoesje leek zwart op website, maar bleek grijs-groen te zijn. Mooie kleur ook... lees meer
Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren 9
Thijs
Ik kwam voor een vervanging voor de achterkant van mijn nieuwe telefoon. Heel vriendelijk behandeld en kon... lees meer
Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren 10
Victor
Telefoon Samsung S 9 beeldscherm defect.... lees meer
Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1219 reviews op Kiyoh