Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Over ons
Over ons2020-06-05T14:13:07+01:00

Phoneworld, al meer dan 10 jaar de specialist van Nederland
Voor particulieren en zakelijk

Ruim 10 jaar geleden waren we de eerste reparateur die in heel Nederland actief was om smartphones en tablets van particulieren en bedrijven te repareren. Er is inmiddels veel veranderd aan de smartphone en tablet, maar ze gaan nog steeds kapot en daarom zorgen wij dat we continu up to date zijn en met de best mogelijke service uw device kunnen repareren tegen de best mogelijke prijs. We repareren uw toestel bijna altijd binnen 30 tot 60 minuten en werken met originele producten.

iPhone reparatie

Wertgarantie

Een smartphone of tablet laten repareren bij Phoneworld kan met een gerust hart. We zijn goedgekeurd door verzekeraars en kunnen daarom uw toestel onder wertgarantie repareren.

We werken nauw samen met verzekeraars in Nederland en de wertgarantie gaat nog een stukje verder dan de standaard verzekering waardoor u altijd maximaal bespaart op de reparatie van uw smartphone of tablet.

Onze monteurs

Omdat we al zo lang in het vak zitten, weten we precies wat belangrijk is. We kennen ieder toestel door en door en weten welke onderdelen we nodig hebben voor een kwalitatieve reparatie. We werken met een team enthousiaste en opgeleide monteurs die iedere dag met veel passie en deskundigheid talloze toestellen repareren. Of het nu gaat om je kapot gevallen privé smartphone, heel veel iPhones van uw bedrijf of zelfs om een MacBook, onze monteurs staan voor u klaar.

Onze garantie

Op al onze reparaties bieden we 6 maanden garantie zodat je zeker weet dat je toestel wordt gerepareerd voor het geld dat je betaalt. Iedere dag doen we ons uiterste best om alle reparaties in één keer goed uit te voeren. Toch kan het gebeuren dat er een keer iets niet goed gaat, maar ook dan staan we voor je klaar. Als je contact met ons opneemt, helpen we je direct en als je de originele factuur van de reparatie netjes bewaard hebt, hoef je niet te rekenen op extra kosten.

     

Onze service

Apple specialist
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Originele onderdelen
Garantie op reparaties
Getrainde monteurs
Razendsnel klaar

Ons keurmerk

Een smartphone of tablet is een persoonlijk apparaat waar vaak gevoelige data op staat. Wij gaan hier uiterst vertrouwelijk mee om. We zijn aangesloten bij het keurmerk Q-shops en houden ons aan de door hen opgestelde algemene voorwaarden en gedragsregels die in lijn liggen met de Nederlandse en Europese wetgeving waardoor je altijd betrouwbaar zaken met ons kunt doen. Mochten we toch onverhoopt ergens niet uitkomen, dan kun je altijd terugvallen op Q-shops. We hopen dit uiteraard altijd te voorkomen.

Onze vestigingen

Naast ons hoofdkantoor in Alkmaar hebben we meerdere vestigingen door Nederland welke we continu proberen uit te breiden om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen. Je kunt terecht bij onze filialen in Amsterdam Oost, Utrecht, Rotterdam, Alkmaar en Zwolle. Je kunt je toestel ook naar ons opsturen als je niet bij een vestiging van ons in de buurt woont waardoor we je altijd kunnen helpen. We zorgen ervoor dat de verzending altijd veilig verloopt.

Onze razendsnelle service

De meeste reparaties aan uw smartphone of tablet voeren wij uit binnen 30 minuten waardoor u onder het genot van een kopje koffie kunt wachten terwijl wij uw toestel repareren. Sommige reparaties duren wat langer, dan zijn we 60 minuten bezig maar veel langer duurt het meestal niet. Een uitzondering is waterschade. Als je toestel waterschade heeft dan neemt de reparatie meerdere dagen in beslag en we kunnen vooraf niet garanderen dat uw toestel daadwerkelijk weer zal werken.

Onze klanten

Laat onze tevreden klanten je overtuigen om je toestel door Phoneworld te laten repareren.

Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren 10
Gerard
Net voor mijn vakantie Smartphone laten vallen: glas stuk en het scherm is onleesbaar. Wat nu? Dan bemerk je... lees meer
Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren 10
Berthie
Probleem werd verholpen in korte tijd onder het genot van een bekertje koffie.
Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren 10
Peter
Na afspraak de batterij van mijn Iphone binnen 10 minuten vakkundig vervangen. Grote klasse mannen.
Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren 9
F.
Gisteren avond mijn telefoon gecrashed. Hij ging constant vanzelf aan en uit. Vanmiddag de telefoon achter... lees meer
Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren 10
De Driemaster
Bij incidentele breuk laptopscherm even een belletje en als het scherm er is wordt hij weer snel gemonteerd!... lees meer
Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren 10
Han
Na googlen besloten bij hen batterij van iphone te laten vervangen. Prima job. Prima tarief. Afspraak op... lees meer
Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.