Over ons

Dit is Phoneworld.

Kom alles te weten over ons bedrijf.
Afspraak maken

Over ons

De visie van Phoneworld.

“Onze visie is om communicatie voor iedereen vlekkeloos te laten verlopen. Daarnaast draag je door te kiezen voor een reparatie bij aan een groenere planeet.

Al meer dan 15 jaar de expert rondom telefoon, tablet en computer reparaties

Al meer dan 15 jaar is PhoneWorld het adres voor jouw smartphone, tablet of laptop reparatie. Wat ooit is begonnen op de zolderkamer als vriendendienst is nu 15 jaar later uitgegroeid tot een volwaardige onderneming met klanten van elk niveau. Door onze lange ervaring hebben we inmiddels al meer dan 100.000 verschillende klanten geholpen door de jaren heen.  Daarom is PhoneWorld de plek om jouw device te laten repareren! 

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op!

 Onze mensen. Onze kwaliteit.

Onze specialisten staan al meer dan 15 jaar voor jou klaar. Wij zijn een doorgewinterde reparatie specialist en hebben al veel problemen verholpen voor onze klanten. We repareren al sinds de iPhone 3G dit was een van de eerste populaire smartphones in Nederland! Naast de iPhone repareren we ook Samsung, Huawei, Xiaomi, Google en nog veel meer! Door onze ruime ervaring kunnen wij dan ook jouw toestel snel repareren hierdoor sta je binnen 30 minuten weer buiten. 

Onze service: Telefoon, tablet of laptop reparatie nodig? Wij doen het in 30 minuten!

Zoals we hebben verteld zijn we een doorgewinterd reparatie bedrijf. Daarom kunnen wij ook de meeste reparatie binnen 30 minuten repareren! Voor sommige wat complexere reparaties hebben we meer tijd voor nodig. Dit zijn vaak moederbord of waterschade reparaties. Plan daarom direct je reparatie afspraak in en je kunt zelf de dag tijd en locatie kiezen. Wanner je een afspraak in plant, dan weet je dat je in de meeste gevallen binnen 30 minuten weer buiten staat. Je hebt  daarom ook voorrang op klanten zonder afspraak.

PHONEWORLD BELOFTES

Hoe wij je vooruit kunnen helpen

Getrainde monteurs

De meeste monteurs bij Phoneworld hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het repareren van smartphones en tablets. Daarom maken wij uw toestel vakkundig en snel weer klaar! Zo blijft u mobiel.

Razendsnel klaar

Wanneer je een afspraak maakt via onze site. Dan zorgen wij ervoor dat je weer binnen 30 min online bent. Zo niet? Dan krijgt u een gratis screenprotector voor uw toestel of 5% korting op de reparatie.

Originele onderdelen

Phoneworld gebruikt voor de meeste reparaties originele onderdelen. Kunnen we ze niet origineel krijgen? Dan zoeken we de beste kwaliteit mogelijk. Zodat jij een duurzame reparatie krijgt.

1 jaar garantie

Bij Phoneworld geloven we in de kwaliteit die we leveren. Daarom bieden wij op alle reparaties 1 jaar garantie. Zodat jij je device met een gerust hart je reparatie bij ons achter kan laten.

WAAR WACHT JE NOG OP?