Kies jouw type device > iPad

iPad

Kies jouw type iPad

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Uncategorized
10.0/10    Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren    Wij scoren een 10.0 uit 10 berekend uit 1425 reviews van klanten

Wanneer deze reparatie?

iPad Reparatie

Scherm van je iPad gebroken, zwakke batterij of laadt hij niet meer op? Kom langs bij Phoneworld om je iPad snel en secuur te laten repareren. Naast telefoonreparaties voeren wij ook vele verschillende iPad reparaties uit. Kom langs in een van onze vestigingen of neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Ervaring PhoneWorld

Reparateur met ervaring

Al ruim 10 jaar repareren wij toestellen van alle merken, zowel telefoons als tablets. Ongeacht het model van jouw iPad kan je altijd bij ons terecht voor onze snelle service. Binnen 60 minuten kunnen wij het defect van je iPad verhelpen en kun je hem weer als tevoren gebruiken. Dat is de razendsnelle service van Phoneworld. Daarnaast gaan we altijd vertrouwelijk om met je persoonlijke data. Je iPad reparatie vindt altijd plaats met behoud van je data.

Voor de reparatie van je iPad gebruiken we altijd originele onderdelen. Zeker bij het vervangen van de batterij is dat essentieel. Namaakonderdelen van derden gaan vaak minder lang mee dan de originele onderdelen. Voor een snelle en vakkundige reparatie met originele onderdelen, ga je naar Phoneworld.

De Phoneworld reparatie ervaring

1. Kom zomaar langs in de winkel of plan een reparatie
Kom zomaar langs in de winkel of plan een reparatie
Je kan altijd bij ons langs komen in de winkel, let alleen wel op wanneer het druk is gaan de mensen die een afspraak hebben gemaakt voor. Dit doen we zodat we snel jouw iPad kunnen repareren.

2. Wacht terwijl wij je iPad repareren
Tijdens het wachten kan je gebruik maken van onze gratis WIFI of pak lekker een kop koffie.

3. Geef je iPad af bij de balie
Wanneer je na het maken van je afspraak bij ons binnen komt, geef dan je iPad af bij de balie zodat we gelijk kunnen starten aan jouw reparatie.

4. Na 30 minuten ben je weer mobiel!
Bij PhoneWorld doen wij ons best om jouw iPad zo snel mogelijk te repareren daarom ga  je binnen 30 min met een werkende iPad bij ons de deur uit.

Tarieven iPad reparatie

Voor een reparatie van je iPad kan je al terecht vanaf €29,95. De prijzen voor de verschillende reparaties zijn afhankelijk van het soort reparatie dat nodig is om jouw iPad weer uitstekend te laten presteren. Kom voor een indicatie van de kosten langs in een van de Phoneworld vestigingen of neem contact contact met ons op voor meer informatie.

12 maanden garantie

Met de originele factuur van de iPad reparatie krijg je bij Phoneworld altijd 6 maanden garantie op het vervangen onderdeel. Bovendien is onze service erkend en goedgekeurd door bekende telefoonverzekeraars. Op Phoneworld kun je rekenen!

De groene iPad reparateur

De reparatie van jouw toestel minder milieubelastend? Ook daarvoor ga je naar Phoneworld. De oude onderdelen die na reparatie overblijven, sturen we op en bieden we gescheiden aan. De materialen hieruit kunnen worden hergebruikt in nieuwe onderdelen. Zo dragen we samen bij aan een circulaire elektronicabranche.

Contact

Kom langs voor een reparatie of advies in een van onze vestigingen, die je verspreid in het land vindt. Niet in de buurt of geen tijd om langs te komen? Stuur je iPad dan voor reparatie eenvoudig naar ons op. Via onze website kun je de reparatie volgen zodat je weet wanneer jij je iPad weer kan gebruiken.

Voor een afspraak of vrijblijvend advies kun je bellen naar ons landelijke nummer 085 – 760 27 27 of een e-mail sturen naar [email protected]. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. We staan graag voor je klaar!

Ook als je niet weet wat de oorzaak is van je defecte iPad kan je altijd bij ons langskomen. Onze specialisten onderzoeken je toestel en repareren hem ter plekke.