Parkeren voor de deur!

Veel onderdelen in voorraad

Gratis een kop koffie

Deze map bestaat niet. Maak deze aan.

Al meer dan 15 jaar de expert rondom telefoon, tablet en computer reparaties

Er is altijd een Phoneworld vestiging bij jouw in de buurt. Plan daarom direct je afspraak in en je kunt zelf de dag, tijd en locatie kiezen. Plan je een afspraak in, dan weet je in de meeste gevallen binnen 30 minuten buiten staat. Je hebt daarom ook voorrang op klanten zonder afspraak.

Onze mensen. Onze kwaliteit.

Onze specialisten staan al meer dan 15 jaar voor jou klaar. We zijn een doorgewinterde reparatie specialist en hebben al veel problemen verholpen voor onze klanten. Door onze ruime ervaring kunnen wij dan ook jouw toestel snel repareren hierdoor sta je binnen 30 minuten weer buiten.

Vestiging Zwolle.

Phoneworld Zwolle Roggenstraat 35

PhoneWorld Zwolle zit gevestigd aan de roggenstraat 35 in Zwolle. Dit is eenvoudig te bereiken vanaf de snelweg A28 bij afslag 19 naar Zwolle centrum. Na deze afslag rij je zo richting het centrum daarna is het slechts 5 minuten rijden naar onze winkel. Je kan bij PhoneWorld Zwolle voor de deur parkeren! Wanneer een betaalde reparatie bij ons laat uitvoeren dan vergoeden wij het eerste uur van jouw parkeerkosten. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat je zo weer buiten staat met een werkend device! Tijdens het wachten kan je gebruik maken van onze gratis Wifi en neem lekker een kop koffie.

Over Zwolle

Zwolle een Hanzestad

Zwolle heeft een middeleeuws centrum, een schitterend theater, veel verschillende winkels, allerlei fantastische hotels en restaurants en verschillende fraaie parken. De stad heeft alles wat u van een moderne stad verwacht, maar heeft daarnaast de intimiteit van het verleden weten te behouden. De eeuwenoude gevels, de stadsmuur en -torens, de 600 jaar oude stadspoort Sassenpoort en de stervormige stadsgracht waar indrukwekkende herenhuizen en bomen langs staan, zijn kenmerkend voor Zwolle. 

De Phoneworld reparatie ervaring

1. Kom zomaar langs in de winkel of plan een reparatie
Je kan altijd bij ons langs komen in de winkel, let alleen wel op dat mensen die een afspraak bij ons hebben gemaakt voorrang krijgen. Dit doen we zodat we snel jouw device kunnen repareren.

2. Wacht terwijl wij je device repareren
Tijdens het wachten kan je gebruik maken van onze gratis WIFI en neem een lekkere kop koffie.

3. Geef je device af bij de balie
Wanneer je na het maken van je afspraak bij ons binnen komt, geef dan je device af bij de balie zodat we gelijk kunnen starten aan jouw reparatie.

4. Na 30 minuten ben je weer mobiel!
Bij Phoneworld doen wij ons best om jouw device zo snel mogelijk te repareren daarom ga je binnen 30 minuten weer bellend de deur uit! Onze slogan is niets voor niets blijf mobiel!

Razendsnelle reparaties bij PhoneWorld

Bij Phoneworld zijn wij trots op de snelheid waarmee we reparaties kunnen uitvoeren. Doorgaans zijn we binnen 30 tot 60 minuten klaar waardoor je snel weer verder kan met je dag. Zeker in het vervangen van de onderdelen van je device zijn wij doorgewinterd. Je hoeft dus niet lang te wachten tot de reparatie is uitgevoerd. In een mum van tijd kan je weer volop mailen, bellen, sms’en en surfen op internet via je telefoon.

Originele onderdelen

Op elke locatie hebben wij een magazijn vol met onderdelen. Voor de meeste merken hebben we originele onderdelen beschikbaar. Wanneer we dit niet beschikbaar hebben dan heeft PhoneWorld zorgvuldig de beste kwaliteit ingekocht voor jouw device! Door dat we al meer dan 15 jaar ervaring hebben in het repareren van smartphones, tablets en laptops weten we precies welke kwaliteit vereist is door onze klanten. Daarom geven wij dan ook met een gerust hart op al onze reparaties 12 maanden garantie. 

Kom langs of plan een afspraak

Phoneworld heeft vestigingen in AmsterdamRotterdamZwolle en Alkmaar. Wil je zeker zijn dat je geholpen wordt? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels. Ook ben je altijd welkom om langs te komen in het filiaal. Onze monteur zal je toestel onderzoeken en meteen transparant in het kostenplaatje zijn. Zo weet jij waar je aan toe bent en kun je beslissen wat je wilt doen met je toestel.