Onze reparaties

iPad scherm reparatie

Kom alles te weten over ons bedrijf.
Afspraak maken

iPad scherm reparatie

iPad reparaties Phoneworld.

“Is het scherm van je toestel gebroken of beschadigd? Je iPad scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben wij al duizenden iPads scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 60 minuten.

iPad scherm reparatie

Het glazen retina scherm van de iPad is super, totdat je de iPad een keer per ongeluk laat vallen. Is het scherm gebroken, beschadigd of reageert het niet meer? Bij Phoneworld kunnen we je iPad scherm altijd vervangen tegen een scherpe prijs.

Een gebroken of defect scherm verhindert het gebruiksgemak en plezier. Vaak zie je dat er minder zorgvuldig wordt omgegaan met een apparaat zodra het scherm al defect is. Met een hersteld scherm dat er weer als nieuw uitziet kan je met een schone lei beginnen. Daarnaast is de waarde van je iPad weer zoals voor het defect, mocht je het apparaat ooit willen verkopen. Ook voor andere problemen zoals waterschade, een defecte homeknop of een gebrekkige batterij kan je bij Phoneworld terecht.

Voor de iPad scherm reparatie gebruiken onze specialisten originele onderdelen. Na de het vervangen van je iPad scherm zie je niets meer van het defect en is je iPad weer als nieuw. Op onze scherm reparatie geven we een garantie van 6 maanden. De iPad scherm reparatie van Phoneworld is tevens een reparatie die door verzekeraars is erkend en goedgekeurd.

Snelle service

Je iPad scherm reparatie hoeft niet lang te duren. Met onze snelle service kunnen we je iPad scherm vervangen binnen 60 minuten. Daarna kan je weer zorgeloos gebruik maken van het apparaat. En dat tegen een laag tarief!

Prijzen en tarieven iPad scherm reparatie

Bovenaan deze pagina kun je onder ‘iPad reparatie’ jouw model aanklikken. Daar krijg je de prijzen en mogelijkheden te zien. Als jouw probleem of de prijs er niet tussen staat, kan je altijd contact met ons opnemen via de contactgegevens.

Ervaren monteurs

Phoneworld heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het herstellen van mobiele apparaten. Bij onze specialisten kun je altijd met de nieuwste toestellen terecht. De reparaties vinden bovendien plaats met het behoud van al je data. Met je persoonlijke data wordt uiteraard vertrouwelijk omgegaan.

Contact

Onze vestigingen bevinden zich onder andere in Amsterdam, Alkmaar, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Woon je niet in de buurt bij een van deze locaties? Dan kan je jouw iPad voor het repareren van het scherm ook naar ons opsturen. Via de website kun je het herstel van je apparaat volgen, zodat je weet wanneer hij bij ons ontvangen is en wanneer hij weer gereed is.

Bel voor advies of het maken van een afspraak naar ons landelijke nummer 085 – 760 27 27 of stuur een email naar [email protected]. Onze experts staan voor je klaar!

PHONEWORLD BELOFTES

Hoe wij je vooruit kunnen helpen

Getrainde monteurs

De meeste monteurs bij Phoneworld hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het repareren van smartphones en tablets. Daarom maken wij uw toestel vakkundig en snel weer klaar! Zo blijft u mobiel.

Razendsnel klaar

Wanneer je een afspraak maakt via onze site. Dan zorgen wij ervoor dat je weer binnen 30 min online bent. Zo niet? Dan krijgt u een gratis screenprotector voor uw toestel of 5% korting op de reparatie.

Originele onderdelen

Phoneworld gebruikt voor de meeste reparaties originele onderdelen. Kunnen we ze niet origineel krijgen? Dan zoeken we de beste kwaliteit mogelijk. Zodat jij een duurzame reparatie krijgt.

1 jaar garantie

Bij Phoneworld geloven we in de kwaliteit die we leveren. Daarom bieden wij op alle reparaties 1 jaar garantie. Zodat jij je device met een gerust hart je reparatie bij ons achter kan laten.

WAAR WACHT JE NOG OP?