Onze reparaties

iPad waterschade

Kom alles te weten over ons bedrijf.
Afspraak maken

iPad waterschade

iPad reparaties Phoneworld.

“Heeft je iPad waterschade opgelopen? Kom dan snel in actie voordat het te laat is! Je beste kans om de waterschade aan je iPad te laten repareren is deze zo snel mogelijk te overhandigen aan onze ervaren monteurs. Lees op deze pagina de tips door hoe je zelf extra schade kunt beperken. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPad waterschade

Je mooie iPad is kwetsbaar. Zeker de wat oudere generaties kunnen slecht tegen water. Soms zijn een paar druppels op de verkeerde plek al voldoende om de iPad te beschadigen. Ook als je het vermoeden hebt dat vocht je iPad verstoort, twijfel dan niet om bij ons langs te gaan. De schade kan intern zijn en pas later zichtbaar worden, maar water corrodeert de interne onderdelen. Ga dus bij een vermoeden van waterschade aan je iPad meteen langs bij Phoneworld om erger te voorkomen.

Bij Phoneworld kun je razendsnelle service verwachten. Wij kunnen je iPad altijd binnen 3 werkdagen vochtvrij maken, waarna je hem weer zorgeloos kunt gebruiken. Phoneworld staat voor snelle en secure reparaties tegen een lage prijs.

Met ruim 10 jaar ervaring kun je op ons rekenen voor betrouwbare reparaties. Daarom krijg je bij ons met de originele factuur altijd 6 maanden garantie op je reparatie. Bovendien is onze service erkend en goedgekeurd door grote verzekeraars. Bij Phoneworld ga je tevreden naar huis.

Kosten herstellen waterschade iPad

Het water- en vochtvrij maken van je iPad kan bij Phoneworld al vanaf een scherpe prijs van €49,95.

Originele onderdelen

Mochten er onderdelen moeten worden vervangen, dan maken we daarvoor altijd gebruik van originele onderdelen. Het is aangetoond dat die het sterkst en meest betrouwbaar zijn. Het gebruik van namaak onderdelen wordt altijd ten zeerste afgeraden, omdat die je toestel kunnen beschadigen en zwakker zijn.

De groene reparateur

Als na reparatie oude, kapotte onderdelen overblijven, sturen we die bij Phoneworld gescheiden terug. Door ze te scheiden kunnen de materialen van de oude toestellen een nieuw leven krijgen als onderdeel in andere toestellen. Andere partijen gooien deze oude onderdelen vaak weg, zonde! Met je reparatie bij Phoneworld dragen we samen bij aan een duurzamere elektronicawereld.

Contact

Voor vrijblijvend advies of het maken van een afspraak bel je naar ons landelijke nummer 085 – 760 27 27 of stuur je een e-mail naar [email protected]. Onze medewerkers nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Met vestigingen in Amsterdam, Alkmaar, Rotterdam, Utrecht en Zwolle is Phoneworld wijd verspreid door Nederland. De exacte adresgegevens van onze vestigingen vind je hier. Toch geen vestiging dichtbij genoeg of komt het niet uit om zelf langs te komen? Dan kun je jouw iPad altijd voor het herstel van vochtschade naar ons opsturen. Via onze website kun je de status van je toestel volgen. Zo zie je wanneer hij ontvangen is en wanneer je IPad weer van waterschade hersteld is. Phoneworld, voor al je reparaties!

PHONEWORLD BELOFTES

Hoe wij je vooruit kunnen helpen

Getrainde monteurs

De meeste monteurs bij Phoneworld hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het repareren van smartphones en tablets. Daarom maken wij uw toestel vakkundig en snel weer klaar! Zo blijft u mobiel.

Razendsnel klaar

Wanneer je een afspraak maakt via onze site. Dan zorgen wij ervoor dat je weer binnen 30 min online bent. Zo niet? Dan krijgt u een gratis screenprotector voor uw toestel of 5% korting op de reparatie.

Originele onderdelen

Phoneworld gebruikt voor de meeste reparaties originele onderdelen. Kunnen we ze niet origineel krijgen? Dan zoeken we de beste kwaliteit mogelijk. Zodat jij een duurzame reparatie krijgt.

1 jaar garantie

Bij Phoneworld geloven we in de kwaliteit die we leveren. Daarom bieden wij op alle reparaties 1 jaar garantie. Zodat jij je device met een gerust hart je reparatie bij ons achter kan laten.

WAAR WACHT JE NOG OP?