Tablet Reparatie | iPad & Samsung Galaxy Tab | PhoneWorld 2018-01-22T12:51:07+00:00

Tablet Reparatie

Bent u op zoek naar een bedrijf dat er voor kan zorgen dat uw tablet weer gerepareerd wordt? Dan bent u bij Phoneworld aan het juist adres. Wij repareren uw tablet in de veel gevallen terwijl u erop wacht. Wij hebben uitstekende wachtruimtes waar u kunt genieten van een kopje koffie en zelfs kunt werken achter een computer terwijl wij ons storten op de tablet reparatie. De meeste tablet reparaties voeren wij voor u in 30 tot 60 minuten uit. U hoeft dus niet lang te wachten voor u weer kunt genieten van uw iPad of Galaxy Tab. Phoneworld kan uw tablet reparatie professioneel uitvoeren. Onze gecertificeerde en ervaren monteurs repareren uw tablet in een ESD veilige omgeving. Dit staat voor Electric Static Discharge, wat in het kort neer komt op statische elektriciteit. Na een tablet reparatie bij PhoneWorld is uw tablet weer zo goed als nieuw. Het is voor Phoneworld belangrijk dat de klant tevreden is met het resultaat.

Tablet reparatie bij PhoneWorld

In veel gevallen kunnen wij de tablet reparatie uitvoeren terwijl u wacht. We hebben uitstekende wachtruimtes waar u kunt genieten van een kopje koffie of zelfs kunt werken achter een computer. De meeste tablet reparaties kunnen wij uitvoeren in 30 tot 60 minuten. U hoeft dus niet lang te wachten op de reparatie van uw tablet. Daarnaast biedt Phoneworld altijd 3 maanden garantie op de reparatie. Ook wordt de reparatie zoals gezegd uitgevoerd door gecertificeerde en ervaren monteurs die een jarenlange ervaring hebben de reparatie van tablets.

Tablet reparatie tarieven

 

Veel voorkomende tablet reparaties

De meest voorkomende tablet reparaties zijn de reparaties aan de iPad en de Samsung Galaxy Tab. De reparatie die het meest worden uitgevoerd bij deze twee tablets is de schermreparatie. Bij zowel een Galaxy Tab als bij een iPad scherm reparatie kan het gaan om het vervangen van het glas wanneer dit gebroken is, of om het vervangen van het LCD-scherm als deze mankementen vertoond. Maar natuurlijk voeren we niet alleen Galaxy Tab en Ipad scherm reparaties uit. We kunnen bijvoorbeeld ook de oplaadpoort van uw tablet of de backcover vervangen wanneer dit nodig is. Weet u niet precies wat er mis is met uw tablet? Laat uw tablet door ons nakijken en wij vertellen u precies hoe wij uw tablet weer kunnen repareren.

Neem contact op voor een tablet reparatie

Wanneer u na het zien van onze website nog vragen heeft over een tablet reparatie of simpelweg telefonisch een afspraak wilt inplannen, neem dan nu contact met ons op via tel. 085-7602727 of via email op info@phoneworld.nl