Onze reparaties

Tablet reparatie

Kom alles te weten over ons bedrijf.
Afspraak maken

Tablet reparatie

Tablet reparaties Phoneworld.

“Is het scherm van je tablet gebroken, je batterij niet meer goed, wil je toestel niet meer aan gaan of heb je een ander probleem waardoor je een tablet reparatie nodig hebt? Onze ervaren monteurs maken al 10 jaar met veel plezier duizenden tablets en repareren ook graag jouw toestel. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Tablet reparatie

Gebroken scherm

Ze komen in veel verschillende merken, maten en uitvoeringen: tablets. Zowel voor privégebruik als voor zakelijk gebruik is dit een apparaat waar je makkelijk mee uit de voeten kunt. In huis kijk je lekker op de bank, in bed of zelfs in bad eindeloos series en kun je los met allerlei handige apps. Buitenshuis leent een tablet zich goed om presentaties te geven maar ook om bijvoorbeeld een agenda bij te houden. Tablets zijn glad afgewerkt en hebben een mooi design. Het mindere puntje daarvan is dat een tablet makkelijk uit je handen glipt. Met name als je zonder hoes deze alleskunner gebruikt, dan is een ongelukje zo gemaakt.

Waterschade

In tegenstelling tot smartphones zijn tablets doorgaans (nog) niet waterdicht. Die serie in bad kijken kan je dus een duur avondje bezorgen. Wat dacht je van een goede regenbui? Ook dat overleven de meeste tablets niet. Al komen er soms niet hele druppels op het apparaat, vocht kan ook als damp het binnenwerk aantasten. Daarnaast zien we bij Phoneworld ook genoeg gevallen van een tablet met een flinke kras of barst of met softwareproblemen. Waar je ook mee komt, bij Phoneworld kunnen we een tablet reparatie snel en met precisie voor je uitvoeren.

De juiste tools en expertise

Of het nu om een hardwareprobleem of om een softwareprobleem gaat, de Phoneworld monteurs weten altijd waar ze naar moeten zoeken en hoe ze het probleem kunnen verhelpen. Of het nu gaat om een iPad reparatie of om een andere tablet reparatie, zij kennen alle soorten apparaten van voor tot achter. Niet zo gek als je bedenkt dat we bij Phoneworld al 10 jaar gespecialiseerd zijn. Daarnaast is elke werkplaats uitgerust met alle (precisie)gereedschappen om je tablet zo voorzichtig mogelijk en op de juiste wijze te behandelen. Zelfs bij waterschade is er een grote kans dat wij met onze speciale apparatuur je tablet (en data) nog kunnen redden.

Tarieven tablet reparatie

Wij hanteren scherpe tarieven bij een tablet reparatie. Afhankelijk van het soort defect of de ernst van de schade wordt de prijs van de reparatie vastgesteld. Wil je een indicatie van de prijs of heb je vragen over onze tarieven? Dan kun je een mailtje sturen naar [email protected] of bellen naar 085 760 2727. Wij zijn transparant in de kosten en denken graag met je mee.

Een kwalitatieve tablet reparatie

Naast goede monteurs met expertise en de juiste tools, bieden wij nog meer waardevolle service bij een tablet reparatie. Zo geeft je factuur een hernieuwde garantie op vervangen componenten en op de reparatie zelf. Mocht er binnen het halfjaar onverhoopt iets mis blijken te zijn, dan kom je met de factuur terug en gaan wij meteen voor je aan de slag.

Kwaliteit zit ook in de onderdelen. Mocht er tijdens een tablet reparatie dus een onderdeel vervangen moeten worden, dan doen wij dat alleen met originele onderdelen. Met andere woorden: je krijgt altijd een nieuw scherm, een nieuwe batterij, of welk ander onderdeel dan ook ervoor terug, rechtstreeks afkomstig uit de Apple of Samsung fabriek. Alleen zo kunnen wij dezelfde kwaliteit garanderen als die je voor de reparatie van je tablet gewend was.

Duurzaam repareren

Het is onvermijdelijk dat er tijdens een tablet reparatie soms een nieuw onderdeel in je tablet moet worden gemonteerd. Daar valt weinig op af te dingen. Toch kunnen we wel milieubewust met oude onderdelen omgaan. Mocht er dus een defect onderdeel of een met schade uit je tablet komen, dan wordt dit niet zomaar weggegooid. Van alle reparaties zamelen wij de oude onderdelen in en sturen die terug voor recycling. Met een tablet reparatie bij Phoneworld maak je daarom een milieubewuste, duurzame keuze.

Contact

Een reparatie aan je tablet nodig? Je kunt altijd op de bonnefooi binnenlopen bij een van onze filialen. Wij hebben een werkplaats/shop in AmsterdamRotterdam, Zwolle en Alkmaar. Van tevoren mailen naar [email protected] of bellen naar 085 760 2727 is voor beide partijen praktisch. Wij kunnen er dan namelijk op tijd voor zorgen dat alle benodigde onderdelen voor jouw tablet reparatie in het filiaal naar keuze voor je klaarliggen.

PHONEWORLD BELOFTES

Hoe wij je vooruit kunnen helpen

Getrainde monteurs

De meeste monteurs bij Phoneworld hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het repareren van smartphones en tablets. Daarom maken wij uw toestel vakkundig en snel weer klaar! Zo blijft u mobiel.

Razendsnel klaar

Wanneer je een afspraak maakt via onze site. Dan zorgen wij ervoor dat je weer binnen 30 min online bent. Zo niet? Dan krijgt u een gratis screenprotector voor uw toestel of 5% korting op de reparatie.

Originele onderdelen

Phoneworld gebruikt voor de meeste reparaties originele onderdelen. Kunnen we ze niet origineel krijgen? Dan zoeken we de beste kwaliteit mogelijk. Zodat jij een duurzame reparatie krijgt.

1 jaar garantie

Bij Phoneworld geloven we in de kwaliteit die we leveren. Daarom bieden wij op alle reparaties 1 jaar garantie. Zodat jij je device met een gerust hart je reparatie bij ons achter kan laten.

WAAR WACHT JE NOG OP?