Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone 11 reparatie»Overige iPhone 11 reparaties
Overige iPhone 11 reparaties2021-07-20T18:13:43+01:00

iPhone 11
overige reparaties

Is de microfoon, speaker of camera van je iPhone 11 kapot of beschadigd? Of is de achterkant van je toestel beschadigd of kunnen we je helpen met een andere reparatie? Onze ervaren monteurs repareren je toestel graag. Bekijk op deze pagina de prijs per reparatie en maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone 11 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit
    

Reparaties

Nog niet beschikbaar
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 11 reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 11 reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.
    

Reparaties

Nog niet beschikbaar

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Op zoek naar een andere iPhone 11 reparatie?

iPhone 11 scherm reparatie

iPhone 11 scherm reparatie

iPhone 11 batterij vervangen

iPhone 11 batterij vervangen

iPhone 11 waterschade

iPhone 11 waterschade

Overige iPhone 11 reparaties

Als je zou moeten noteren hoeveel verschillende componenten er in jouw iPhone schuilgaan, dan zou je aan een A4-tje nog niet genoeg hebben. Van drie hypermoderne camera’s tot een batterij en van een USB-C lightning ingang tot de speakers. De iPhone 11 is gaaf, geavanceerd en je zal er veel gemak en plezier aan beleven. Zonde is het dan ook als je een schade of defect aan dit prachtige toestel hebt. Een barst in het glas of een speaker die de beller aan de andere kant onverstaanbaar maakt. Het zijn alledaagse maar vooral irritante zaken die het genot van de iPhone 11 belemmeren. Heb je daarom een klacht? Laat ons ernaar kijken en vertrouw je iPhone toe aan de kundige monteurs die wij in dienst hebben. Wij kunnen snel en secuur je iPhone 11 weer 100% functioneel krijgen.

Een kras of barst in de achterkant en/of cameralens

Bij de lancering van de iPhone 11 werd er lacherig over gedaan maar de mogelijkheden van drie backcover camera’s zijn eindeloos en je kunt er prachtige, speciale beelden mee creëren. Een kras of barst in een van de lenzen zou dan ook zeer zonde zijn. Zit er daarom een barst in jouw backcover en/of in de cameralens van je iPhone 11? Laat dit dan vakkundig repareren bij Phoneworld. Denk je dat het repareren van de backcover geen prioriteit heeft? Wij zien genoeg ‘waterdichte’ smartphones langskomen die toch waterschade hebben opgelopen door een barst in de glazen behuizing. Zonde, want de reparatiekosten van een waterschadereiniging (en andere componenten die vervangen moeten worden eventueel) kunnen voorkomen worden als je op tijd je iPhone 11 bij ons langsbrengt. Wij hebben alle kleuren backcovers op voorraad liggen en binnen een halfuur ben je geholpen. De kosten van een nieuwe backcover zijn (…).

De camera functioneert niet meer goed

Ook intern kan het misgaan met een van de camera’s op de iPhone 11. Zo kan er softwarematig iets mis zijn waardoor de camera niet meer goed focust of kunnen er vlekken in de camera ontstaan. Wij doen altijd eerst een gratis vooronderzoek om te achterhalen wat de oorzaak is van het defect. Hierdoor kunnen we gericht te werk gaan, weet je zeker dat het probleem bij de wortel wordt aangepakt en ben je snel geholpen. Met de juiste tools en de expertise van onze monteurs heb je zo weer een goed functionerende camera. De kosten van deze reparatie bedragen (…).

Waterschade en reinigingsonderzoek

Dat de iPhone 11 uitgerust is met een waterdichte behuizing betekent niet dat je smartphone 100% veilig is voor vochtschade. Zoals je weet, kan een barst al genoeg zijn om vocht te laten doordringen tot elektrische componenten in je telefoon. Daarnaast is de waterdichtheid maar gegarandeerd tot een diepte van 2 meter en hoogstens voor een halfuur lang. Mocht het bij jou dus onverhoopt mis zijn gegaan, breng dan zo snel mogelijk je iPhone 11 bij ons langs. Wij weten precies hoe we bij waterschade moeten handelen. De kans dat je smartphone van een waterschade kan herstellen, is bij ons het grootst doordat wij de telefoon behandelen met een ultrasoon bad. Dit is de beste methode om je iPhone 11 van binnen compleet kurkdroog te krijgen. Een waterschade behandeling kost (…).

Reparaties zijn bij Phoneworld snel, kwalitatief en duurzaam

Op afspraak kunnen wij het snelst handelen. Wij zorgen er dan namelijk voor dat benodigde onderdelen voor je smartphone in een filiaal naar keuze klaarliggen. Kom je op de afgesproken datum en tijd langs, dan gaan we direct voor je aan de slag. De meeste defecten en schades kunnen wij zo binnen een halfuur verhelpen. Mocht er meer tijd voor herstel nodig zijn, dan stellen we je hier meteen van op de hoogte. Een afspraak kun je maken door een mail te sturen naar [email protected] of door te bellen naar 085 760 2727.

Een origineel onderdeel in je iPhone 11 dat wij vervangen door een goedkoop alternatief? Absoluut niet. Apple onderdelen zijn zeer duurzaam en waardevol. Ze gaan langer mee en garanderen een betere kwaliteit tijdens de levensduur. Daarom krijg je van ons alleen maar originele componenten terug in je iPhone 11 die afkomstig zijn uit de Apple fabriek zelf.

Wat er dan ook vervangen moet worden in je iPhone 11, wij gooien geen enkel onderdeel zomaar in de vuilnisbak. Alle onderdelen met schade of met een defect gaan in een gescheiden container die teruggestuurd wordt om alles erin te recyclen. Duurzaamheid is bij Phoneworld een belangrijk begrip.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.