Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1411 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone 11 Pro reparatie»Overige iPhone 11 Pro reparaties
Overige iPhone 11 Pro reparaties2021-07-20T11:00:53+01:00

iPhone 11 Pro
overige reparaties

Is de microfoon, speaker of camera van je iPhone 11 Pro kapot of beschadigd? Of is de achterkant van je toestel beschadigd of kunnen we je helpen met een andere reparatie? Onze ervaren monteurs repareren je toestel graag. Bekijk op deze pagina de prijs per reparatie en maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone 11 Pro reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit
    

Reparaties

Nog niet beschikbaar
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 11 reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 11 reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.
    

Reparaties

Nog niet beschikbaar

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Op zoek naar een andere iPhone 11 Pro reparatie?

iPhone 11 Pro scherm reparatie

iPhone 11 Pro scherm reparatie

iPhone 11 Pro batterij vervangen

iPhone 11 Pro batterij vervangen

iPhone 11 waterschade

iPhone 11 Pro waterschade

Overige iPhone 11 Pro reparaties

Hoe geavanceerder een smartphone is, hoe meer onderdelen er defect kunnen raken. Het lijkt een doemscenario maar het is niet onrealistisch dat je op een dag te maken krijgt met problemen aan je iPhone 11 Pro. Een toestel dat op een gegeven moment constant aan de lader ligt, een scherm dat strepen vertoont, een speaker die kraakt of een softwarefout die ervoor zorgt dat de camera niet meer focust. Het zijn alledaagse klachten die niet vreemd zijn. Van een defect beeldscherm tot een gebroken backcover en van een moederbord dat kortsluiting heeft gehad tot problemen bij het opladen. Bij Phoneworld kunnen wij vrijwel alle schades en defecten opsporen en verhelpen.

Een kras of barst in de achterkant en/of cameralens

Een iPhone 11 Pro is uitgerust met maar liefst drie backcover camera’s. Mocht er een barst of kras in de backcover komen, dan is de kans dus behoorlijk aanwezig dat deze over de camera heen loopt. Ook als dit niet het geval is, zijn glassplinters in je hand of oor ten zeerste af te raden. Wij kunnen een backcover in een handomdraai verwisselen voor een nieuwe waardoor je weer optimaal je toestel kunt gebruiken. Een nieuwe, originele Apple backcover inclusief plaatsing kost bij ons (…).

De camera functioneert niet meer goed

Is het niet een barst over de cameralens, dan kan het ook softwarematig misgaan in je telefoon. Een camera kan bijvoorbeeld vlekken in het beeld vertonen, de kleuren van beeldmateriaal kunnen uit balans zijn of de camera kan niet goed focussen. Of het nou een softwarematig probleem is of dat de camera zelf aan vervanging toe is, bij Phoneworld kunnen wij jouw camera(‘s) weer aan de praat krijgen. Het repareren van een camera kost (…).

Waterschade en reinigingsonderzoek

Je vraagt je misschien af hoe het mogelijk is dat een waterdichte iPhone 11 Pro waterschade oploopt maar dit zien we geregeld voorbij komen. Als de telefoon op een diepte van meer dan 2 meter onder water terecht komt, ontstaat er teveel druk op de glazen behuizing en sijpelt er alsnog vocht naar binnen. Ook een barst in de front- of backcover maakt de weg vrij voor vocht om tot het binnenwerk te komen. Mocht jouw iPhone 11 Pro vochtschade hebben, dan behandelen wij deze met een ultrasoon bad. Met deze behandeling is het mogelijk om elk miniem druppeltje vocht aan het binnenwerk te onttrekken. Je betaalt voor deze succesvolle methode (…).

Reparaties zijn bij Phoneworld snel, kwalitatief en duurzaam

Als je per mail ([email protected]) of per telefoon (085 760 2727) bij ons een afspraak maakt, dan is het makkelijk te anticiperen op je komst. Als wij de aard van je klacht(en) weten, kunnen wij eventueel benodigde onderdelen opsturen naar het filiaal waar je graag langskomt. Doorgaans hebben wij veel op voorraad liggen maar het kan onverhoopt een keer voorkomen dat een onderdeel tijdelijk op is. Door een afspraak te maken, ben je altijd het snelst geholpen en staat de monteur bij binnenkomst je op te wachten met een kop koffie.

Geen enkel onderdeel dat wij terugplaatsen in je smartphone is een namaakonderdeel of een goedkoper alternatief. Wij plaatsen uitsluitend Apple onderdelen in je iPhone 11 Pro. Alleen daarmee is een soortgelijke kwaliteit die je gewend was gegarandeerd na de reparatie.

Ook bij Phoneworld dragen wij graag een steentje bij aan een beter milieu. Wij gaan daarom goed om met ons afval en scheiden alles netjes. Mochten er onderdelen uit je toestel komen, dan houden we die apart om terug te sturen voor recycling. Zo hoeven er minder nieuwe onderdelen geproduceerd te worden en komt er niets in het milieu terecht.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1411 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.