Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1411 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone 11 Pro reparatie»iPhone 11 Pro batterij vervangen
iPhone 11 Pro batterij vervangen2021-07-20T10:56:05+01:00

iPhone 11 Pro
batterij vervangen

Is de batterij van je iPhone 11 Pro niet meer goed? Je iPhone 11 Pro batterij laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone 11 batterijen vervangen. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€ 89,9030 minuten
iPhone 11 Pro reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 11 Pro batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 11 Pro batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 11 Pro batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 11 Pro batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 11 Pro reparatie?

iPhone 11 Pro scherm reparatie

iPhone 11 Pro scherm reparatie

iPhone 11 Pro waterschade

iPhone 11 Pro waterschade

Overige iPhone 11 Pro reparaties

iPhone 11 Pro overige reparaties

iPhone 11 Pro batterij vervangen

Je wilt er vast nog lang niet aan denken als je net een nieuw toestel hebt maar er komt helaas een moment dat de batterij van je iPhone 11 Pro snel leeg raakt. Geen zorgen want dit is inherent aan veelvuldig smartphonegebruik. Wel is het zaak dat je op tijd je iPhone 11 Pro batterij laat vervangen. Een slechtwerkende batterij is heel vervelend en kan je op onbewaakte momenten verrassen. Denk maar aan het moment dat je net de weg moet weten of wilt betalen met Apple Pay bij de kassa. Hoe beroerd is het als je niet kunt afrekenen omdat je telefoon is uitgevallen? Daarnaast zijn niet alleen dit soort praktische problemen hinderlijk. Ook de aansturing van bijvoorbeeld het moederbord of de processor in je smartphone kan verstoord worden door een slechtwerkende batterij. Het gevolg? Meer schade op lange termijn. Heeft je iPhone 11 Pro een nieuwe batterij nodig? Kom snel naar Phoneworld want binnen een halfuur sta je weer buiten met een iPhone 11 Pro die weer helemaal naar behoren werkt.

Batterij snel leeg van je iPhone 11 Pro? Eerst een gratis vooronderzoek

Een batterij is niet het meest gecompliceerde onderdeel in je smartphone en het vervangen ervan is ook zeker niet ingewikkeld. Toch kunnen de oorzaken van een slechtwerkende batterij uiteenlopen. Je kunt denken aan een softwarefout waardoor je smartphone foutief het batterijpercentage weergeeft. Ook de hardware kan defecten vertonen, bijvoorbeeld door een component dat teveel stroom trekt waardoor de batterij snel leeg raakt van je iPhone 11 Pro. Kortom: de fout hoeft niet altijd bij de batterij zelf te liggen als deze lijkt te disfunctioneren. Daarom lichten wij altijd eerst je smartphone helemaal door alvorens wij besluiten je iPhone 11 Pro batterij te vervangen. Het bespaart je niet alleen een duit, ook weet je zeker dat het probleem bij de kern wordt aangepakt. Zo kunnen wij succesvol een reparatie uitvoeren en ben jij 100% geholpen.

De batterij van een iPhone 11 Pro is origineel die wij plaatsen

Het kan zijn dat wij toch de batterij van je iPhone moeten vervangen. Nu kun je ervoor kiezen toch een goedkopere B-merk batterij online te bestellen om die te plaatsen maar de ervaring heeft ons geleerd dat men vaak van een koude kermis thuiskomt. Namaakbatterijen passen niet altijd naadloos in een smartphone en vertonen na een korte periode al kuren. Zonde, want als je wat meer investeert krijg je bij Phoneworld een echte Apple batterij terug in je smartphone. Een batterij voor de iPhone 11 Pro moet origineel zijn, alleen dan weet je zeker dat je weer jaren voort kunt en dezelfde kwaliteit geniet.

Op milieuvriendelijke wijze de iPhone 11 Pro accu vervangen

Phoneworld vindt het belangrijk dat stoffen die milieubelastend zijn zoveel mogelijk apart worden gehouden en waar mogelijk gerecycled worden. Batterijen lenen zich hier uitstekend voor. Daarom gooien wij nooit oude batterijen die uit de toestellen komen weg, maar worden deze apart van ander vuilnis gehouden. Vervolgens worden deze teruggestuurd naar bedrijven die zich inzetten om de onderdelen te recyclen.

Kosten om een iPhone 11 Pro batterij te vervangen

Raakt de batterij snel leeg van je iPhone 11 Pro? Dan bieden wij je graag de beste service aan zoals je die nog nooit hebt meegemaakt. Indien de batterij vervangen moet worden, krijg je voor (…) een originele nieuwe Apple batterij, een algehele check-up van je iPhone, de snelste service, een kundige monteur en een vernieuwde garantie van een halfjaar over je batterij en de reparatie zelf.

De garantie die wij bieden

Batterijen moeten zeker anderhalf jaar optimaal kunnen blijven functioneren. Om je een eind op weg te helpen krijg je daarom van ons een garantie van een halfjaar over je nieuwe iPhone 11 Pro batterij. Door je factuur te bewaren kun je hier aanspraak op maken.

Tip: Haal nog meer uit je factuur

Omdat wij erkend zijn bij de meeste verzekeraars, kan het weleens nuttig zijn om je factuur in te zetten voor een schadeclaim. Sommige schades vallen namelijk onder een inboedel- of telefoonverzekering. Mocht je een van deze twee of beide verzekeringen hebben lopen, check dan de voorwaarden. Wellicht kan de factuur die je van Phoneworld na de reparatie hebt ontvangen je veel geld besparen.

Contact

Nieuwe batterijen voor de iPhone 11 Pro hebben wij ruim op voorraad liggen. Het kan echter voorkomen dat er veel vraag is waardoor de batterijen tijdelijk niet verkrijgbaar zijn. Om daarom gegarandeerd snel geholpen te worden, is het voor ons handig als je laat weten dat je langs wilt komen. Wij kunnen namelijk in 24 uur de batterij in jouw filiaal afleveren. Stuur een mail naar [email protected] of bel naar 085 760 2727, dan ben je altijd binnen een halfuur in het filiaal geholpen aan een nieuwe iPhone 11 Pro accu.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1411 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.