fbpx
Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.1/10 uit 1293 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
»»iPhone 11 Pro reparatie
iPhone 11 Pro reparatie2019-10-05T17:56:40+01:00

iPhone 11 Pro
reparatie

Is het scherm van je iPhone 11 Pro gebroken, je batterij niet meer goed, wil je toestel niet meer aan gaan of heb je een ander probleem waardoor je een iPhone 11 Pro reparatie nodig hebt? We maken al 10 jaar met veel plezier en de meest ervaren monteurs duizenden telefoons en tablets en repareren ook graag jouw toestel. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone 11 Pro reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kies je soort reparatie

iPhone 11 Pro scherm reparatie

iPhone 11 Pro scherm reparatie

iPhone 11 Pro batterij vervangen

iPhone 11 Pro batterij vervangen

iPhone 11 waterschade

iPhone 11 Pro waterschade

Overige iPhone 11 reparaties

iPhone 11 Pro overige reparaties

Kies hieronder de reparatie waar je naar op zoek bent. Behalve de getoonde reparaties voeren nog meer reparaties uit zoals de volumeknop, oplaadconnectie, camera of speaker. Staat je reparatie er niet tussen? Dan kunnen we je waarschijnlijk wel helpen. Neem contact met ons op en we laten je zo snel mogelijk weten of we je kunnen helpen.

iPhone 11 Pro reparatie

Het is inmiddels de 13de generatie smartphone van Apple: de iPhone 11 serie die in maar liefst drie uitvoeringen op de markt is gebracht. De iPhone 11 Pro is de middelste van de drie broertjes en heeft uitzonderlijke features. Met een A13 bionic processor is deze smartphone tot waanzinnige prestaties in staat, niet alleen voor privé- maar ook voor zakelijk gebruik is dit een perfecte smartphone. Omdat de smartphone voor zoveel zaken te gebruiken is, zal het niet vreemd zijn dat je deze veel in je hand hebt. Er is een risico dat daaraan kleeft: hoe meer je de iPhone 11 Pro gebruikt, hoe groter de kans dat deze beschadigt of een defect krijgt. Niet dat we willen doemdenken, maar bijvoorbeeld een barst of kras oplopen is een reëel scenario. Kijk maar eens naar de mensen met een smartphone om je heen. Of het nu gaat om een softwarematig defect of om schade aan de hardware, wij kunnen een iPhone 11 Pro reparatie vakkundig uitvoeren bij Phoneworld. Wij hebben de nieuwste technische apparaten en tools die ons in staat stellen de smartphone voorzichtig en op de juiste wijze uit elkaar te halen voor een onderzoek. Deze apparaten en tools worden daarnaast gehanteerd door onze experts die al jaren voor Phoneworld opereren en uiterst bedreven zijn in smartphonereparatie. Een iPhone 11 Pro reparatie wordt bij Phoneworld met uiterste zorg uitgevoerd. Alles om ervoor te zorgen dat jij snel weer optimaal gebruik kunt maken van een geweldige smartphone!

Een vooronderzoek alvorens de iPhone 11 Pro reparatie

Een iPhone 11 Pro reparatie kunnen wij razendsnel uitvoeren. Het is echter het opsporen van het defect of de schade dat de meeste aandacht vraagt. Wie zegt dat de batterij de boosdoener is als deze niet meer oplaadt? Zou het ook het draadloze laadstation kunnen zijn of is er een ander component dat teveel energie trekt? Omdat interne defecten vele oorzaken kunnen hebben, vinden wij het daarom alvorens wij een iPhone 11 Pro reparatie uitvoeren belangrijk te achterhalen wat het precieze probleem veroorzaakt. Op deze wijze kunnen we namelijk een succesvolle reparatie garanderen en ben jij er zeker van dat je van de klachten verlost bent.

iPhone 11 Pro reparatie: kwaliteit en duurzaamheid

Wij vinden het belangrijk dat onze monteurs op de hoogte blijven van de nieuwste trends op techgebied. Daarom krijgen zij geregeld bijscholing waardoor ze up to date zijn en weten hoe ze moeten handelen. Bij een iPhone 11 Pro reparatie is dat niet anders. Zij kennen de smartphone van binnen en buiten en weten precies hoe ze die moeten behandelen. Een iPhone 11 Pro reparatie wordt altijd snel en secuur uitgevoerd waarbij je ervan op aankunt dat de data op je smartphone in betrouwbare handen is.

Onze monteurs hebben daarnaast instructies meegekregen om iPhone 11 Pro reparaties zo duurzaam mogelijk uit te voeren. Dat betekent dat zij oude onderdelen die uit jouw smartphone komen nooit eenvoudigweg bij het restafval mogen doen. Zij houden de defecte en beschadigde onderdelen apart en sturen die terug voor recycling.

iPhone 11 Pro reparatie: garantie op originele onderdelen

Als er een defect onderdeel uit jouw smartphone komt is het van belang dat er een kwaliteitsonderdeel teruggaat in je toestel. Voor ons betekent kwaliteit dat er een origineel component teruggaat. Met andere woorden: wij plaatsen alleen originele Apple onderdelen terug in je iPhone 11 Pro. Deze onderdelen gaan het langst mee en kunnen de vertrouwde kwaliteit garanderen die je van Apple gewend bent. Geen namaak, alleen onvervalste onderdelen na een iPhone 11 Pro reparatie bij Phoneworld.

Mocht er een onderdeel in je telefoon zijn vervangen, dan krijg je van ons een bonusgarantie van 6 maanden hierop. Deze garantie geldt tevens op de iPhone 11 Pro reparatie zelf. Mocht er onverhoopt nog wat met je toestel blijken te zijn, dan kun je met de factuur als garantiebewijs bij ons terugkomen.

Contact

Voor iPhone 11 Pro reparaties hebben wij de meeste onderdelen op voorraad liggen. Van nieuwe accu’s tot schermen en audiokabeltjes, onze filialen zijn ruimschoots voorzien van componenten. Toch kan bij een hoge vraag een onderdeel uitverkocht raken. Daarom raden wij iedereen aan per mail ([email protected]) of per telefoon (085 760 2727) ons op de hoogte te brengen van een bezoek. Bestelde onderdelen kunnen wij binnen 24 uur in het filiaal naar keuze krijgen dus dan ligt alles klaar als je binnenstapt. Ook als je van onze opstuurservice gebruik wilt maken, kun je een mail sturen of bellen.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.1/10 uit 1293 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.