Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Telefoonverzekering afsluiten
Telefoonverzekering afsluiten2019-05-22T14:20:54+01:00

Phoneworld
Telefoonverzekeringen

Wat voor schade je ook hebt, met één telefoontje lossen we het voor je op. We regelen razendsnel een reparatie of vervanging meestal binnen 30 minuten, zodat je snel weer kunt genieten van je device. -Blijf mobiel.

Heb je interesse voor een verzekering voor je smartphone? Kom dan langs bij één van onze vestigingen; Alkmaar, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Zwolle. Wij checken je smartphone op een aantal punten die bepalen of je smartphone in aanmerking komt voor een verzekering.


  Huawei Nexus 6P reparatie
       

  Onze service

  Verzekerd bij valschade
  Verzekerd bij stootschade
  Verzekerd bij waterschade
  Wereldwijde dekking
  Verlengde garantie
  Meer dan 2.500.000 klanten

  Telefoonverzekering

  Phoneworld biedt naast een reparatieservice ook telefoon-, laptop- en tabletverzekeringen. Een ongelukje met je smartphone, tablet of laptop kan namelijk een duur grapje zijn. Je wilt in veel gevallen gewoon je toestel laten repareren zonder dat het je veel geld kost. Of dit nu een kapot scherm is, een versleten batterij is of een USB aansluiting die wat losjes zit. De oorzaak hiervan ligt vaak niet bij jezelf, maar kan bijvoorbeeld bij de fabrikant liggen of bij derde partijen. Iedereen laat ook weleens zijn telefoon vallen of knoeit weleens koffie of thee. Reparatiekosten komen dan bovenop de kosten die je al maakte bij aankoop. Het vervelende is dat je niet van tevoren kan voorspellen wat je kan verwachten bij een eventuele reparatie, zodat je alvast geld opzij kan zetten voor onderhoud of reparaties.

  Hierop geldt een belangrijke uitzondering. Als je namelijk een goede verzekering hebt op je smartphone, tablet of laptop, ben je gedekt voor onverwachte schade. Je zal niet in één keer honderden euro’s moeten ophoesten voor iets wat buiten je controle ligt. Met een smartphone verzekering krijg je controle over het onverwachte in je leven, over de ongelukjes en stukjes pech die zomaar op je pad komen. Je betaalt bij Phoneworld een vast bedrag per maand of per jaar en weet op die manier wel wat je kan verwachten.

  Wees dus voorbereid en sluit vanaf €5,49 bij Phoneworld een goedkope en veeldekkende telefoonverzekering af. Er zijn geen verborgen kosten. Kortom, wij bieden een financiële helderheid en zekerheid waar je op kan bouwen!

  Dekking voor alle vormen van onverwachte schade

  De smartphone verzekering van Phoneworld beschermt je tegen onverwachte kosten. De polis is veeldekkend: diefstal, valschade, waterschade of gewoon een hardware-defect. Het is allemaal opgenomen in ons totaalpakket. De verzekering voorziet in alle reparatiekosten in geval van schade: uurloon van een professioneel en deskundige monteur, alsook de kwalitatief hoogstaande originele onderdelen. Door de combinatie van een uitstekende verzekering en een uitstekende reparatie service is je telefoon snel en voordelig weer gemaakt.

  Is je toestel niet meer te redden? Dan zorgen wij er ook voor dat er een gelijkwaardige vervanging geregeld wordt. Zo makkelijk gaat dat.

  Wacht niet te lang en sluit via ‘nu afsluiten’ een mobiele verzekering af vanaf €5,49!

  Huidig toestel verzekeren

  Een huidig toestel dat nog niet verzekerd is kan je ook bij ons laten verzekeren. Het is dus niet nodig om een gloednieuw toestel te hebben. Binnen 12 maanden na aanschaf van je huidige toestel kom je nog in aanmerking voor onze telefoonverzekering. Let wel dat je toestel niet al sporen van schade of storing vertoond. Zorg ervoor dat je mooie aankoop geen onverwachte last wordt, maar iets waar je zowel in technologisch als financieel opzicht op kan vertrouwen.

  Snelle toegang tot Phoneworld reparateurs

  De grote kracht van een telefoonverzekering via Phoneworld is de toegang tot een breed netwerk aan vestigingen en monteurs door heel Nederland. Is er sprake van schade? Neem dan direct contact met ons op en wij vertellen je precies welke stappen je kan ondernemen om je telefoon te laten maken. In overleg met de dichtbijzijnde monteur wordt je toestel snel gerepareerd of vervangen.

  Optionele diefstalverzekering

  Naast bescherming tegen schade kan je ook kiezen voor een (optionele) diefstalverzekering. Het is goedkoper zonder de diefstaldekking, wat in jouw situatie misschien gewenst is. Verwacht je echter dat je een telefoon een doelwit zal zijn voor dieven of inbraak? Dan raden we je aan om de diefstaldekking erbij te nemen.

  Contact

  Voor vragen over de telefoonverzekering van Phoneworld kan je ons bellen op 085 – 760 27 27 of mailen via [email protected]

  Natuurlijk kan je ook direct in een van onze vestigingen een telefoonverzekering afsluiten of hier achter je computer. Via de knop ‘nu afsluiten’ ben je het snelst verzekerd!

  Wertgarantie AG

  Phoneworld werkt samen met Wertgarantie AG (verzekeraar) voor het leveren van je telefoonverzekering. Wertgarantie AG is een Europese verzekeringsmaatschappij die sinds 2006 verzekeringen biedt aan allerlei vormen van elektronica voor zakelijk en particulier gebruik. Wat Phoneworld aantrekkelijk vindt aan Wertgarantie AG is dat zij méér doen dan het strikt noodzakelijke. Zij voldoen ruimschoots aan de wettelijke voorschriften voor verzekeringen. Om die reden werkt Phoneworld met Wertgarantie: de klant staat voorop.

  Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh

  Veel gestelde vragen

  Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

  In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

  Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

  Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

  Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

  Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

  Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

  We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
  In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

  Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

  Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

  Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

  Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

  Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

  PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

  PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

  PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

  Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

  PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.