Samsung Galaxy S9
overige reparaties

Is de microfoon, speaker of camera van je Samsung Galaxy S9 kapot of beschadigd? Of is de achterkant van je toestel beschadigd of kunnen we je helpen met een andere reparatie? Onze ervaren monteurs repareren je toestel graag. Bekijk op deze pagina de prijs per reparatie en maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Samsung Galaxy S9 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je Samsung Galaxy S9 reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je Samsung Galaxy S9 reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere Samsung Galaxy S9 reparatie?

Samsung Galaxy S9 scherm reparatie

Samsung Galaxy S9 scherm reparatie

Samsung Galaxy S9 batterij vervangen

Samsung Galaxy S9 batterij vervangen

Overige Samsung Galaxy S9 reparaties

Naast het vervangen van een gebarsten scherm of een kapotte batterij, kun je bij Phoneworld ook terecht voor alle andere soorten reparaties. Hieronder vind je een selectie en uitleg van wat er zoal mogelijk is.

Samsung Galaxy S9 reageert niet meer

Er zijn veel verschillende redenen waarom je Samsung Galaxy S9 niet meer reageert. Dit kan te maken hebben met zowel de software als de hardware van de telefoon. Vaak kan een simpele soft-reset al het probleem verhelpen.

Werkt dat niet? Dan kunnen onze deskundige monteurs er even naar kijken. Wij stellen nauwkeurig vast wat het probleem is en zoeken er de beste oplossing voor. Bij ons in de winkel fixen wij een niet reagerende Samsung Galaxy S9 vanaf €29,95.

Camera werkt niet goed of helemaal niet

De camera van de Samsung Galaxy S9 is van zeer hoogwaardige kwaliteit, maar ook heel kwetsbaar. Door een valpartij kan het zijn dat je camera niet goed meer scherp stelt of het misschien zelfs helemaal niet meer doet. Om er zeker van te zijn dat je weer foto’s kan maken zoals je gewend bent, maken wij alleen gebruik van originele Samsung onderdelen voor de reparatie. Het laten repareren van je camera is mogelijk vanaf €29,95, afhankelijk van de ernst van de schade.

Gebarsten achterkant

De achterkant van de Samsung Galaxy S9 is een echte eyecatcher. Het glas kan echter snel krassen of beschadigd raken. Dat is echt heel zonde, omdat je dure telefoon er dan ineens oud en versleten uitziet, zelfs als hij het voor de rest prima doet. AIs je telefoon toe is aan een opfrisbeurt, dan kan je bij ons de achterkant laten maken voor €64,90.

Overige problemen: kapotte microfoon, luidspreker, micro-usb contact of headphone jack

Heb je last van ruis als je met iemand belt of muziek luistert? Kan je geen USB-verbinding meer maken met je telefoon? Vaak is het nodig voor dergelijke reparaties dat je de telefoon openmaakt en een klein onderdeel vervangt. Daar komt veel voorzichtigheid, deskundigheid en speciaal gereedschap bij kijken. Gelukkig liggen in onze vestigingen de juiste onderdelen en tools klaar. Een monteur een reparatie laten uitvoeren kan al vanaf €29,95.

Waarom je Samsung Galaxy S9 laten repareren bij Phoneworld?

Wij werken uitsluitend met originele Samsung S9 onderdelen voor de reparatie. Het voordeel van werken met originele onderdelen is dat ze gegarandeerd compatibel zijn met je telefoon en langer meegaan.

Daarnaast hebben wij al 10 jaar ervaring met smartphone onderhoud en reparatie. Onze deskundige monteurs hebben elk probleem wel eens gezien en weten er ook de juiste oplossing voor. Onze service is professioneel, razendsnel en kwalitatief hoogwaardig. Op elke reparatie geven wij 6 maanden garantie.

Levertijd

Bij Phoneworld duren reparaties meestal minder dan 30 minuten. De werkplaatsen zijn uitgerust met de juiste onderdelen. Soms kan het kan zijn dat een bepaald onderdeel niet voorradig is, maar dan zijn ze altijd binnen 24 uur leverbaar. Als het ons niet lukt om binnen 30 minuten je toestel te repareren, dan stellen we je hiervan op de hoogte.

Om er zeker van te zijn dat je niet lang hoeft te wachten, kan je het beste even een afspraak maken of bellen. Reserveer je reparatie 1 dag van te voren en je Samsung Galaxy S9 batterij is zo snel mogelijk weer als nieuw!

Aanvullende informatie samsung reparatie

Alle achterkanten (backcovers) van de Samsung serie zijn van glas gemaakt, wanneer wij een reparatie uitvoeren waarbij er enige druk op de backcover word uitgeoefend, is er een kans dat deze kan breken. Dit geld ook voor de Samsung Galaxy S9. Inmiddels zijn wij natuurlijk duizenden reparaties verder aan de Samsung serie en zijn wij heel handig geworden in het loshalen van de onderdelen die vast zitten aan de achterkant (backcover). Het komt soms nog steeds wel eens voor dat de backcover van een Samsung serie breekt en moeten dit vermelden als eigen risico. De prijs van een backcover voor de Samsung Galaxy S9 (€64,90) is aanvullend op alle reparaties die wij aanbieden, mocht deze breken.

Contact

Staat je probleem er niet bij? Waarschijnlijk kunnen we je toch wel helpen. Bel naar 085 – 760 27 27 of mail naar [email protected].

Je kan ook altijd langskomen bij een van onze vestigingen. De koffie staat voor je klaar!

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1219 reviews op Kiyoh