Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Samsung reparatie»Samsung Galaxy S9 reparatie
Samsung Galaxy S9 reparatie2021-04-13T10:21:43+01:00

Samsung Galaxy S9
reparatie

Is het scherm van je Samsung Galaxy S9 gebroken, je batterij niet meer goed, wil je toestel niet meer aan gaan of heb je een ander probleem waardoor je een Samsung Galaxy S9 reparatie nodig hebt? We maken al 10 jaar met veel plezier en de meest ervaren monteurs duizenden telefoons en tablets en repareren ook graag jouw toestel. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Samsung S9 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kies je soort reparatie

Samsung Galaxy S9 scherm reparatie

Samsung Galaxy S9 scherm reparatie

Samsung Galaxy S9 batterij vervangen

Samsung Galaxy S9 batterij vervangen

Samsung Galaxy S9 overige reparaties

Samsung Galaxy S9 overige reparaties

Kies hieronder de reparatie waar je naar op zoek bent. Behalve de getoonde reparaties voeren nog meer reparaties uit zoals de volumeknop, oplaadconnectie, camera of speaker. Staat je reparatie er niet tussen? Dan kunnen we je waarschijnlijk wel helpen. Neem contact met ons op en we laten je zo snel mogelijk weten of we je kunnen helpen.

Samsung Galaxy S9 reparatie

Wat er ook aan de hand is met je Samsung Galaxy S9 telefoon, Phoneworld heeft de juiste vakmanschap en tools in huis om je telefoon te herstellen. Een accu die snel ontlaadt, barsten in je scherm, een GPS-ontvanger die het niet doet, bij ons kan dat allemaal gemaakt worden. Loop dus niet door met een kapotte telefoon en kom vandaag nog bij ons langs. Wij voeren een professionele reparatie binnen 30 tot 60 minuten uit. Onze monteurs weten alles van het repareren van de Samsung Galaxy S9 en de werkruimtes zijn ook uitgerust met de juiste tools en onderdelen voor elke klus. Tevens werken wij uitsluitend met originele Samsung onderdelen. Wij voeren je Samsung Galaxy S9 reparatie professioneel en netjes uit. Je hoeft je geen zorgen te maken over de kwaliteit van de reparatie. Gegarandeerd dat je telefoon weer als nieuw zal zijn.

Veel voorkomende Samsung Galaxy S9 reparaties

Wij kunnen overweg met alle soorten schade aan een Samsung Galaxy S9 repareren. Tevens kunnen alle variaties op de Samsung S9 modellen bij ons gemaakt worden. Staat je mankement hieronder niet aangegeven? Kom dan gerust even langs of bel voor meer informatie.

  • Gebroken scherm
  • Gebarsten glas
  • Batterij vervangen
  • Toestel laadt niet meer op
  • Achterkant gebarsten
  • Toestel reageert niet meer
  • Overige problemen zoals een kapotte microfoon, speaker of camera

Heb je een nieuw scherm nodig?

Een reparatie die we heel vaak uitvoeren op de Samsung Galaxy S9 is het vervangen van het scherm. De reden hiervoor is simpel: het scherm is het meest kwetsbare, maar ook een van de meest belangrijke onderdelen van je toestel. Je scherm is zowel het visitekaartje van je toestel, als ook het toetsenbord, bedieningspaneel en venster naar de buitenwereld. Phoneworld neemt dit heel serieus en gebruikt alleen originele Samsung schermen voor deze reparatie. Geen reproductie of namaak. Net zoals de andere reparaties, is het vervangen van je scherm meestal snel gedaan. Binnen 30 minuten.

Waarom je smartphone repareren bij Phoneworld?

Phoneworld heeft al ruim 10 jaar ervaring met smartphone reparaties. Hierdoor zijn wij de beste keus voor het herstellen van je Samsung Galaxy S9. Je kan op ons vertrouwen. Wij gaan altijd vertrouwelijk om met je data en respecteren je privacy. Daarnaast zijn wij door verzekeraars goedgekeurd, waardoor de verzekeraar je schadeclaim in elk geval niet kan afwijzen op grond van een niet goedgekeurde dienstverlener. Je telefoon is bij ons dus in goede handen. Je bent altijd welkom in onze vestigingen in Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam of Zwolle.

Samsung Galaxy S9 garantie

Wij zijn professioneel, deskundig en servicegericht. Doordat we gebruikmaken van getrainde monteurs en originele Samsung onderdelen, bieden wij 6 maanden garantie op elke reparatie van je Samsung Galaxy S9. Dit geldt uiteraard niet voor nieuwe glas- en valschade.

Aanvullende informatie samsung reparatie

Alle achterkanten (backcovers) van de Samsung serie zijn van glas gemaakt, wanneer wij een reparatie uitvoeren waarbij er enige druk op de backcover word uitgeoefend, is er een kans dat deze kan breken. Dit geld ook voor de Samsung Galaxy S9. Inmiddels zijn wij natuurlijk duizenden reparaties verder aan de Samsung serie en zijn wij heel handig geworden in het loshalen van de onderdelen die vast zitten aan de achterkant (backcover). Het komt soms nog steeds wel eens voor dat de backcover van een Samsung serie breekt en moeten dit vermelden als eigen risico. De prijs van een backcover voor de Samsung Galaxy S9 (€64,90) is aanvullend op alle reparaties die wij aanbieden, mocht deze breken.

Contact

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Bel naar 085 – 760 27 27 of mail naar [email protected]

Je kunt ook meteen bij ons langs komen in een van onze vestigingen. Wij zorgen dat er koffie klaarstaat en repareren je toestel binnen 30 tot 60 minuten.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.