Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Samsung reparatie»Samsung Galaxy S9 Plus reparatie»Samsung Galaxy S9 Plus overige reparaties
Samsung Galaxy S9 Plus overige reparaties2019-04-29T15:23:03+01:00

Samsung Galaxy S9 plus
overige reparaties

Is de microfoon, speaker of camera van je Samsung Galaxy Note 9 kapot of beschadigd? Of is de achterkant van je toestel beschadigd of kunnen we je helpen met een andere reparatie? Onze ervaren monteurs repareren je toestel graag. Bekijk op deze pagina de prijs per reparatie en maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Samsung Galaxy S9 plus reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy S9 plus reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy S9 plus reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere Samsung Galaxy S9 plus reparatie?

Samsung Galaxy S9 plus scherm reparatie

Samsung Galaxy S9 plus scherm reparatie

Samsung Galaxy S9 plus batterij vervangen

Samsung Galaxy S9 plus batterij vervangen

Overige Samsung Galaxy S9 Plus reparaties

Naast het vervangen van een gebarsten scherm of een kapotte batterij, kan je bij Phoneworld ook terecht voor alle andere soorten onderhoud en reparaties aan je Samsung Galaxy S9 Plus. Hieronder tref je een selectie en uitleg van wat er zoal mogelijk is.

Samsung Galaxy S9 reageert niet meer

Als telefoons niet reageren of om onduidelijke redenen crashen of opnieuw starten, dan kan dit te maken hebben met zowel de software als de hardware van de telefoon. Een eenvoudige manier om een software gerelateerde oorzaak te verhelpen is om je telefoon te updaten of om hem terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Let er dan wel op dat je even een back-up maakt van je gegevens.

Als je telefoon na een update of harde reset nog steeds niet reageert, laat dan onze monteurs er even naar kijken. Een hardware probleem is snel gevonden, maar niet snel gemaakt. Wij fixen een niet reagerende Samsung Galaxy S9 Plus vanaf €29,95.

Camera werkt niet goed of helemaal niet

Met zijn meervoudige lenzen is de camera van de Samsung Galaxy S9 Plus van hoogwaardige kwaliteit. Het is daarom echt zonde als de camera het minder goed doet dan je zou verwachten, of misschien zelfs helemaal kapot is. Stelt de camera bijvoorbeeld niet goed vast? Afhankelijk van wat er met de camera aan de hand is, kunnen wij hem maken vanaf €74,90.

Gebarsten achterkant

De achterkant van de Samsung Galaxy S9 Plus is gemaakt van glas, waardoor het snel beschadigd kan raken. Kleine krasjes in de achterkant van je premium telefoon is echter niet wenselijk, omdat hij er dan ineens minder luxueus en net uitziet dan je mag verwachten. Voor €64,90 zorgen we ervoor dat de achterkant van je toestel weer als nieuw is!

Overige problemen: kapotte microfoon, luidspreker, micro-usb contact of headphone jack

Er zijn talloze kleine onderdelen waar iets mis mee kan zijn. Zo kan het voorkomen dat mensen je slecht verstaan als je met hen belt. Een ander veel voorkomend probleem is dat je telefoon wel oplaadt, maar dat het USB-kabeltje steeds losraakt. Voor elke kleine en grote irritatie hebben wij een oplossing. Wij maken je Samsung Galaxy S9 Plus voorzichtig open en speuren het probleem op. Een monteur stelt het probleem vast en voert de juiste reparatie uit vanaf €59,90.

Waarom je Samsung Galaxy S9 Plus laten repareren bij Phoneworld?

Zoals we hierboven al hebben vermeld, gebruiken wij alleen originele Samsung S9 onderdelen in onze werkplaatsen. De originele onderdelen van Samsung gaan veel langer mee dan goedkope of namaak onderdelen en zijn ook van veel betere kwaliteit. Wij bieden graag zo’n goed mogelijke service en volgen hierin Samsungs voorbeeld.

Naast onze regel om alleen te werken met merk-onderdelen, hebben we ook al ruim 10 jaar ervaring met smartphone-service en reparatie. Onze monteurs zijn goed opgeleid en we proberen altijd een overzicht te houden op onze planning en voorraden. Hierdoor is een reparatie doorgaans binnen 30 minuten klaar en ook gegarandeerd professioneel en netjes afgewerkt!

Levertijd

Bij Phoneworld duren reparaties meestal minder dan 30 minuten. De werkplaatsen zijn uitgerust met de juiste onderdelen. Soms kan het kan zijn dat een bepaald onderdeel niet voorradig is, maar dan zijn ze altijd binnen 24 uur leverbaar. Als het ons niet lukt om binnen 30 minuten je toestel te repareren, dan stellen we je hiervan op de hoogte.

Om er zeker van te zijn dat je niet lang hoeft te wachten, kan je het beste even een afspraak maken of van te voren bellen met de vestiging. Reserveer je reparatie 1 dag van te voren en je Samsung Galaxy S9 Plus is zo snel mogelijk weer als nieuw!

Aanvullende informatie samsung reparatie

Alle achterkanten (backcovers) van de Samsung serie zijn van glas gemaakt, wanneer wij een reparatie uitvoeren waarbij er enige druk op de backcover word uitgeoefend, is er een kans dat deze kan breken. Dit geld ook voor de Samsung Galaxy S9 Plus. Inmiddels zijn wij natuurlijk duizenden reparaties verder aan de Samsung serie en zijn wij heel handig geworden in het loshalen van de onderdelen die vast zitten aan de achterkant (backcover). Het komt soms nog steeds wel eens voor dat de backcover van een Samsung serie breekt en moeten dit vermelden als eigen risico. De prijs van een backcover voor de Samsung Galaxy S9 Plus (€64,90) is aanvullend op alle reparaties die wij aanbieden, mocht deze breken.

Contact

Staat je probleem er niet bij? Waarschijnlijk kunnen we je toch wel helpen. Bel naar 085 – 760 27 27 of mail naar [email protected].

Je kan ook altijd langskomen bij een van onze vestigingen. De koffie staat voor je klaar!

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.