Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Samsung reparatie»Samsung Galaxy S8 reparatie»Samsung Galaxy S8 overige reparaties
Samsung Galaxy S8 overige reparaties2019-04-29T15:29:19+01:00

Samsung Galaxy S8
overige reparaties

Is de microfoon, speaker of camera van je Samsung Galaxy S8 kapot of beschadigd? Of is de achterkant van je toestel beschadigd of kunnen we je helpen met een andere reparatie? Onze ervaren monteurs repareren je toestel graag. Bekijk op deze pagina de prijs per reparatie en maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Samsung Galaxy S8 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy S8 reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy S8 reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere Samsung Galaxy S8 reparatie?

Samsung Galaxy S8 scherm reparatie

Samsung Galaxy S8 scherm reparatie

Samsung Galaxy S8 batterij vervangen

Samsung Galaxy S8 batterij vervangen

Overige Samsung Galaxy S8 reparaties

Naast het vervangen van een gebroken scherm of een oude batterij, staan onze deskundige monteurs klaar voor alle andere klachten aan je Samsung Galaxy S8 toestel.

Samsung Galaxy S8 loopt voortdurend vast

Wanneer je Samsung Galaxy S8 steeds vastloopt, kan dit zowel liggen aan de Android software alsook een hardware-fout. Software-problemen kunnen verholpen worden door je toestel te updaten of door je toestel terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. (Vergeet wel niet om eerst een back-up van je gegevens te maken.) Maar wanneer het probleem dan nog niet opgelost is, dan is het waarschijnlijk een hardware-fout en kun je het beste Phoneworld ernaar laten kijken.

Onze monteurs onderzoeken je telefoon en voeren de juiste reparatie uit. Wil je weten wat de kosten zijn om jouw toestel te laten repareren? Kom dan langs in een van onze vestigingen. In een kort onderzoek stellen de monteurs het probleem vast en de mogelijkheden om het toestel te laten repareren. Ze geven jou een indicatie van de kosten die de reparatie met zich mee brengt.

De camera maakt geen goede foto’s meer

De camera van je Samsung Galaxy S8 is een manier om mooie momenten vast te leggen en te delen met andere mensen. Als je echter je telefoon hebt laten vallen, dan kan het zijn dat de camera kapot is en je mooie herinneringen verloren zullen gaan. Om dit te voorkomen, zetten onze deskundige monteurs graag een nieuwe camera in je telefoon. Voor €89,90 kan je zorgen dat je altijd een camera bij de hand hebt!

USB contact zit los

Het USB contact bij Android toestellen is heel belangrijk: je kan er namelijk zowel mee opladen als bestanden mee overzetten. Een versleten USB contact bemoeilijkt het opladen van de batterij van je telefoon. Voor €59,95 lost Phoneworld je oplaadproblemen voor je op.

Andere veel voorkomende problemen bij Samsung telefoons

Voor de volgende problemen met je Samsung Galaxy S8 staan onze monteurs ook voor je klaar;

  • Slecht verstaanbare gesprekspartners
  • Luidspreker kraakt en geeft ruis af
  • Headphonejack zit los

Waarom je Samsung Galaxy S8 laten repareren bij Phoneworld?

Phoneworld heeft deskundige specialisten in dienst, die veel ervaring hebben met Samsung telefoons. Zij werken snel en secuur en we zijn er trots op dat we in veel gevallen een reparatie binnen 30 tot 60 minuten kunnen uitvoeren. Omdat we elke reparatie netjes afwerken, hoef je ook niet terug te komen bij ons, omdat er sprake is van een slordige reparatie. We geven op elke reparatie 6 maanden garantie. Nieuwe val- en waterschade niet inbegrepen.

Daarnaast maken wij gebruik van hoogwaardige Samsung onderdelen voor elke reparaties. Wij geloven dat Samsung de juiste keuzes heeft gemaakt met hun keuze voor specifieke onderdelen en wij volgen graag hun voorbeeld. Met onze reparaties haal je het maximale uit je Samsung Galaxy S8, die hopelijk nog jaren mee zal gaan.

Levertijd

De snelheid van onze reparatieservice wordt mogelijk gemaakt door de beschikbaarheid van de juiste onderdelen. Op onze werkplaatsen zijn meestal de juiste voorraden aanwezig. Mocht het een keertje voorkomen dat een onderdeel ontbreekt, dan wordt het direct besteld en wordt het geleverd binnen 24 uur. Over eventuele vertragingen zullen we je op de hoogte houden, zodat je precies weet wanneer je Samsung toestel gerepareerd zal zijn. Je kan ook bellen om een afspraak te maken en het perfecte tijdstip te kiezen om langs te komen met je Samsung Galaxy S8.

Aanvullende informatie samsung reparatie

Alle achterkanten (backcovers) van de Samsung serie zijn van glas gemaakt, wanneer wij een reparatie uitvoeren waarbij er enige druk op de backcover word uitgeoefend, is er een kans dat deze kan breken. Dit geld ook voor de Samsung Galaxy S8. Inmiddels zijn wij natuurlijk duizenden reparaties verder aan de Samsung serie en zijn wij heel handig geworden in het loshalen van de onderdelen die vast zitten aan de achterkant (backcover). Het komt soms nog steeds wel eens voor dat de backcover van een Samsung serie breekt en moeten dit vermelden als eigen risico. De prijs van een backcover voor de Samsung Galaxy S8 (€64,90) is aanvullend op alle reparaties die wij aanbieden, mocht deze breken.

Contact

Weet je niet precies wat er aan de hand is met je telefoon en of we je kunnen helpen? Bel of maak een afspraak met ons om langs te komen. Onze slimme monteurs hebben ongetwijfeld de oplossing voor je probleem. Bel naar 085 – 760 27 27 of mail naar [email protected].

Loop gerust even binnen bij een van onze locaties voor een kop koffie en gratis vrijblijvend advies over je Samsung toestel. Wil je jouw toestel laten repareren? Dan gaan we zo snel mogelijk met je toestel aan de slag.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.