Samsung Galaxy S8
reparatie

Is het scherm van je Samsung Galaxy S8 gebroken, je batterij niet meer goed, wil je toestel niet meer aan gaan of heb je een ander probleem waardoor je een Samsung Galaxy S8 reparatie nodig hebt? We maken al 10 jaar met veel plezier en de meest ervaren monteurs duizenden telefoons en tablets en repareren ook graag jouw toestel. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Samsung galaxy S8 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kies je soort reparatie

Samsung Galaxy S8 scherm reparatie

Samsung Galaxy S8 scherm reparatie

Samsung Galaxy S8 batterij vervangen

Samsung Galaxy S8 batterij vervangen

Samsung Galaxy S8 overige reparaties

Samsung Galaxy S8 overige reparaties

Kies hierboven de reparatie waar je naar op zoek bent. Behalve de getoonde reparaties voeren nog meer reparaties uit zoals de volumeknop, oplaadconnectie, camera of speaker. Staat je reparatie er niet tussen? Dan kunnen we je waarschijnlijk wel helpen. Neem contact met ons op en we laten je zo snel mogelijk weten of we je kunnen helpen.

Samsung Galaxy S8 reparatie

Voor de power-user is de Samsung Galaxy S8 echt een droomtelefoon. Met een groot scherm, iris- en gezichtsherkenning en stevige, schokbestendige materialen is de Galaxy S8 een toestel die lang mee zou moeten gaan en een betrouwbare metgezel wordt in je (werkende) leven. Voor een toestel dat je dagelijks overal bij zal gebruiken, is het belangrijk dat het goed functioneert en dat je zo weinig mogelijk hinder ondervindt door allerlei storingen en schade.

Mocht er iets mis zijn met je Samsung Galaxy S8, dan is een reparatie bij Phoneworld de beste stap. Wij werken zeer snel (gemiddelde reparatietijd 30 minuten) waardoor je een minimale tijd zonder je telefoon zit. Daarnaast proberen we de meest scherpe tarieven te rekenen, maar wel vakkundig uitgevoerd mét 6 maanden garantie. Met deze uitstekende prijs-, kwaliteit- én tijdsgarantie, ben je verzekerd van een goede service tegen een laag tarief

Gebarsten scherm

Het 1440p OLED display van de Galaxy S8 kan bij ons snel gerepareerd worden. Of er nu sprake is van een barst in het scherm of vreemde vlekken of pixels, met een schermvervanging kan je meeste problemen wel oplossen. Het kost €239,90 om je Galaxy S8 scherm te vervangen. Omdat dit een veel voorkomende reparatie is, zijn we er altijd op voorbereid. De monteur gaat direct met je Samsung Galaxy S8 reparatie aan de slag kan. Wacht dus niet lang met deze reparatie. Bij Phoneworld kan je er zeker van kan zijn dat je helemaal niet lang hoeft te wachten op een reparatie aan je toestel. Het is echt zo gepiept.

Andere Samsung Galaxy S8 reparaties

Er zijn veel andere reparaties waar we op voorbereid zijn en waar we alle onderdelen voor in huis hebben. Daarnaast kunnen we met alle varianten van de Samsung Galaxy S8 overweg. Hieronder vind je een lijst met reparaties die we onder andere kunnen voeren.

  • Batterij vervangen (3000, 3500 of 4000 mAh) – €59,95
  • Camera repareren – €89,90
  • Loszittende headphone jack – €74,90
  • Special ultrasone reiniging bij waterschade – €49,95

Waarom je Samsung Galaxy S8 laten repareren bij Phoneworld?

Phoneworld staat voor een paar dingen en doet die dingen gewoon goed. Wij proberen altijd de scherpste prijs te bieden, een duurzame reparatie te doen en op tijd je telefoon weer bij je terug te leveren. Wij hebben vestigingen door heel Nederland en zijn daardoor overal goed bereikbaar en toegankelijk. Doordat we meerdere vestigingen hebben, kunnen we ook goedkoop inkopen waardoor de kostprijs van onderdelen lager uitvalt. Onze goed opgeleide monteurs hebben toegang tot een brede pool van kennis en ervaring waar ze uit kunnen putten. Hiermee proberen we altijd de mikken op de bodem qua prijzen en de top qua kwaliteit.

Een reparatie van je Samsung Galaxy S8 is de duurzaamste oplossing voor je toestelproblemen. Je kan wel een heel nieuw toestel kopen, maar dan ben je veel duurder uit. Bovendien heb je met een nieuw toestel ook geen garantie dat er niets stuk kan gaan of er schade aan je toestel ontstaat. Om die reden kan een goede reparatie te verkiezen zijn boven de aanschaf van een nieuw toestel. De Samsung Galaxy S8 bestaat uit hoogwaardige materialen die schok- en breekbestending zijn. Ook de fabrikant had met de Galaxy S8 de bedoeling dat het zo lang mogelijk mee zou gaan. Immers, als je toestel kapot is, gaat het vaak om één specifiek deeltje en is de rest van de hardware meestal nog van topkwaliteit. Kies dus voor het milieu én voor je portemonnee voor een Galaxy S8 reparatie bij Phoneworld.

Levertijd

De snelle reparaties en minimale wachttijden zijn afhankelijk van onze voorraad onderdelen. Wij doen er alles aan om optimale beschikbaarheid te garanderen. Maar wanneer dit niet lukt, kan je rekenen op een vertraging van ongeveer 24 uur door de levertijd van nieuwe onderdelen. Wij zullen je tijdig informeren over de beschikbaarheid en levertijd van ontbrekende componenten. Wanneer je een afspraak in wilt plannen voor de reparatie van je Samsung Galaxy S8, doen we dit op een tijdstip dat het jou het beste uitkomt. Zo weet je zeker dat je niet lang hoeft te wachten.

Contact

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor je Galaxy S8? Bel naar 085 – 760 27 27 of mail naar ([email protected])

Zonder afspraak kan je ook altijd langskomen bij één van onze vestigingen. Je bent altijd welkom en er staat koffie klaar voor onze wachtende klanten.

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1115 reviews op Kiyoh