Samsung Galaxy S10
overige reparaties

Is de microfoon, speaker of camera van je Samsung Galaxy S10 kapot of beschadigd? Of is de achterkant van je toestel beschadigd of kunnen we je helpen met een andere reparatie? Onze ervaren monteurs repareren je toestel graag. Bekijk op deze pagina de prijs per reparatie en maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Samsung Galaxy S10 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je Samsung Galaxy S10 reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je Samsung Galaxy S10 reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Op zoek naar een andere Samsung Galaxy S10 reparatie?

Samsung Galaxy S10 scherm reparatie

Samsung Galaxy S10 scherm reparatie

Samsung Galaxy Note 9 batterij vervangen

Samsung Galaxy S10 batterij vervangen

Overige Samsung Galaxy S10 reparaties

Behalve scherm en batterij reparaties kunnen wij ook andere defecten voor je oplossen.

Samsung Galaxy S10 wordt erg heet

Mocht je Galaxy S10 erg heet worden dan kan dit op batterij problemen duiden. In sommige gevallen kan de oorzaak ook vochtschade zijn. Blijf niet te lang rondlopen met deze problemen, maar laat er meteen een monteur van Phoneworld naar kijken. Een kort onderzoek bij Phoneworld is altijd gratis! De monteur kan binnen enkele minuten aangeven welk onderdeel er defect is van je Samsung Galaxy S10. Hierna krijg je een indicatie van de kosten die de reparatie met zich mee brengt.

Andere veel voorkomende problemen bij Samsung telefoons

Het is altijd erg vervelend als je telefoon op den duur vreemde klachten krijgt. Vaak zijn onderstaande klachten simpele reparaties en redelijk goedkope reparaties voor onze getrainde Samsung monteurs.

  • Slecht verstaanbare gesprekspartners
  • Luidspreker kraakt
  • Trilmotor werkt niet meer
  • Koptelefoon ingang zit los

Waarom je Samsung Galaxy S10 laten repareren bij Phoneworld?

Bij Phoneworld werken deskundige en zeer ervaren monteurs. Zij hebben in de afgelopen jaren al duizenden Samsung reparaties uitgevoerd. Hierdoor kunnen ze jouw toestel binnen 30 minuten repareren. Wij werken uitsluitend met originele Samsung onderdelen. Na de reparatie zal de monteur samen met jou je telefoon uitvoerig testen of er nog problemen zijn. Zo weet je zeker dat je altijd met een gerust hart naar huis kunt gaan. Uiteraard geven wij ook nog 6 maanden garantie op de reparatie. Dit geldt niet voor nieuwe val- en waterschade.

Levertijd Galaxy S10 onderdelen

De meeste voorkomende reparatie onderdelen van de Galaxy S10 hebben wij ruim op voorraad liggen. Mocht het helaas toch een keer voorkomen dat iets niet meer voorradig is dan hebben wij het onderdeel binnen 24 uur in huis.

Aanvullende informatie samsung reparaties

Alle achterkanten (backcovers) van de Samsung serie zijn van glas gemaakt, wanneer wij een reparatie uitvoeren waarbij er enige druk op de backcover word uitgeoefend, is er een kans dat deze kan breken. Dit geld ook voor de Samsung Galaxy S10. Inmiddels zijn wij natuurlijk duizenden reparaties verder aan de Samsung serie en zijn wij heel handig geworden in het loshalen van de onderdelen die vast zitten aan de achterkant (backcover). Het komt soms nog steeds wel eens voor dat de backcover van een Samsung serie breekt en moeten dit vermelden als eigen risico. De prijs van een backcover voor de Samsung Galaxy S8 (€74,90) is aanvullend op alle reparaties die wij aanbieden, mocht deze breken.

Contact

Bel voor vrijblijvend advies of het maken van een afspraak naar ons landelijke nummer 085 – 760 27 27. Liever mailen? Dat kan via [email protected]. Een van onze medewerkers neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. We helpen je graag!

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1228 reviews op Kiyoh