Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone batterij vervangen
iPhone batterij vervangen2021-07-22T19:03:41+01:00

iPhone
batterij vervangen

Is de batterij van je iPhone niet meer goed? Je iPhone batterij laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone batterijen vervangen. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone reparatie?

iPhone scherm vervangen

iPhone scherm vervangen

iPhone scherm vervangen

iPhone gaat niet meer aan

iPhone laadt niet op

iPhone laadt niet meer op

Waterschade iPhone

iPhone waterschade

Homeknop iPhone kapot

iPhone homeknop vervangen

iPhone microfoon kapot

iPhone microfoon kapot

iPhone touchscreen werkt niet

iPhone touchscreen werkt niet

iPhone moederbord reparatie

iPhone moederbord reparatie

Overige iPhone reparaties

iPhone overige reparaties

iPhone batterij vervangen

Is je iPhone snel leeg of laad je iPhone helemaal niet meer op? Dit kan meerder oorzaken hebben. Het probleem zou veroorzaakt kunnen worden door slijtage van de batterij of verkeerd opladen waardoor de capaciteit afneemt. Dit probleem kan eenvoudig worden opgelost door de iPhone accu te vervangen. Bij Phoneworld stellen we het exacte probleem vast en bieden jou de beste oplossing voor de reparatie aan je telefoon.

De iPhone batterij oftewel de accu van je iPhone is een slijtage onderdeel, hoe vaker je jouw iPhone gebruikt hoe minder goed de iPhone batterij op den duur gaat presteren. Het voorkomen van slijtage aan de batterij is helaas niet mogelijk. Wel kunnen we de accu van je iPhone voor je vervangen, zodat je telefoon weer goed oplaadt en de nieuwe batterij van je iPhone de prestaties levert zoals bij de aankoop van je iPhone!

Heb je een ander probleem met de batterij of weet je niet wat het defect is? Onze monteurs staan voor je klaar om het defect aan je iPhone te verhelpen.

Nieuwe batterij in jouw iPhone binnen 30 minuten!

Het vervangen van de iPhone batterij is een veel voorkomende reparatie bij Phoneworld. Heb je problemen met je batterij? Kom dan langs in één van onze vestigingen. Je vindt ze verspreid door het land, waardoor er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt is. Vaak kunnen we je oude iPhone batterij binnen 30 minuten vervangen. Je iPhone is klaar terwijl je wacht! Ben je niet in de buurt van een van onze vestigingen? Je telefoon opsturen om de accu van je iPhone te vervangen kan ook. We zorgen er ook dan voor dat je iPhone batterij snel is vervangen.

Wij vervangen de batterij van volgende telefoons vaak:

Hoeveel kost het vervangen van een iPhone batterij?

Een nieuwe batterij voor je iPhone is er al vanaf €29,90. Voor het vervangen van de batterij maken wij gebruik van originele onderdelen. Bij Phoneworld krijg je 6 maanden garantie op reparaties en vervangen onderdelen. Bewaar je bon dus goed.

Accu iPhone vervangen, kies voor kwaliteit

Bij het vervangen van je iPhone batterij is het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit. De batterij van je iPhone is een belangrijk onderdeel van je toestel. Voor onze reparaties en het vervangen van je iPhone batterij maken wij alleen gebruik van originele onderdelen. Originele onderdelen zijn kwalitatief beter dan namaakonderdelen en bevorderen zo de levensduur van je telefoon. Samen met de onderstaande tips voor het opladen van je batterij haal jij het maximale uit je telefoon!

iPhone laadt niet op?

iPhone accu vervangen of wellicht je connector repareren? Dan vraag je je misschien af hoe je jouw nieuwe batterij voor je iPhone het beste kan opladen. De meeste iPhones zijn tegenwoordig voorzien van een lithium batterij, die je op elk moment kunt opladen. Je hoeft dus niet te wachten tot je batterij helemaal leeg is! Om de prestaties van je nieuwe iPhone batterij te bevorderen geven we je onderaan de pagina enkel tips voor het opladen van je iPhone, die de levensduur van je iPhone batterij kunnen verlengen.

  • Originele oplader; gebruik voor het opladen alleen de originele oplader. Deze zorgt ervoor dat de batterij met de juiste spanning wordt opgeladen
  • Opladen; laad de batterij alleen op wanneer dat nodig is. Laadt hem dus niet de hele nacht aan de oplader! Dit kan zorgen voor overbelasting van de batterij
  • Kort of lang laden; het beste is om de telefoon meerdere keren op te laden in plaats van een keer heel lang
  • Percentage; het beste is om het percentage van je batterij tussen de 10 en 80 % te houden
  • Verminderen batterijbelasting; de belasting van de batterij kan je verminderen door apps, die je niet gebruikt, af te sluiten of door het licht percentage van je scherm lager te zetten. Ook het updaten van je telefoon kan bijdragen aan betere prestaties
Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.