Onze reparaties

iPhone laadt niet op

Kom alles te weten over ons bedrijf.
Afspraak maken

iPhone laadt niet op

iPhone reparaties Phoneworld.

“Laadt je iPhone niet meer (goed) op? Dit kan verschillende oorzaken hebben en wij zoeken de oorzaak graag voor je uit. Je iPhone laten repareren kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone laadt niet meer op

Je legt je iPhone aan de oplader, maar je iPhone laadt niet op. Je probeert van alles met als resultaat, een iPhone die nog steeds niet oplaadt. Bij Phoneworld herkennen we dit probleem. Onze specialisten kunnen het vaak snel voor je oplossen. Wacht niet langer en kom langs in een van onze vestigingen.

Stof ophoping in de connector, dock-connector defect, waterschade, software fout of een defecte batterij. Allemaal oorzaken die ervoor kunnen zorgen dat je iPhone niet meer oplaadt. Om vast te stellen wat de oorzaak is van het probleem, ‘iPhone laadt niet op’, voeren we een kort onderzoek uit. We overleggen met jou de mogelijkheden voor een eventuele reparatie en geven je een indicatie van de bijbehorende kosten. Wat het probleem ook veroorzaakt, onze specialisten weten raad en verhelpen je probleem in slechts 30 minuten!

iPhone laadt niet op – waarom je iPhone repareren bij Phoneworld?

Phoneworld is expert op het gebied van telefoon reparaties. Het soort defect of probleem, het merk of model telefoon maakt ons niet uit. Door de ruim 10 jaar ervaring, zijn we in staat om bijna elke probleem op te lossen. De specialisten hebben een uitstekende vakkennis en beschikken over de juiste tools en gereedschappen om jouw reparatie binnen no time uit te voeren. Een reparatie aan je toestel kost je slechts 30 minuten. Daarna sta je weer buiten met een werkende telefoon. Bij alle reparaties die we uitvoeren maken we gebruik van originele onderdelen. Deze onderdelen hebben een bewezen betere kwaliteit dan merkloze onderdelen. Hierdoor wordt de kwaliteit van je toestel gewaarborgd. Bovendien krijg je 6 maanden garantie op de door ons vervangen onderdelen. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is de factuur bewaren.

Tegenwoordig doen we bijna alles met onze telefoon, waardoor deze veel data kan bevatten. We weten als geen ander hoe belangrijk de data op je telefoon is, daarom voeren we de reparaties uit met het behoud van de data die erop staat. Dit betekent dat alle foto’s, filmpjes, contacten en ander data bewaard blijven. We respecteren je privacy en gaan dan ook vertrouwelijk om met de data op jouw toestel. Kortom je toestel is bij ons in goede handen!

iPhone laadt niet op – wat zijn de kosten?

De kosten van de reparatie zijn afhankelijk van het probleem en het te vervangen onderdeel bij een reparatie. Voor een indicatie van de kosten adviseren we om langs te komen in een van onze vestigingen of om contact op te nemen per telefoon of per email.

Contact

Wil je meer informatie over de reparatie mogelijkheden of wil je meteen een afspraak maken? Bel dan naar 085 – 760 27 27 of mail naar [email protected]

Je kunt ook meteen bij ons langs komen in een van onze vestigingen. Vaak kunnen we direct naar je toestel kijken en indien nodig repareren.

PHONEWORLD BELOFTES

Hoe wij je vooruit kunnen helpen

Getrainde monteurs

De meeste monteurs bij Phoneworld hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het repareren van smartphones en tablets. Daarom maken wij uw toestel vakkundig en snel weer klaar! Zo blijft u mobiel.

Razendsnel klaar

Wanneer je een afspraak maakt via onze site. Dan zorgen wij ervoor dat je weer binnen 30 min online bent. Zo niet? Dan krijgt u een gratis screenprotector voor uw toestel of 5% korting op de reparatie.

Originele onderdelen

Phoneworld gebruikt voor de meeste reparaties originele onderdelen. Kunnen we ze niet origineel krijgen? Dan zoeken we de beste kwaliteit mogelijk. Zodat jij een duurzame reparatie krijgt.

1 jaar garantie

Bij Phoneworld geloven we in de kwaliteit die we leveren. Daarom bieden wij op alle reparaties 1 jaar garantie. Zodat jij je device met een gerust hart je reparatie bij ons achter kan laten.

WAAR WACHT JE NOG OP?