iPhone batterij vervangen – GRATIS batterij test 2018-10-18T15:19:48+00:00

iPhone batterij vervangen

Uw iphone batterij vervangen gebeurd snel en eenvoudig bij PhoneWorld. Voor een Nieuwe iPhone batterij bent u van harte welkom en voeren wij vaak uit in 30 minuten. We hebben batterij test software en een aantal andere checks om te bekijken wat de staat van uw batterij is. Uw iPhone batterij kan oud zijn en aan het eind van zijn levensduur zijn. Apple en iOS software vertragen toestellen met een oude batterij om te voorkomen dat de iPhones teveel spanning vragen van de iPhone batterij. Om deze redenen voorkomen ze dat toestellen uitvallen.

Maak afspraak
Contact

 

Nieuwe iPhone batterij

Uw kunt uw iPhone batterij vervangen voor een nieuwe iphone batterij wanneer deze steeds sneller leeg raakt of op percentage boven de 5% uit valt. Wij voeren deze batterij reparatie uit in 30 minuten. PhoneWorld vervangt uw batterij door een nieuwe batterij. Dit is een origineel exemplaar. Wanneer uw iPhone batterij vervangen moet worden hangt af hoe vaak deze gebruikt is. Bij elke volledige laadcyclus gaat de batterij langzaam beetje bij beetje minder vol. Ook zien we met regelmaat defecte batterijen die binnen 1 tot 2 jaar al stuk zijn.

Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

De lithium batterijen die in de iPhone zitten kunnen in tegenstelling tot nikkel batterijen op elk gewenst moment worden bijgeladen. De iPhone batterij hoeft dus niet steeds compleet te worden opgeladen en ontladen om beter te presteren.

Hoelang een batterij mee gaat hangt af van de wat u met de iPhone doet alsmede welke software er op uw toestel. Onze ervaring is dat bij een iPhone met recente software van iOS 11.x of hoger die in de ochtend op 100% staat in de avond moet worden bijgeladen. Na het iPhone batterij vervangen kan dit mogelijk de prestaties iets verbeteren. Wij kunnen met diverse apparatuur bij de iPhone batterij meten en problemen aan batterij of andere componenten van uw iPhone detecteren.

iPhone batterij reparatie tester

usb-kabel-dock-testerBij bovengemiddeld gebruik zou het zelfs kunnen dat hij eerder op dezelfde dag alweer moet worden bijgeladen. Voor een meer optimale gebruiksduur raden wij aan om bluetooth, wifi uit te zetten. Tevens kunt u indien gewenst de helderheid van uw toestel lager zetten om zo nog meer batterijduur over te houden. De laatste en wellicht ook wat gekke tip is dat wanneer de iPhone wordt opgeladen uit de USB poort van de computer, de batterij langer mee gaat dan wanneer deze via netstroom is opgeladen.

Helaas komt het ook voor dat een iPhone al binnen enkele maanden batterij problemen vertoont. Dit ligt helaas niet altijd aan de batterij maar kan ook een oorzaak zijn van vochtschade of interne schade aan andere componenten. Het uitvoeren van een iPhone batterij reparatie is dan ook soms niet de oplossing! Dit kunnen we u uiteraard vertellen nadat we het toestel en de batterij met onze apparatuur hebben bestudeerd.

iPhone batterij (bespaar) tips

Om ervoor te zorgen dat een iPhone langer mee gaat en minder snel hoeft te laden zijn er een aantal handige tips. De iPhone batterij wordt op deze manier minder belast en hoeft daardoor minder snel te worden vervangen. De onderstaand tips kunnen hiervoor handig zijn.

  • ’s Nachts niet aan de lader laten: We horen en zien het veel. Mensen die hun toestel de hele nacht aan de lader hangen. Dit is niet goed voor de levensduur en capaciteit van een batterij.
  • Niet originele laders: Niet originele laders kunnen uw batterij en soms zelfs het hele toestel kapot maken. Gebruik enkel een originele iPhone lader en ook geen iPad lader vanwege een verschil in capaciteit.
  • Helderheid scherm: De helderheid van het scherm heeft invloed op de iPhone batterij. Hoe helderder het beeldscherm, hoe sneller de batterij leeg gaat. Zorg dus voor een niet al te fel scherm en spaar je accu!
  • iPhone laden vanuit USB poort: Dit klinkt misschien als een wat rare tip, maar wanneer de iPhone batterij wordt opgeladen uit de USB poort van de computer dan gaat de batterij langer dan wanneer deze via netstroom wordt opgeladen.
  • Minder programma`s op achtergrond laten draaien: Dit klinkt als een logische tip en dat is het ook. Wanneer er minder programma`s op de achtergrond draaien dan gaat de iPhone batterij langer mee.
  • Automatisch aanpassen aan omgevingslicht uitschakelen: Bij de iPhone is er een optie om het scherm automatisch te laten aanpassen aan de omgeving, maar in de meeste gevallen is dit dan nog te fel. De iPhone batterij kan langer mee gaan wanneer deze optie wordt uitgeschakeld.

Afspraak maken voor iPhone batterij vervangen

Uw iPhone batterij wordt bij PhoneWorld door monteurs met jarenlange ervaring binnen uiterlijk 30 minuten maar vaak sneller vervangen tegen een scherpe prijs. Breng uw iPhone voor reparatie langs in bij een van onze vestigingen in Nederland, uitsluitend op afspraak, of stuur deze aan ons op. Wilt u een afspraak maken of wenst u meer informatie of advies? Bel dan naar 085 – 760 27 27 of mail naar support@phoneworld.nl.

Meer informatie over: iphone valt steeds uit, iPhone reparatie, iPhone reparatie Amsterdam, iPhone reparatie Utrecht, iPhone reparatie glas, iPhone scherm kapot, iPhone glas reparatie, iPhone glas vervangen, iPhone kapot scherm, iPhone achterkant vervangen, iPhone herstellen