Zakelijk 2018-12-05T13:21:31+00:00

Zakelijke gebruikers

Voor u en uw medewerkers is het van belang dat zij bereikbaar zijn. Minstens zo belangrijk dat uw medewerkers representatief voor de dag komen. Een medewerker met een kapotte of slecht werkende telefoon reflecteert terug op uw bedrijf.
PhoneWorld ontzorgd u met de aanschaf en onderhoud van uw Mobiele telefoon park middels reparatie, vervanging en inkoop van oude toestellen. Dit doen we al met veel passie sinds 2009.

Snel weer online

Voor zakelijk kunt u langskomen en een defecte telefoon binnen 30 minuten laten maken of het kapotte apparaat aan ons opsturen. Langskomen betekent in 95% van de gevallen binnen 30 minuten weer op weg bent. De factuur betaald u ter plekke met PIN of achteraf op rekening! De BTW factuur ontvangt u als PDF bestand per email en kunt u daarmee direct verwerken in uw administratie.

Privacy

Iedereen binnen het bedrijf is zich bewust hoe belangrijk privacy tegenwoordig is. Wij vragen daarom liever niet om uw code. U bent ook niet verplicht deze te geven. Mochten we toch de code moeten hebben gaan we uiteraard discreet om met data en openen wij enkel applicaties noodzakelijk voor het testen.

Inzage in (historische) reparaties

PhoneWorld heeft een klanten portaal waarop u kunt inloggen. Hier kunt vervolgens u reparaties aanmelden voor uw medewerkers. Daarnaast kunt u in dit portaal eenvoudig terugzien wanneer en of hoe vaak een toestel of medewerker bij PhoneWorld is geweest. Zo houdt u grip op uw toestellen en medewerkers binnen uw organisatie.

Klantenservice

Onze klantenservice is 6 dagen per week telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 17:30 voor uw vragen. Per email kunt u ons ook altijd mailen en snelle reacties verwachten.

Probeer onze service

Maak direct een afspraak bij een filiaal in de buurt en wij maken uw toestel als nieuw binnen veelal 30 minuten! Onze filialen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Zwolle zijn echte business points waar u prima met de auto kunt komen. Er is altijd parkeergelegenheid bij het gebouw en u hoeft de stad niet in. Gratis koffie terwijl u wacht.

Maak online afspraak

Of stuur het toestel per post op voor reparatiie

Stuur toestel op

Voor meer informatie omtrent het zakelijke deel van PhoneWorld kunt u ons mailen op: sebastiaan@phoneworld.nl

Download hier onze brochure.