Zakelijk 2018-01-22T12:50:49+00:00

Zakelijke gebruikers

PhoneWorld dat al sinds 2009 voorheen onder iPhoneWorld voor B2C en B2B toestellen repareert. Download hier onze brochure.

Maatschappelijk verantwoordelijk

PhoneWorld streeft naar een groene en gezonde maatschappij. Hier proberen wij uiteraard aan bij te dragen. We denken daarbij niet alleen aan milieu. Minstens zo belangrijk zijn andere aspecten zoals mensen aan omscholing en werk helpen.

Klein zakelijk

Voor klein zakelijk kunt u net als consument langskomen of het kapotte apparaat opsturen. Langskomen betekent in 95% van de gevallen binnen 30 minuten weer op weg bent. De factuur betaald u ter plekke met PIN of contant geld. De BTW factuur ontvangt u per email.

Maak direct een afspraak bij een filiaal in de buurt en wij maken uw toestel als nieuw binnen veelal 30 minuten! Onze filialen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Zwolle zijn echte business points waar u prima met de auto kunt komen. Er is altijd parkeergelegenheid bij het gebouw en u hoeft de stad niet in. Gratis koffie terwijl u wacht.

 

Maak reparatie afspraak Reserveer nu een tijdstip voor reparatie in 30 min

MKB & GROOT ZAKELIJK

Voor MKB & groot zakelijk bieden we de mogelijkheid toestellen op afspraak te repareren of op te sturen. Wij hebben een uniek eigen ontwikkeld software systeem waarop u kunt inloggen om alle statussen en toestellen bij te houden. Na reparatie sturen wij de toestellen retour met postnl. Facturen worden op rekening (21 dagen). Aanmelden om op rekening te mogen betalen is hiervoor wel vereist.

Reparatie dashboard klant

Voor de zakelijke gebruikers bieden wij ook maatwerk oplossingen die mogelijk middels service contracten worden vastgelegd. Hierbij zijn extra diensten mogelijk zoals beveiligd transport, omruiling van toestellen tegen nieuwe exemplaren, uitgebreide reparatieservice, op rekening betalen (30 – 60 dagen).

Onze service proberen? Stuur eenvoudig het toestel op! Wij zorgen voor snelle reparatie en sturen het toestel daarna retour.

Stuur apparaat op voor reparatie Stuur uw apparaat op naar ons hoofdkantoor voor reparatie.

Voor meer informatie omtrent het zakelijke deel van PhoneWorld kunt u ons mailen op arne@phoneworld.nl