Zakelijke gebruikers

PhoneWorld dat al sinds 2009 voorheen onder iPhoneWorld voor B2C en B2B toestellen repareert. Download hier onze brochure.

Vandaag reparatie nodig?

Maak direct een afspraak bij een filiaal in de buurt en wij maken uw toestel als nieuw binnen veelal 30 minuten! Onze filialen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Zwolle zijn echte business points waar u prima met de auto kunt komen. Er is altijd parkeergelegenheid bij het gebouw en u hoeft de stad niet in. Gratis koffie terwijl u wacht.

Repareer nu Reserveer nu een datum & tijd voor reparatie in 30 min

Geen tijd langs te komen? Stuur eenvoudig het toestel op! Wij zorgen voor snelle reparatie en sturen het toestel daarna retour.

Stuur apparaat op voor reparatie Stuur uw apparaat op naar ons hoofdkantoor voor reparatie.

Klein zakelijk

Voor klein zakelijk kunt u net als consument langskomen of het kapotte apparaat opsturen. Langskomen betekent in 95% van de gevallen binnen 30 minuten weer op weg bent. De factuur betaald u per PIN of contant en de BTW factuur ontvangt u per email.

MKB

Voor MKB bieden we de mogelijkheden toestellen op te sturen. Hier kunt u zelf toestellen aanmelden, kunt u online de status volgen en sturen wij toestellen na reparatie retour met postnl.

Ook kunt u direct toestellen aan te melden ter reparatie en langs gaan middels een afspraak bij een van onze filialen voor een reparatie in 30 minuten. U dient ter plekke te betalen maar krijgt een BTW nota op uw bedrijfsnaam mee.

Groot zakelijk

Voor groot zakelijke gebruikers hebben wij diverse oplossingen die mogelijk middels service contracten worden vastgelegd. Dit houdt in beveiligd transport, omruiling van toestellen tegen nieuwe exemplaren, uitgebreide reparatieservice, op rekening betalen.

Voor meer informatie omtrent het zakelijke deel van PhoneWorld kunt u ons mailen op support@phoneworld.nl