PhoneWorld locaties

Telefoon reparatie
Utrecht

Afspraak maken

Telefoon reparatie Utrecht

Telefoon reparaties bij Phoneworld.

“Zowel online als offline is het belangrijk dat je ons goed kunt vinden. Helemaal als je je telefoon snel weer nodig hebt. Daarom hebben wij vijf filialen verspreid over Nederland, waar je elke werkdag kunt binnenlopen. Ben je op zoek naar een telefoon reparatie in Utrecht? Kom dan naar Phoneworld!  Ook voor een iPhone reparatie in Utrecht ben je bij Phoneworld altijd welkom.

Telefoon reparatie Utrecht

Goed bereikbaar

Kies je voor een telefoon reparatie in Utrecht? Dan is het natuurlijk fijn dat je de locatie makkelijk kan bereiken.  De Phoneworld vestiging Utrecht ligt vlakbij de snelwegen A27 en A28. Hierdoor zijn we met de auto goed bereikbaar. Daarnaast kan je gratis parkeren in parkeergarage. De parkeergarage bevindt zich links voorbij de ingang, onder het Zen gebouw. Geen auto, maar toch een telefoon reparatie Utrecht nodig? Ook dan kan je bij Phoneworld terecht. Utrecht Centraal is niet ver van het kantorenpark waar Phoneworld zich bevindt. Je kunt een aantal haltes met de stadsbus reizen om vervolgens bij halte Rijnsweerd Noord uit te stappen. Vanaf daar is het 4 minuten lopen naar Phoneworld. Onze vestiging in Utrecht is maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.

iPhone reparatie Utrecht – kies voor kwaliteit

Wij krijgen vaak te maken met klanten die hun telefoon eerst naar een particulier hebben gebracht of waar zelf aan is gesleuteld. Dit raden wij ten zeerste af, omdat bepaalde onderdelen in een telefoon al beschadigd kunnen raken bij minimale aanraking. Wil je jouw telefoon reparatie in Utrecht uit laten voeren?  Wij zorgen  ervoor dat de telefoon door experts met de juiste tools wordt behandeld. Onze monteurs hebben een grote staat van dienst en werken zeer precies. Zij gebruiken daarbij gereedschappen, die je niet zomaar in een bouwmarkt vindt! Met precisie instrumenten wordt de telefoon eerst uitvoerig onderzocht. Waarna bepaald kan worden wat er nodig is om het defect van je telefoon te verhelpen. Een kwalitatieve reparatie op maat is wat wij belangrijk vinden bij Phoneworld. Ook voor een iPhone reparatie in Utrecht helpen wij je graag. Daarnaast kan je ook bij ons terecht voor razendsnelle en professionele reparaties aan andere toestellen.

Om een advies op maat te kunnen geven, wordt er eerst een uitgebreid gratis onderzoek gedaan. Is er sprake van een softwaredefect? Of is er sprake van een gebarsten scherm? Zijn er interne onderdelen die gerepareerd of vervangen moeten worden? Wat er ook aan de hand is, wij stellen eerst de juiste diagnose voordat we aan het werk gaan. Dat scheelt ons tijd en jou kosten. Niet voor niets kunnen wij zeer lage prijzen voor reparaties hanteren!

Waar wij ons onder andere in onderscheiden van andere reparateurs, is het werken met originele onderdelen. Wanneer  wij een onderdeel uit je telefoon halen, wordt deze altijd vervangen door een origineel onderdeel. Zo blijft de standaard van het interne werk van je telefoon hoog. Je hoeft niet bang te zijn dat het defect na korte tijd weer de kop opsteekt.  Ook als jij je telefoon reparatie in Utrecht laat uitvoeren, blijft de kwaliteit gewaarborgd zonder daar concessies aan te doen.

Naast onze topmonteurs en originele onderdelen,  denken wij bij Phoneworld ook aan het milieu. Als jij je telefoon laat repareren in Utrecht worden defecte onderdelen uit je telefoon, gescheiden van overig afval. Daarna wordt dit materiaal ter recycling aangeboden door het terug te sturen.

Kosten en tijd

Iedereen die zijn of haar smartphone vaak nodig heeft zal het erover eens zijn dat je niet lang zonder kunt. Bij Phoneworld zorgen wij ervoor Wij zorgen er dus voor dat als jij bij ons in Utrecht langskomt voor een telefoon reparatie, je snel weer de deur uitloopt met een goedwerkende telefoon. Je hoeft nooit een wachtrij te verwachten en in de tijd die je bij ons doorbrengt, krijg je een lekker kopje koffie en gratis Wifi. Vervelend zal een bezoekje aan ons dus nooit zijn! De meeste telefoon reparaties die we in ons Utrechtse filiaal uitvoeren duren ongeveer een halfuurtje. Mocht het nodig zijn dat we een gecompliceerdere ingreep moeten doen, dan houden we je hiervan op de hoogte en laten we je weten hoe lang dit ongeveer kan gaan duren.

Je kunt weleens pech hebben. Bijvoorbeeld bij waterschade, waardoor er meerdere onderdelen van je telefoon moeten worden vervangen. Dit duurt niet alleen langer, de kosten zullen ook hoger zijn dan van een eenvoudige reparatie. Wij willen niet alleen transparant zijn over de tijd die we aan de iPhone reparatie in Utrecht besteden, ook zijn we altijd helder in de kosten. Als we het gratis verkennende onderzoek hebben gedaan, kunnen we daarom altijd een goede inschatting maken van de kosten. Dit leggen we uiteraard aan je voor voordat we beginnen aan de reparatie.

Of je nu komt voor een iPhone reparatie, Samsung reparatie of een ander soort reparatie: je weet dat je weet zeker dat je snel weer een goed werkend toestel tot je beschikking hebt.

PHONEWORLD BELOFTES

Hoe wij je vooruit kunnen helpen

Getrainde monteurs

De meeste monteurs bij Phoneworld hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het repareren van smartphones en tablets. Daarom maken wij uw toestel vakkundig en snel weer klaar! Zo blijft u mobiel.

Razendsnel klaar

Wanneer je een afspraak maakt via onze site. Dan zorgen wij ervoor dat je weer binnen 30 min online bent. Zo niet? Dan krijgt u een gratis screenprotector voor uw toestel of 5% korting op de reparatie.

Originele onderdelen

Phoneworld gebruikt voor de meeste reparaties originele onderdelen. Kunnen we ze niet origineel krijgen? Dan zoeken we de beste kwaliteit mogelijk. Zodat jij een duurzame reparatie krijgt.

1 jaar garantie

Bij Phoneworld geloven we in de kwaliteit die we leveren. Daarom bieden wij op alle reparaties 1 jaar garantie. Zodat jij je device met een gerust hart je reparatie bij ons achter kan laten.

WAAR WACHT JE NOG OP?