Home > Telefoonexpert

Telefoonexpert

De Telefoon Expert van Nederland

Phoneworld heeft al meer dan 10 jaar ervaring met smartphone reparatie en onderhoud. Met recht noemen we onszelf de telefoon expert van Nederland. Sinds onze oprichting in 2009 openden we vestigingen door heel Nederland. Langzaam en consequent hebben we ons netwerk en knowledge-base opgebouwd. Zo kunnen we onze klanten een consistente en kwalitatief hoogwaardige service bieden tegen een lage prijs.

Wij onderscheiden ons van de gemiddelde huis- tuin- en keukenreparateur, die níet het voordeel heeft van de samenwerking met een grote organisatie. Phoneworld heeft vestigingen door heel Nederland die altijd klaarstaan om je te verwelkomen. We combineren hiermee de lokale vriendelijkheid en dienstverlening met landelijke professionaliteit en kwaliteit. We zijn als het ware de zowel de ‘monteur om de hoek’, alsook de professioneel ingerichte organisatie die de kracht heeft om daden bij haar woorden te voegen.

Zowel klanten als medewerkers hebben veel profijt van onze jarenlange ervaring en landelijke aanwezigheid. Wij zijn in staat om onderdelen en tools altijd op voorraad te houden, zodat onze monteurs voortdurend alles in huis hebben om je de service te bieden die je verdient. Hierdoor krijg je toegang tot een snelle en voordelige dienstverlening. Daarnaast kunnen we investeren in de beste experts en deskundigen voor elk merk toestel. Omdat we een landelijk bedrijf zijn kunnen we de kennis van onze medewerkers combineren. Er zit altijd wel iemand tussen die zelfs op de meest obscure en moeilijk op te lossen problemen een oplossing weet, en we houden niet op tot we een oplossing hebben gevonden.

Je kunt dus op ons vertrouwen en er zeker van zijn dat je bij ons altijd goed zit. Kortom: we zijn een goede eerste keus als je met smartphone pech zit. Met een gemiddelde van een 9,2 bij klantenbeoordelingen is dit niet alleen opschepperij, maar een algemeen erkend feit!

Qshops winkel keurmerk

Phoneworld staat uitstekend aangeschreven op Qshops Keurmerk en Klantenbeoordelingen. Dit is een organisatie die zorg draagt voor de kwaliteit van winkels met een online aanwezigheid. Elke winkel die het Qshops keurmerk draagt, laat zien dat zij voldoen aan Europese wet- en regelgeving over privacy, eerlijke algemene voorwaarden, en gedragsregels. Wij hebben de strenge controle van Qshops doorstaan, en zijn gecertificeerd als een winkel die aan alle voorwaarden voldoet.