Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Telefoon reparatie»Volumeknop telefoon kapot
Volumeknop telefoon kapot2021-07-20T12:14:53+01:00

Volumeknop telefoon kapot

Is de volumeknop van je telefoon of tablet beschadigd of kapot? Onze ervaren monteurs repareren je telefoon of tablet graag voor je. Sinds het toestel uit is, hebben we al talloze reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je telefoon of tablet volumeknop reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je telefoon of tablet volumeknop reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je telefoon of tablet volumeknop reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je telefoon of tablet volumeknop reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Audio IC reparatie

Audio IC reparatie

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Volumeknop telefoon kapot

Hoe vervelend is het als net je favoriete nummer uit je afspeellijst voorbij komt en je volumeknop van je telefoon kapot is, waardoor je het liedje niet meer harder kunt zetten? Of als je die, iets te luid pratende, collega aan de telefoon hebt en je je telefoon niet meer zachter kunt zetten? Juist, een volumeknop van je telefoon die kapot is, is heel vervelend! Gelukkig is een kapotte volumeknop vaak heel gemakkelijk op te lossen met een volumeknop reparatie.

Volumeknop telefoon kapot? Bij Phoneworld repareren wij kapotte volumeknoppen van telefoons bijna dagelijks. Het komt vaak voor dat een volumeknop van een telefoon kapot is. Tegenwoordig doen we allemaal veel met onze telefoons. We bellen, we appen, we luisteren muziek, we kijken films en series en ga zo maar door. Voor iedere handeling gebruik je weer een ander volume en dus krijgt ook de volumeknop van je telefoon veel te verduren. Helaas is de volumeknop van de meeste telefoons niet gebouwd voor dit veelvuldige gebruik en kan het zijn dat je volumeknop van je telefoon kapot gaat.

Als de volumeknop van je telefoon kapot is, wil je dat deze zo snel mogelijk weer werkt. Bij Phoneworld hebben we een grote voorraad aan onderdelen, waardoor je vaak binnen 30 minuten weer buiten staat met een goede werkende telefoon of tablet. Een van de voordelen van Phoneworld is, dat je vaak kunt wachten op je reparatie. Als je een afspraak maakt bij een van onze vestigingen, dan weet je zeker dat je direct aan de beurt bent en sta je in de meeste gevallen binnen een half uur weer buiten met een goed werkende volumeknop. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, dan kan je jouw telefoon, met kapotte volumeknop, ook naar ons opsturen via een ticket aanmaken.

Volumeknop telefoon kapot – wat zijn de kosten?

Er zijn vele soorten, merken en type telefoons in omloop. Het is daarom ook zo dat als de volumeknop van je telefoon of tablet kapot is, de prijzen uiteenlopen. Je kunt voor de tarieven hier kijken of even contact opnemen met een van onze vestigingen.

Een werkende volumeknop

Volumeknop telefoon kapot, dit komen wij vaker tegen en we lossen het probleem van een kapotte volumeknop graag voor je op. Als de volumeknop van je telefoon kapot is, dan is het belangrijk dat deze zo snel mogelijk weer werkt. Kom langs bij Phoneworld en luister dezelfde dag weer naar je favoriete muziek. Bij Phoneworld werken we met ervaren reparateurs, krijg je standaard 6 maanden garantie, werken we alleen met originele onderdelen en krijg je dit alles tegen een voordelige prijs.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.