Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Telefoon reparatie»Telefoon waterschade
Telefoon waterschade2021-07-22T21:12:38+01:00

Telefoon waterschade

Heeft je telefoon of tablet waterschade opgelopen? Kom dan snel in actie voordat het te laat is! Je beste kans om de waterschade aan je telefoon of tablet te laten repareren is deze zo snel mogelijk te overhandigen aan onze ervaren monteurs. Lees op deze pagina de tips door hoe je zelf extra schade kunt beperken. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je telefoon of tablet waterschade reparatie uit binnen 3 werkdagen.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je telefoon of tablet waterschade reparatie uit binnen drie werkdagen na ontvangst en na ongeveer drie werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je telefoon of tablet waterschade reparatie uit binnen 3 werkdagen.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je telefoon of tablet waterschade reparatie uit binnen drie werkdagen na ontvangst en na ongeveer drie werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Audio IC reparatie

Audio IC reparatie

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Telefoon waterschade

Veel mensen kennen het probleem, je stopt je telefoon heel even in je achterzak om je handen vrij te hebben en vergeet dat je hem daar hebt gelaten. Je gaat naar het toilet en plons daar ligt je telefoon in het water. Balen natuurlijk, want veel telefoons kunnen niet tegen water en dit zorgt voor een telefoon met waterschade.

Ook met je tablet kun je waterschade oplopen. Net je glas water op tafel gezet en prompt loopt de hond langs een gooit met zijn staart het glas water over je tablet heen. Ook veel tablets kunnen niet tegen water en dit betekent vaak waterschade aan je tablet.

Waterschade mobiele telefoon

De meeste mensen hebben het wel eens meegemaakt. Plons, je telefoon in het water, met als gevolg een smartphone met waterschade. Bij Phoneworld hebben wij dagelijks te maken met telefoons en tablet die in aanraking met water zijn geweest. Een veel gestelde vraag bij een telefoon die in het water is gevallen, is of de telefoon met nog te repareren is?

Dit is een lastige vraag, omdat niet iedere telefoon hetzelfde reageert. Het komt soms voor dat een telefoon in het water is gevallen en hij na schoonmaken weer als nieuw werkt. Maar het komt ook soms voor als je telefoon in water heeft gelegen, er enkele druppels in de telefoon zijn gekomen en dat hij niet meer aan de praat te krijgen is. Zodra er vocht of water in het toestel is gekomen, kan dit gaan oxideren en kan dit ervoor zorgen dat metaal en andere materialen in de telefoon gaan oplossen. Hierdoor zien wij regelmatig dat er onderdelen in de telefoon missen en dat dit niet meer te repareren is. Een telefoon met die in het water is gevallen, is daarom erg vervelend en lastig om te repareren.

Waterschade telefoon of tablet – Do’s en dont’s

Als je telefoon of smartphone waterschade heeft opgelopen is het belangrijk om rekening te houden met een aantal do’s en dont’s. Hieronder hebben wij een lijstje met do’s en dont’s opgesomd, als je telefoon of tablet in het water is gevallen:

Do’s bij een telefoon met waterschade

  • Zet het toestel uit en laat deze uit!
  • Haal indien mogelijk de batterij uit het toestel
  • Probeer het toestel zo droog mogelijk te maken

Telefoon met waterschade? Kom dan zo snel mogelijk naar Phoneworld. Wij controleren je smartphone.

Dont’s bij een telefoon met waterschade

  • Zet het toestel niet aan!
  • Plaats het toestel niet aan de oplader of computer
  • Ten slotte, wacht niet te lang met langskomen, hoe langer je wacht hoe groter de kans dat hij niet meer te maken is.

Reparatie en herstel van waterschade mobiele telefoon

Waterschade aan je telefoon is erg vervelend. Het is ook lastig om te bepalen of je telefoon nog te repareren is als hij in het water is gevallen of je telefoon in water heeft gelegen. Kortom, wij raden altijd aan om bij waterschade aan je telefoon bovenstaande do’s en dont’s te volgen. Daarna is het noodzaak om met je telefoon zo snel mogelijk bij ons langs te komen. Maak een afspraak bij een van onze vestigingen en wij gaan er alles voor je aan doen om te telefoon te repareren. Mocht je telefoon niet meer te redden zijn, geen nood, wij verkopen ook diverse nieuwe en refurbished telefoons en tablets, zodat je nooit met lege handen naar huis hoeft te gaan.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.