Telefoon reparatie Zwolle 2018-10-19T12:29:41+00:00

Telefoon reparatie in Zwolle

Het telefoon reparatie Zwolle servicepunt is de reparatiespecialist in Zwolle. Wij hebben kennis en vele jaren ervaring. Voor de populaire merken telefoons voeren wij reparaties uit. U zoekt een telefoon reparatie Zwolle servicepunt? Zoek niet verder en kom vandaag nog langs met of zonder afspraak. De reparatie gebeurt met originele onderdelen door Apple en Samsung gespecialiseerde vakmensen. En u krijgt een garantie op de reparatie van maar liefst drie maanden.

PhoneWorld Zwolle is goed bereikbaar

PhoneWorld vindt u overal in Nederland. Handig dat u er vaak aan de rand van de stad makkelijke met fiets of auto naar toe kunt rijden en slechts 30 minuten hoeft te wachten. U heeft snel weer een werkende telefoon na de reparatie. U kunt bij ons gratis parkeren op het terrein bij ons kantoor op de Dokter van deenweg 13, 8025BP Zwolle.

Maak afspraak
Contact

 

Telefoon reparatie Zwolle in 30 minuten

PhoneWorld is klantgericht; wij kennen geen lange wachttijden. Op deze site maakt u een afspraak, vaak al de dag van vandaag. Onze monteurs zitten dan direct voor u klaar. Na het boeken van een afspraak is uw toestel binnen 30 minuten gerepareerd en geen wachtende voor u. U heeft tijd voor een gratis kop koffie of de krant. Ook is er in het gebouw een heerlijke cateraar waar u kunt genieten van een lunch.

Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Makkelijk en efficiënt: de afspraak

Bij PhoneWorld Zwolle bent u altijd meteen aan de beurt. Uiteraard op afspraak. Simpele problemen zijn binnen 30 minuten verholpen. Ingrijpende problemen kunnen meer tijd vergen. Vermeld wat u denkt of weet, dat het probleem is. Kunnen wij ons voorbereiden. Tijdens de telefoon reparatie in zwolle controleren we uw hele toestel en maken het schoon.