Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Telefoon reparatie»Telefoon reparatie Zutphen
Telefoon reparatie Zutphen2021-07-22T21:15:45+01:00

Telefoon reparatie
Zutphen

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Telefoon reparatie Zutphen

Woon je in Zutphen en ben je op zoek naar een betrouwbare monteur voor het repareren van je iphone of Android toestel? Dan is Phoneworld het bedrijf waar je op staat te wachten. Deskundige monteurs, specialistische apparatuur, originele onderdelen, dat zijn de ingrediënten voor een succesvol smartphone reparatiebedrijf dat alle problemen en klachten aan kan. Van een simpele schermvervanging tot aan data recovery en ultrasone reiniging bij ernstige waterschade. Voor hoogwaardige telefoonreparatie uit Zutphen, moet je bij Phoneworld zijn! Voor een iPhone reparatie of andere telefoon reparatie ben je bij Phoneworld altijd welkom.

Waarom kiezen voor Phoneworld als je in Zutphen woont?

Phoneworld heeft locaties door heel Nederland en kan op alle locaties de veelzijdigheid en professionaliteit bieden bij alle soorten telefoon reparaties. Al meer dan 10 jaar is Phoneworld bezig met het opzetten van bijzondere smartphone-werkplaatsen, waar we enkel samenwerken met erkende specialisten met een gepaste opleiding.

Het belangrijkste is dat we snel en secuur werken. De reparatie zelf zal waarschijnlijk niet veel tijd kosten, omdat we doorgaans binnen 30 tot 60 minuten de reparaties voltooien. Daarnaast streven we ernaar om de noodzaak tot nazorg te verminderen, omdat we het gewoon in één keer goed doen. Na een reparatie bij Phoneworld kan je smartphone er hopelijk weer lang tegen aan. Dit bespaart zowel tijd als geld. Een iPhone reparatie, Samsung reparatie of andere reparatie voeren we razendsnel en professioneel uit.

Reparaties die passen bij jouw toestel

Elk toestel heeft zo zijn eigen unieke eigenschappen. Je hebt er verschillende apps op staan, gebruikt je toestel in situaties die jouw eigen zijn. Zo ontstaan er bij toestellen van verschillende eigenaren ook verschillende schade-patronen. Elk toestel vereist hierdoor een andere aanpak. De monteurs denken altijd na over de beste en meest efficiënte aanpak voor jouw en je specifieke toestel.

Middels een uitgebreid vooronderzoek en een goede diagnose stelt de Phoneworld monteur haarfijn vast wat er precies aan de hand is met je telefoon. Hij formuleert aan de hand van deze informatie een plan van aanpak. Middels dit plan wordt de reparatie aan jouw toestel uitgevoerd. Geen onnodige reparaties die zowel tijd als geld kosten. Hij doet precies wat er nodig is en niet meer. Dat is ook voor ons handig, omdat wij dan zuiniger zijn met onze onderdelen en ook de kans op extra schade verminderen. Ook voor toestellen uit Zutphen liggen goed doordachte telefoonreparaties binnen handbereik!

Garantie

Bij smartphone reparaties van onze locatie nabij Zutphen houden we een garantieperiode van 6 maanden aan. Als je dus problemen ondervindt binnen deze termijn, lossen we het probleemloos voor je op. We houden er wel rekening mee dat het dan niet gaat om nieuwe val- en/of waterschade.

Levertijd

We streven ernaar dat er in al onze vestigingen, dus ook in de vestiging nabij Zutphen, de juiste onderdelen beschikbaar zijn voor een snelle reparatie aan je telefoon. Toch kan het weleens voorkomen dat het wat langer duurt, simpelweg omdat een onderdeel niet voorhanden is. We zullen je hierover op de hoogte stellen en het onderdeel meteen bestellen. Meestal is het onderdeel dan binnen 24 uur geleverd!

Of je nu komt voor een iPhone reparatie, Samsung reparatie of een ander soort reparatie: je weet dat je weet zeker dat je snel weer een goed werkend toestel tot je beschikking hebt.

Contact

Woonachtig in Zutphen en op zoek naar een voordelige telefoonreparatie? Neem dan contact op met de locatie van Phoneworld bij jou in de buurt! Bel of mail ons:

Telefoon: 085 – 760 27 27 / E-mail: [email protected]

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.