Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1411 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Telefoon reparatie»Telefoon reparatie Wageningen
Telefoon reparatie Wageningen2021-07-22T21:16:18+01:00

Telefoon reparatie
Wageningen

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Telefoon reparatie Wageningen

Woon je in Wageningen en ben je op zoek naar een betrouwbare monteur die jouw telefoon reparatie kan uitvoeren? Phoneworld heeft wat je nodig hebt. Wij hebben erkende specialisten in huis die overweg kunnen met alle merken toestellen, waaronder iphone en Android telefoons. Of je nu te maken hebt met een versleten batterij, een beschadigd moederbord of een krakende luidspreker, wij hebben alles in huis om je probleem op te lossen. Voor een iPhone reparatie of andere telefoon reparatie ben je bij Phoneworld altijd welkom.

Waarom kiezen voor Phoneworld als je in Wageningen woont?

Phoneworld is een landelijk bekend bedrijf voor smartphone reparatie en onderhoud. Ook voor telefoonreparaties in Wageningen zijn wij beschikbaar. Door ons landelijke netwerk hebben wij altijd wel een locatie in de buurt. Liever je toestel opsturen naar de dichtstbijzijnde vestiging? Ook dat is geen probleem bij Phoneworld. Je volgt de reparaties van je toestel eenvoudig via onze website. Bij elke vestiging tref je de samenkomst van ruim een decennium ervaring in deze branche, dus voor de reparatie voor je toestel uit Wageningen zit je goed.

Je bent bij ons niet veel tijd en geld kwijt aan een reparatie. Wij proberen je een goede service te bieden tegen de meest scherpe prijs die er mogelijk is. We werken ook zeer efficiënt en secuur. Binnen 30 tot 60 minuten is je toestel meestal gereed en het mankement zal daarna blijvend hersteld zijn. Voorkom dat je veel te lang zonder je telefoon zit. Phoneworld is zich er bewust van dat jij niet alleen je toestel bij ons achterlaat, maar ook een deel van je waardevolle tijd. Wij zullen er zuinig mee zijn. Een iPhone reparatie, Samsung reparatie of andere reparatie voeren we razendsnel en professioneel uit.

Duurzaam en goedkoop

Phoneworld gelooft in het leveren van service die zichzelf terugbetaald. Hoe kan dit? Wanneer jij je telefoon laat repareren bij ons in plaats van een nieuw toestel te kopen, dan maak jij een financieel verstandige keuze. Nieuwe smartphones worden namelijk steeds duurder, terwijl de core-functies ervan; bellen, appen, internetten en foto’s maken al jarenlang hetzelfde blijven. De meerprijs van een smartphone verdwijnt doorgaans dus niet in je eigen broekzak. Blijf daarom investeren in de telefoon die je al hebt middels kwalitatief hoogwaardige en duurzame reparaties. Hoe langer je doet met je toestel, hoe hoger je rendement. Daarnaast lever je zo een belangrijke bijdrage aan het behoud van het milieu. Ook voor duurzame telefoon reparatie uit Wageningen kun je bij ons terecht!

Garantie

Op smartphone reparaties van onze locatie nabij Wageningen geldt een garantieperiode van 6 maanden. Het is geen probleem als u binnen deze periode problemen ondervindt met de reparatie, let wel dat het hier niet gaat om nieuwe val- en/of waterschade.

Levertijd

We zorgen dat in al onze vestigingen, dus ook in de vestiging nabij Wageningen, de noodzakelijke onderdelen op voorraad zijn voor een snelle service. In bepaalde gevallen kan het toch wat langer duren voordat een monteur met je toestel aan de slag gaat, bijvoorbeeld bij ontbrekende onderdelen. Dan wordt het onderdeel nabesteld en zal het binnen 24 uur op de werkplaats aanwezig zijn. Over enige vertragingen zullen we je tijdig informeren.

Contact

Woon je in Wageningen en wil je je telefoon laten repareren? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde locatie van Phoneworld! Bel of mail ons:

Telefoon: 085 – 760 27 27 / E-mail: [email protected]

Of je nu komt voor een iPhone reparatie, Samsung reparatie of een ander soort reparatie: je weet dat je weet zeker dat je snel weer een goed werkend toestel tot je beschikking hebt.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1411 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.