Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Telefoon reparatie»Telefoon reparatie Utrecht
Telefoon reparatie Utrecht2021-07-22T21:17:57+01:00

Telefoon reparatie
Utrecht

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Telefoon reparatie Utrecht

Zowel online als offline is het belangrijk dat je ons goed kunt vinden. Helemaal als je je telefoon snel weer nodig hebt. Daarom hebben wij vijf filialen verspreid over Nederland, waar je elke werkdag kunt binnenlopen. Ben je op zoek naar een telefoon reparatie in Utrecht? Kom dan naar Phoneworld!  Ook voor een iPhone reparatie in Utrecht ben je bij Phoneworld altijd welkom.

Goed bereikbaar

Kies je voor een telefoon reparatie in Utrecht? Dan is het natuurlijk fijn dat je de locatie makkelijk kan bereiken.  De Phoneworld vestiging Utrecht ligt vlakbij de snelwegen A27 en A28. Hierdoor zijn we met de auto goed bereikbaar. Daarnaast kan je gratis parkeren in parkeergarage. De parkeergarage bevindt zich links voorbij de ingang, onder het Zen gebouw. Geen auto, maar toch een telefoon reparatie Utrecht nodig? Ook dan kan je bij Phoneworld terecht. Utrecht Centraal is niet ver van het kantorenpark waar Phoneworld zich bevindt. Je kunt een aantal haltes met de stadsbus reizen om vervolgens bij halte Rijnsweerd Noord uit te stappen. Vanaf daar is het 4 minuten lopen naar Phoneworld. Onze vestiging in Utrecht is maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.

iPhone reparatie Utrecht – kies voor kwaliteit

Wij krijgen vaak te maken met klanten die hun telefoon eerst naar een particulier hebben gebracht of waar zelf aan is gesleuteld. Dit raden wij ten zeerste af, omdat bepaalde onderdelen in een telefoon al beschadigd kunnen raken bij minimale aanraking. Wil je jouw telefoon reparatie in Utrecht uit laten voeren?  Wij zorgen  ervoor dat de telefoon door experts met de juiste tools wordt behandeld. Onze monteurs hebben een grote staat van dienst en werken zeer precies. Zij gebruiken daarbij gereedschappen, die je niet zomaar in een bouwmarkt vindt! Met precisie instrumenten wordt de telefoon eerst uitvoerig onderzocht. Waarna bepaald kan worden wat er nodig is om het defect van je telefoon te verhelpen. Een kwalitatieve reparatie op maat is wat wij belangrijk vinden bij Phoneworld. Ook voor een iPhone reparatie in Utrecht helpen wij je graag. Daarnaast kan je ook bij ons terecht voor razendsnelle en professionele reparaties aan andere toestellen.

Om een advies op maat te kunnen geven, wordt er eerst een uitgebreid gratis onderzoek gedaan. Is er sprake van een softwaredefect? Of is er sprake van een gebarsten scherm? Zijn er interne onderdelen die gerepareerd of vervangen moeten worden? Wat er ook aan de hand is, wij stellen eerst de juiste diagnose voordat we aan het werk gaan. Dat scheelt ons tijd en jou kosten. Niet voor niets kunnen wij zeer lage prijzen voor reparaties hanteren!

Waar wij ons onder andere in onderscheiden van andere reparateurs, is het werken met originele onderdelen. Wanneer  wij een onderdeel uit je telefoon halen, wordt deze altijd vervangen door een origineel onderdeel. Zo blijft de standaard van het interne werk van je telefoon hoog. Je hoeft niet bang te zijn dat het defect na korte tijd weer de kop opsteekt.  Ook als jij je telefoon reparatie in Utrecht laat uitvoeren, blijft de kwaliteit gewaarborgd zonder daar concessies aan te doen.

Naast onze topmonteurs en originele onderdelen,  denken wij bij Phoneworld ook aan het milieu. Als jij je telefoon laat repareren in Utrecht worden defecte onderdelen uit je telefoon, gescheiden van overig afval. Daarna wordt dit materiaal ter recycling aangeboden door het terug te sturen.

Kosten en tijd

Iedereen die zijn of haar smartphone vaak nodig heeft zal het erover eens zijn dat je niet lang zonder kunt. Bij Phoneworld zorgen wij ervoor Wij zorgen er dus voor dat als jij bij ons in Utrecht langskomt voor een telefoon reparatie, je snel weer de deur uitloopt met een goedwerkende telefoon. Je hoeft nooit een wachtrij te verwachten en in de tijd die je bij ons doorbrengt, krijg je een lekker kopje koffie en gratis Wifi. Vervelend zal een bezoekje aan ons dus nooit zijn! De meeste telefoon reparaties die we in ons Utrechtse filiaal uitvoeren duren ongeveer een halfuurtje. Mocht het nodig zijn dat we een gecompliceerdere ingreep moeten doen, dan houden we je hiervan op de hoogte en laten we je weten hoe lang dit ongeveer kan gaan duren.

Je kunt weleens pech hebben. Bijvoorbeeld bij waterschade, waardoor er meerdere onderdelen van je telefoon moeten worden vervangen. Dit duurt niet alleen langer, de kosten zullen ook hoger zijn dan van een eenvoudige reparatie. Wij willen niet alleen transparant zijn over de tijd die we aan de iPhone reparatie in Utrecht besteden, ook zijn we altijd helder in de kosten. Als we het gratis verkennende onderzoek hebben gedaan, kunnen we daarom altijd een goede inschatting maken van de kosten. Dit leggen we uiteraard aan je voor voordat we beginnen aan de reparatie.

Of je nu komt voor een iPhone reparatie, Samsung reparatie of een ander soort reparatie: je weet dat je weet zeker dat je snel weer een goed werkend toestel tot je beschikking hebt.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.