Telefoon reparatie Utrecht 2018-10-19T12:28:32+00:00

Telefoon reparatie Utrecht

Maak afspraak
Contact

 

Kom naar onzeTelefoon reparatie Utrecht service met uw kapotte telefoon. PhoneWorld zorgt dat u snel weer met een werkend toestel buiten staat. Wij werken enkel met de beste onderdelen en getrainde monteurs. PhoneWorld bestaat sinds 2009 en heeft meerdere vestigingen door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij voor elke telefoon reparatie met de beste onderdelen verkrijgbaar toch een concurrerende prijs aanbieden. Wij zitten gevestigd aan de Newtonlaan 115, 3584BH Utrecht. U kunt er parkeren en kan wachten met een kopje koffie. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, bieden wij ook de service om uw toestel naar ons op te sturen. Maakt u zich geen zorgen over extra kosten, want de verzending naar PhoneWorld is gratis!

Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke telefoon reparatie Utrecht?

Bij PhoneWorld Utrecht zijn wij in staat om alle gangbare telefoon-modellen zoals de iPhone 6s te repareren. Het maakt dus niet uit voor type u heeft, we kunnen uw iPhone reparatie uitvoeren! Of uw Samsung telefoon nu niet oplaadt, uw iPhone batterij vervangen moet worden of uw Sony scherm vervangen moet worden, bij PhoneWorld voeren wij elke telefoon reparatie uit. Onze monteurs zijn getraind om alle type reparaties uit te voeren. Een aantal veel voorkomende telefoon reparaties zijn:

 • Telefoon scherm reparatie
 • Telefoon display scherm vervangen
 • Telefoon home knop vervangen
 • Telefoon microfoon vervangen
 • Aan/uit schakelaar vervangen
 • Volume toetsen, mute knop of koptelefoon uitgang vervangen
 • Oplaad connector vervangen

Uw Telefoon reparatie uitgevoerd door specialisten

Bij PhoneWorld weten we hoe belangrijk het toestel voor u kan zijn. De telefoon is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Daarom voeren wij onze Telefoon reparaties met de grootste zorg uit. Wij werken alleen met erkende specialisten en wij voldoen aan alle technische eisen die worden gesteld in de reparatiebranche. Wij leveren een constante kwaliteit op al onze reparaties. Wij bieden op elke reparatie drie maanden garantie. Zo bent u zeker van service & kwaliteit en daar gaat het bij ons om!

Waarom kiest u voor PhoneWorld voor uw Telefoon reparatie in Utrecht?

Naast het professioneel uitvoeren van de Telefoon reparatie in Utrecht willen wij er ook voor zorgen dat u weer zo snel mogelijk gebruik kunt maken van uw Telefoon. Wij werken met een afspraaksysteem, zodat de wachttijd zo kort mogelijk is. U kunt vooraf een afspraak maken via het contactformulier op onze website, per e-mail (support@phoneworld.nl) of per telefoon (020-4121395). Wij zijn zowel overdag als in de avond geopend! Op deze manier kunnen wij uw iPhone repareren wanneer het u het beste uitkomt. Door op deze manier te werken zijn de meeste iPhone reparaties binnen 30 minuten uitgevoerd. Klaar terwijl u wacht dus! Tijdens het wachten kunt u genieten van een kopje koffie en een krantje in onze wachtruimte. U kunt natuurlijk ook later terugkomen. Naast onze snelle service staat kwaliteit het hoogst in ons vaandel. De kenmerken van onze reparaties zijn dan ook:

 • We werken uitsluitend met erkende specialisten
 • Hoogwaardige kwaliteit onderdelen
 • Drie maanden garantie op elke reparatie
 • Geen data verlies
 • Vaak klaar in 30 minuten
 • Winkels door heel Nederland

Neem contact met ons op

U wilt uw iPhone reparatie laten uitvoeren door één van de erkende specialisten bij PhoneWorld, hoe nu verder? U kunt een afspraak maken via het contactformulier op onze website, per e-mail (support@phoneworld.nl) of per telefoon (085-7602727). Als u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, kunt u uw toestel ook gratis opsturen. Klik hiervoor op de ‘stuur op’ knop. Wij hopen u snel te zien in onze vestiging in Utrecht!