Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1411 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Telefoon reparatie»Telefoon reparatie Tilburg
Telefoon reparatie Tilburg2021-07-22T21:18:07+01:00

Telefoon reparatie
Tilburg

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je telefoon of tablet naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Telefoon laten repareren regio Tilburg

Waar je ook woonachtig bent in Nederland, voor een telefoon reparatie kan je altijd bij Phoneworld terecht. Ons landelijk dekkende service netwerk, zorgt ervoor dat er altijd een Phoneworld vestiging bij jou in de buurt is. Dus ook als je een telefoon reparatie hebt uit Tilburg, kom je naar Phoneworld. Onze specialisten staan klaar om je bij elk soort reparatie aan je telefoon te voorzien van de beste oplossing! Voor een iPhone reparatie of andere telefoon reparatie ben je bij Phoneworld altijd welkom.

Tegenwoordig heb je telefoons in allerlei soorten en maten. Van budget tot zeer geavanceerd. Defecten komen ook voor in allerlei soorten. Van een gebroken scherm tot aan een defect moederbord. Onze specialisten draaien er hun hand niet voor om. Met de juiste kennis en gereedschappen weten zij alle defecten te verhelpen. Wat voor soort telefoon je ook hebt of wat voor probleem, onze specialiste repareren het voor je. Bij Phoneworld bieden we jou een oplossing op maat.

Kwaliteit en garantie

Bij Phoneworld streven we naar perfectie. De reparaties worden uiterst vakkundig uitgevoerd en bij de reparatie maken we alleen gebruik van de beste materialen die de standaard van jou telefoon hoog houden. Omdat we geloven in onze service geven we je standaard 6 maanden garantie op de door ons vervangen onderdelen.

Naast de juiste tools en gereedschappen waar onze vestigingen mee uitgerust zijn, hebben we de beste specialisten in dienst. Zij zorgen ervoor dat ook alle telefoon reparaties uit Tilburg met de grootste precisie en kundigheid worden uitgevoerd. Zo borgen wij de kwaliteit van onze service en jouw telefoon.

Veelal voeren we voorafgaand aan de reparatie een kort onderzoek uit, dat voor jou helemaal gratis is. Hierin stellen we vast wat het defect aan je telefoon veroorzaakt en welke onderdelen er eventueel vervangen moeten worden. Hierdoor kunnen we jou direct een prijsopgave geven zodat je weet wat de reparatie je gaat kosten. Bij jou akkoord kunnen we gericht je telefoon repareren. In de meeste gevallen sta je binnen een half uur weer blij buiten met een telefoon die weer als nieuw is! De bon die je van ons mee krijgt moet je goed bewaren, daarmee krijg je ook nog eens 6 maanden garantie op de vervangen onderdelen. Een iPhone reparatie, Samsung reparatie of andere reparatie voeren we razendsnel en professioneel uit.

Bij kwaliteit en service hoort ook een stukje milieubewust denken. Daarom scheiden we alle oude onderdelen en bieden we ze aan om te recyclen. Hiermee geven we de onderdelen een nieuw leven en dragen we ons steentje bij aan het milieu.

Kosten en tijd

De kosten van een reparatie zijn afhankelijk van het soort reparatie en het merk en type van je telefoon. Voor een kostenindicatie ben je van harte welkom in een van de Phoneworld vestigingen.

Razendsnelle service, dat is waar we voor staan. De meeste telefoon reparaties uit Tilburg worden uitgevoerd terwijl je erop wacht. Dit kost je slecht een half uur van je tijd. Wil je er zeker van zijn dat je niet hoeft te wachten? Neem dan contact met ons op en plan een afspraak wanneer het jou het beste uitkomt.

Of je nu komt voor een iPhone reparatie, Samsung reparatie of een ander soort reparatie: je weet dat je weet zeker dat je snel weer een goed werkend toestel tot je beschikking hebt.

Contact

Afspraak maken? Kom langs in onze dichtstbijzijnde vestiging of neem contact met ons op via de klantenservice 085 – 760 27 27 of per e-mail [email protected].

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1411 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.