Telefoon reparatie
Tilburg

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je telefoon of tablet naar ons op?
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Telefoon laten repareren regio Tilburg

Waar je ook woonachtig bent in Nederland, voor een telefoon reparatie kan je altijd bij Phoneworld terecht. Ons landelijk dekkende service netwerk, zorgt ervoor dat er altijd een Phoneworld vestiging bij jou in de buurt is. Dus ook als je een telefoon reparatie hebt uit Tilburg, kom je naar Phoneworld. Onze specialisten staan klaar om je bij elk soort reparatie aan je telefoon te voorzien van de beste oplossing! Voor een iPhone reparatie of andere telefoon reparatie ben je bij Phoneworld altijd welkom.

Tegenwoordig heb je telefoons in allerlei soorten en maten. Van budget tot zeer geavanceerd. Defecten komen ook voor in allerlei soorten. Van een gebroken scherm tot aan een defect moederbord. Onze specialisten draaien er hun hand niet voor om. Met de juiste kennis en gereedschappen weten zij alle defecten te verhelpen. Wat voor soort telefoon je ook hebt of wat voor probleem, onze specialiste repareren het voor je. Bij Phoneworld bieden we jou een oplossing op maat.

Kwaliteit en garantie

Bij Phoneworld streven we naar perfectie. De reparaties worden uiterst vakkundig uitgevoerd en bij de reparatie maken we alleen gebruik van de beste materialen die de standaard van jou telefoon hoog houden. Omdat we geloven in onze service geven we je standaard 6 maanden garantie op de door ons vervangen onderdelen.

Naast de juiste tools en gereedschappen waar onze vestigingen mee uitgerust zijn, hebben we de beste specialisten in dienst. Zij zorgen ervoor dat ook alle telefoon reparaties uit Tilburg met de grootste precisie en kundigheid worden uitgevoerd. Zo borgen wij de kwaliteit van onze service en jouw telefoon.

Veelal voeren we voorafgaand aan de reparatie een kort onderzoek uit, dat voor jou helemaal gratis is. Hierin stellen we vast wat het defect aan je telefoon veroorzaakt en welke onderdelen er eventueel vervangen moeten worden. Hierdoor kunnen we jou direct een prijsopgave geven zodat je weet wat de reparatie je gaat kosten. Bij jou akkoord kunnen we gericht je telefoon repareren. In de meeste gevallen sta je binnen een half uur weer blij buiten met een telefoon die weer als nieuw is! De bon die je van ons mee krijgt moet je goed bewaren, daarmee krijg je ook nog eens 6 maanden garantie op de vervangen onderdelen. Een iPhone reparatie, Samsung reparatie of andere reparatie voeren we razendsnel en professioneel uit.

Bij kwaliteit en service hoort ook een stukje milieubewust denken. Daarom scheiden we alle oude onderdelen en bieden we ze aan om te recyclen. Hiermee geven we de onderdelen een nieuw leven en dragen we ons steentje bij aan het milieu.

Kosten en tijd

De kosten van een reparatie zijn afhankelijk van het soort reparatie en het merk en type van je telefoon. Voor een kostenindicatie ben je van harte welkom in een van de Phoneworld vestigingen.

Razendsnelle service, dat is waar we voor staan. De meeste telefoon reparaties uit Tilburg worden uitgevoerd terwijl je erop wacht. Dit kost je slecht een half uur van je tijd. Wil je er zeker van zijn dat je niet hoeft te wachten? Neem dan contact met ons op en plan een afspraak wanneer het jou het beste uitkomt.

Of je nu komt voor een iPhone reparatie, Samsung reparatie of een ander soort reparatie: je weet dat je weet zeker dat je snel weer een goed werkend toestel tot je beschikking hebt.

Contact

Afspraak maken? Kom langs in onze dichtstbijzijnde vestiging of neem contact met ons op via de klantenservice 085 – 760 27 27 of per e-mail [email protected].

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1228 reviews op Kiyoh