Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Telefoon reparatie»Telefoon reparatie Rotterdam
Telefoon reparatie Rotterdam2021-11-04T11:34:26+01:00

Telefoon reparatie
Rotterdam

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Telefoon reparatie in Rotterdam

Smartphones worden steeds mooier en geavanceerder. Niet alleen door wat je ermee kunt doen, maar ook door de techniek die schuilgaat achter de behuizing. Het is dan ook eerder regel dan uitzondering dat er een keer wat mankeert aan het apparaat dat je veruit het meeste gebruikt. Softwarematig maar ook hardwarematig zijn er zaken die vaak niet zelf op te lossen zijn. Smartphones hebben bij Phoneworld echter geen geheimen. Onze kundige Rotterdamse monteurs kennen namelijk elke smartphone, phablet en tablet als de binnenkant van hun broekzak. Niet voor niets dat wij vrijwel elk apparaat weer aan de praat krijgen. Kom daarom voor een telefoon reparatie naar Phoneworld Rotterdam. Wij helpen je snel en de kans is groot dat wij met onze vakkundige tools je smartphone weer 100% werkend krijgen

Repareer jouw kapotte batterij of telefoonscherm van je telefoon!

Waarom aan je telefoon laten sleutelen als je toch een nieuwe kunt kopen? Het een spreekt het ander niet helemaal tegen. Als je namelijk je telefoon gereviseerd doorverkoopt, dan kun je er nog een aardig centje mee verdienen. Dat kun je vervolgens weer investeren in een nieuw toestel zodat je een lekkere korting op de prijs hebt. Kijk op onze reparatiepagina wat de kosten zijn voor standaardreparaties. Dit kan weleens heel interessant voor je uitpakken. Een telefoonreparatie nodig in Rotterdam? Kom bij Phoneworld langs en we bespreken de mogelijkheden met je!

Wil je niet zozeer je toestel doorverkopen maar gewoon weer dezelfde kwaliteit genieten als wanneer je het toestel net nieuw had? Dan kun je ook langskomen. Denk bijvoorbeeld aan een telefoon scherm reparatie die je bij ons in Rotterdam kunt laten uitvoeren. Niets is zo belangrijk als een goed functionerend beeldscherm, helemaal gezien de mogelijkheden die je allemaal hebt. Wie wil nou met een kapot scherm een gave serie via Netflix streamen? Als je bij ons voor een telefoon scherm reparatie in Rotterdam langskomt, hoeft dit slechts een halfuurtje te duren. Met onze precisietools halen we heel voorzichtig het scherm los van je smartphone en zetten we hier weer een origineel, nieuw scherm op. Binnen een halfuurtje gepiept en je kunt weer optimaal gebruikmaken van je toestel.

Hoe vaak moet jij je telefoon opladen? Of heb je weleens te maken met een toestel dat opeens uitvalt? Zonde, want ook een telefoon batterij reparatie is bij Phoneworld Rotterdam zo gefixt en met dezelfde garanties. Zo krijg je altijd weer een originele batterij van jouw merk telefoon terug in je toestel. Niet inboeten aan kwaliteit dus en altijd nieuwe garantie op je vervangen onderdeel. Kom je dus voor een telefoon batterij reparatie naar Rotterdam, dan krijg je van ons een garantie van 6 maanden op de vervangen batterij. Even die factuur bewaren dus!

Hoe een telefoon reparatie in Rotterdam gedaan wordt?

Service staat hoog in het vaandel bij Phoneworld. Het doel is om jou tegen een aantrekkelijk tarief weer met een goed functionerende smartphone naar huis te sturen. Om dat voor elkaar te krijgen doen we dan ook wat extra dan je van de meeste reparateurs gewend bent. En dat is niet erg, want zo is het resultaat wel het beste. Kom je daarom voor een telefoon reparatie bij ons langs in Rotterdam, dan krijg je altijd gratis een doorlichting van je hele toestel. Dit doen we zodat we zeker weten dat we alle schades en defecten in beeld hebben. Onze monteurs kunnen dan gericht te werk gaan en de problemen bij de oorsprong aanpakken.

Het tegengaan van de e-waste is voor ons ook belangrijk. Halen wij daarom onderdelen uit je telefoon bij een reparatie in ons filiaal in Rotterdam, dan gooien we niets zomaar weg. De kapotte en defecte onderdelen worden netjes verzameld en opgestuurd naar een bedrijf dat de onderdelen kan recyclen of voor andere doelen kan inzetten.

Telefoon reparatie bij Phoneworld in Rotterdam?

Als je al geld kwijt bent aan een telefoonreparatie in Rotterdam, dan wil je natuurlijk niet nog meer geld hoeven besteden aan bijvoorbeeld parkeerkosten. Daar hebben we dan ook rekening mee gehouden bij het kiezen voor een locatie. Wij bevinden ons op het bedrijventerrein aan de Fascinatio Boulevard 216, 3065 WB Rotterdam. Voldoende gratis parkeergelegenheid om je auto te stallen en eenvoudig bereikbaar vanaf de A16. Bovendien legio stadsbussen die bij ons in de buurt stoppen

Kosten- en tijdbesparing

Er is een trucje om bij Phoneworld zo snel mogelijk geholpen te worden: even een afspraak via de site of telefonisch bij ons inplannen. Wij kunnen dan namelijk rekening houden met je komst. De benodigde onderdelen voor je telefoonreparatie liggen klaar bij ons filiaal in Rotterdam en de monteur staat op je te wachten met een verse kop koffie. Met de meeste standaardreparaties sta je in 30 minuten weer buiten. Lekker snel en je bent niet lang zonder je smartphone!

Zodra we het gratis vooronderzoek hebben afgerond, bespreken we met je wat de beste weg is om je telefoon te laten fixen. Wij denken graag met je mee, en helpen je zoeken naar de voordeligste oplossing. Geen verrassingen dus en helemaal transparant in het kostenplaatje bij Phoneworld Rotterdam.

iPhone schermreparaties bij Phoneworld Rotterdam:

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.