Telefoon reparatie
Rotterdam

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Telefoon reparatie in Rotterdam

Als je ervoor kiest je telefoon bij Phoneworld te laten repareren, dan vinden wij het belangrijk dat je ons makkelijk kunt vinden. Met vijf locaties over Nederland verdeeld, proberen wij zoveel mogelijk mensen van dienst te zijn. Dat betekent dat jij, als inwoner van de provincie Zeeland of Zuid-Holland ook bij ons terecht kunt. Het is natuurlijk niet leuk om een kapotte smartphone te hebben maar mocht dat het geval zijn, dan nodigen we je van harte uit voor een iPhone reparatie in Rotterdam in ons filiaal. Voor een iPhone reparatie of andere telefoon reparatie ben je bij Phoneworld altijd welkom.

Goed bereikbaar

Mooi dat je kiest voor een telefoon reparatie in Rotterdam, maar het is natuurlijk ook fijn als je het filiaal makkelijk kunt bereiken. Onze locatie bevindt zich dan ook op de Lichtenauerlaan 102-120. Dit bedrijventerrein ligt direct aan de A16, waardoor het per auto zeer makkelijk te bereiken is. Mocht je met het openbaar vervoer komen, dan vind je bushalte Lichtenauerlaan op 4 minuten loopafstand. Stadsbussen 36 en B4 rijden van en naar dit busstation. Het volledige adres van deze Phoneworld locatie is: Lichtenauerlaan 102-120, 3062ME Rotterdam. Je bent elke werkdag welkom van 09:00-17:30 uur.

Ik wil best een iPhone reparatie in Rotterdam, maar ben ik dan niet veel geld kwijt aan parkeerkosten voordat ik überhaupt bij Phoneworld aankom? Absoluut niet! Als je met de auto komt, kan je deze in een vrij-parkeren zone zetten. Mocht de reparatie onverhoopt wat langer duren, dan hoef jij niet te stressen over extra kosten!

Kwalitatief laten repareren

In alle filialen van Phoneworld zien we erop toe dat er met elke telefoon veilig en zorgzaam wordt omgesprongen. Ook als je kiest voor een iPhone reparatie in Rotterdam, weet je zeker dat deze in goede handen is. De monteurs in de Rotterdamse vestiging zijn gespecialiseerd in smartphone reparatie en hebben jarenlang werkervaring hierin. Daarnaast worden specialistische gereedschappen gebruikt om secuur te werk te gaan. Een smartphone is immers een sensitief stuk techniek dat met zorg behandeld moet worden. Wij raden dan ook af zelf te gaan sleutelen aan je telefoon of dit door een particulier te laten doen. Vaak worden problemen niet opgelost maar is er sprake van het ‘oplappen’ van een telefoon waardoor je binnen de kortste keren weer met een soortgelijk defect kampt. Zorg ervoor dat je jouw telefoon kwalitatief laat repareren met garantie door dit bij Phoneworld in Rotterdam te laten doen.

In de vestiging in Rotterdam beginnen wij niet zomaar aan het repareren van een telefoon. Eerst willen onze monteurs de juiste diagnose stellen voordat er begonnen wordt aan een eventuele reparatie of aan het vervangen van onderdelen. Is deze diagnose prijzig? Zeker niet. Sterker nog, deze diagnose is helemaal gratis. Wij willen namelijk zeker weten dat jij op maat geholpen wordt zonder dat het in de kosten loopt. Op die manier word je transparant en op de juiste manier geholpen. Een iPhone reparatie, Samsung reparatie of andere telefoon reparatie in Rotterdam voeren we razendsnel en professioneel uit.

Mocht het zover komen dat we onderdelen in je telefoon moeten vervangen, dan gebeurt dit alleen met originele onderdelen. Aan de algehele kwaliteit van je telefoon wordt dus niets verandert en je weet zeker dat je telefoon intern intact blijft. Handig als je deze op een dag doorverkoopt! Zo kun je altijd zeggen dat je telefoon volledig uit originele onderdelen bestaat. Wist je trouwens dat als je jouw telefoon in Rotterdam laat repareren er rekening wordt gehouden met het milieu? De defecte onderdelen die we uit je telefoon halen, worden speciaal teruggestuurd en daarmee gescheiden van ander afval.

Kosten en tijd

In Rotterdam zijn we kampioen in snel een telefoon repareren! Als je langskomt, hoef je geen wachtrij voor je te verwachten en sta je snel weer buiten met een werkende telefoon. Mocht het zo zijn dat het om een gecompliceerdere reparatie gaat, dan bespreken we dat van tevoren met je. Wij laten je weten wat we precies doen en hoelang dat gaat duren. Jouw planning is heilig dus daar houden we rekening mee.

Of het nu om een simpel defect gaat dat gemakkelijk softwarematig verholpen kan worden of om een ingewikkelde zaak, wij willen helder zijn in de kosten. Wij stellen daarom eerst een diagnose waarbij we de kosten in kaart kunnen brengen. Ondanks de standaardprijzen die op de site worden gemeld, kan er sprake zijn van een afwijkend kostenplaatje. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als er een speciaal onderdeel gerepareerd of vervangen moet worden of als er meerdere onderdelen tegelijk reparatie of vervanging behoeven. Hoe dan ook, bij ons krijg je geen onverwachte rekeningen achteraf gepresenteerd als je jouw telefoon laat repareren in Rotterdam.

Of je nu komt voor een iPhone reparatie, Samsung reparatie of een ander soort reparatie: je  weet zeker dat je snel weer een goed werkend toestel tot je beschikking hebt.

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1228 reviews op Kiyoh