Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1411 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Telefoon reparatie»Telefoon reparatie Lelystad
Telefoon reparatie Lelystad2021-07-22T21:18:55+01:00

Telefoon reparatie
Lelystad

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Telefoon reparatie Lelystad

Twijfel je eraan of een reparatie aan je telefoon wel de tijd en de moeite waard is? Of door wie je jouw telefoon nou het beste kan laten repareren. Phoneworld neemt graag je onzekerheid weg. Want als je in Lelystad woont, is Phoneworld ongetwijfeld een logische keuze voor de reparatie van je telefoon. Wij hebben locaties door heel Nederland, barsten van het talent en de ervaring, zijn goedkoop en garanderen dat je telefoon als nieuw zal zijn! Voor een iPhone reparatie of andere telefoon reparatie ben je bij Phoneworld altijd welkom.

Waarom kiezen voor Phoneworld als je in Lelystad woont?

Doordat we een groot bedrijf zijn met meerdere locaties, hebben we enorm veel deskundigheid in huis. Al meer dan 10 jaar is Phoneworld actief met het repareren van alle soorten telefoons en tablets. We proberen je altijd het meest voordelige tarief te berekenen en geven je in ruil voor dit scherpe tarief een kwalitatief hoogwaardige reparatie en 6 maanden garantie. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je veel tijd of geld kwijt bent bij ons. Wij voeren namelijk reparaties zeer efficiënt uit, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Binnen 30 tot 60 minuten zijn de meeste telefoon reparaties klaar.

De 30 tot 60 minuten norm is voor ons belangrijk. Want jouw tijd is onze tijd. We begrijpen maar al te goed hoe frustrerend het is als je minder goed bereikbaar bent dan normaal. E-mails van je werk, appjes van je kinderen of kostbare momenten die je had willen vastleggen; dat allemaal wil je niet missen! Ook in Lelystad hoef je niet te lang te wachten op een telefoonreparatie. Een iPhone reparatie, Samsung reparatie of andere reparatie voeren we razendsnel en professioneel uit.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is goed voor zowel je leefomgeving als ook je bankrekening. Wanneer jij kiest voor een reparatie van een oude telefoon in plaats van de aankoop van een nieuw toestel, dan doe jij een bijdrage aan het conserveren van het klimaat. Het kost enorm veel energie, mankracht en materialen om een smartphone te maken, zorg er dus voor hij niet onnodig verloren gaat en haal er het maximale uit. Een kundige reparatie verlengt de levensduur van je smartphone aanzienlijk. Waarom 2 jaar doen met een iphone of Android, als je er ook 4 of 5 jaar mee kan doen? Per jaar ben je alleen maar goedkoper uit, zelfs met een ingrijpende reparatie.

Garantie

Op smartphone reparaties van onze locatie nabij Lelystad ontvang je 6 maanden garantie. Uiteraard vervalt de garantie indien we vaststellen dat er sprake is van nieuwe val- en/of waterschade.

Levertijd

We zorgen dat al onze locaties, inclusief de locatie nabij Lelystad, alle onderdelen en tools heeft voor een snelle en nette telefoonreparatie. Soms lukt dit niet , bijvoorbeeld als je een zeldzaam toestel hebt of wanneer er sprake is van grote drukte. Nieuwe onderdelen zijn wel altijd leverbaar binnen 24 uur, dus heel veel langer zal het niet duren om jouw toestel te repareren. Vanzelfsprekend zullen we je op de hoogte houden van eventuele vertragingen, zodat je je er rekening mee kan houden in je dagelijkse planning.

Of je nu komt voor een iPhone reparatie, Samsung reparatie of een ander soort reparatie: je weet dat je weet zeker dat je snel weer een goed werkend toestel tot je beschikking hebt.

Contact

Ontdek wat de handigste locatie is voor telefoonreparaties uit Lelystad. Je kan ons bereiken op de volgende manieren:

Telefoon: 085 – 760 27 27 / E-mail: [email protected]

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1411 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.