Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Telefoon reparatie»Telefoon reparatie Hoogeveen
Telefoon reparatie Hoogeveen2021-07-22T21:19:25+01:00

Telefoon reparatie
Hoogeveen

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Telefoon reparatie Hoogeveen

Smartphones zijn vaak een duur bezit dat je dagelijks bij je hebt. Je wilt er graag goed voor zorgen. Het is het pronkstuk in je tas of broekzak, maar als er iets mis mee is dan kan het eerder ook een last zijn. Bijvoorbeeld als je voortdurend je telefoon moet opladen en daardoor steeds vastzit op een plek met een stopcontact. Voorkom dit soort problemen door tijdig je telefoon te laten repareren.

Woon je in Hoogeveen en ben je op zoek naar een monteur die gespecialiseerd is in iPhone en Android telefoon reparatie? Kijk dan niet verder en kom naar Phoneworld. Wij hebben locaties door heel Nederland en zijn de beste en meest professionele keus voor een telefoon reparatie in de buurt van Hoogeveen. Voor een iPhone reparatie of andere telefoon reparatie ben je bij Phoneworld altijd welkom.

Waarom kiezen voor Phoneworld als je in Hoogeveen woont?

Al ruim een decennium bouwt Phoneworld aan haar merk. Dit doen wij door het consequent bieden van uitstekende service en het opzetten van locaties door heel Nederland. Ook voor mensen die in Hoogeveen wonen zijn wij goed bereikbaar en toegankelijk voor een telefoon reparatie. Je bent niet veel tijd kwijt als je bij ons langskomt. Reparaties duren namelijk doorgaans niet meer dan 30 tot 60 minuten, zeker als je een gangbaar toestel hebt zoals een iPhone of Android telefoon.

Elke locatie van Phoneworld wordt bemand door klantvriendelijke en goed opgeleide monteurs. De monteurs zijn erkende specialisten op het gebied van smartphone reparatie en onderhoud en stellen feilloos vast wat er mis is met je telefoon. Je kan dus op ons vertrouwen. Gegarandeerd dat je tevreden bij ons weggaat. Een iPhone reparatie, Samsung reparatie of andere reparatie voeren we razendsnel en professioneel uit.

Vooronderzoek en diagnose

Waar onze monteurs zeer veel waarde aan hechten, is het nauwkeurige vooronderzoek waar we je toestel aan onderwerpen voordat we eraan gaan sleutelen. We vinden het belangrijk om eerst een diagnose te vertellen alvorens we je toestel gaan openmaken. De reden hiervoor is dat het binnenwerk van een telefoon erg gevoelig is en bij een verkeerde aanraking al beschadigd kan raken. Het is daarom zaak om niet zomaar te gaan rommelen aan je toestel, maar elke beweging weloverwogen en met een doel in het achterhoofd te maken.

Deze werkwijze is efficiënt en verkleint risico op aanvullende schade. Het is een kostbaar grapje om zelf aan je telefoon te gaan sleutelen. Zelfs statische elektriciteit kan je toestel van binnen al beschadigen, dus riskeer het niet. Kom je uit Hoogeveen en ben je op zoek naar een telefoonmonteur die weet wat hij doet? Dan biedt Phoneworld uitkomst.

Of je nu komt voor een iPhone reparatie, Samsung reparatie of een ander soort reparatie: je weet dat je weet zeker dat je snel weer een goed werkend toestel tot je beschikking hebt.

Garantie

Op smartphone reparaties van onze locatie nabij Hoogeveen ontvang je 6 maanden garantie. Let wel dat het dan niet gaat om nieuwe val- en/of waterschade.

Levertijd

We zorgen dat al onze locaties goed bevoorraad zijn, zodat de reparatie van je telefoon uit Hoogeveen meteen uitgevoerd kan worden. In zeldzame gevallen duurt het wat langer als er een onderdeel toevallig niet voorhanden is. Ontbrekende onderdelen zijn dan leverbaar binnen 24 uur.

Contact

Maak een afspraak met de handigste locatie voor telefoonreparaties in Hoogeveen. Onze contactgegevens zijn:

Telefoon: 085 – 760 27 27 / E-mail: [email protected]

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.