Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Telefoon reparatie»Telefoon reparatie Hoofddorp
Telefoon reparatie Hoofddorp2021-07-22T21:19:35+01:00

Telefoon reparatie
Hoofddorp

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Telefoon reparatie Hoofddorp

Telefoon kapot en reparatie nodig in Hoofddorp en omstreken? Kom langs bij Phoneworld. Of het nu je scherm, batterij of een van de knopjes is, onze specialisten weten raad. Wij kunnen alle soorten reparaties uitvoeren en maken jouw telefoon in no time weer de oude. Voor een iPhone reparatie of andere telefoon reparatie ben je bij Phoneworld altijd welkom.

Snelle service betekent bij Phoneworld dat je telefoon binnen een half uur gerepareerd kan worden. Je telefoon wordt volledig hersteld en je kan hem na reparatie direct weer gebruiken. Daarvoor ga je met je telefoon reparaties uit Hoofddorp naar Phoneworld!

Kies voor kwaliteit

Phoneworld heeft ruim 10 jaar ervaring in de reparatie branche. We weten wat je nodig hebt en zorgen voor een reparatie zonder gedoe. Voor de telefoon reparatie uit Hoofddorp gebruiken de ervaren monteurs van Phoneworld originele onderdelen. Deze onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit en hebben de langst mogelijke levensduur.

We garanderen kwaliteit. Onze service is erkend en goedgekeurd door telefoonverzekeraars. Als er iets niet naar wens mocht zijn, kan je met de originele factuur van de reparatie altijd bij ons terecht voor 6 maanden garantie. Phoneworld staat voor telefoon reparaties met kwaliteit en snelle service. En dat altijd tegen een scherp tarief! Een iPhone reparatie, Samsung reparatie of andere reparatie voeren we razendsnel en professioneel uit.

Prijzen telefoon reparatie

Bij Phoneworld hanteren we de laagste prijs garantie! Dit betekent dat je jouw telefoon vakkundig laat maken voor een scherpe prijs! De prijzen kunnen per toestel en type variëren. Wil je een prijsopgave van jouw toestel en reparatie? Dan kan je contact opnemen met onze monteurs. Zij informeren je over de opties en prijzen.

Ook als je niet weet wat de oorzaak is van het mankement van je iPhone of Android telefoon kun je bij ons aankloppen. Onze experts onderzoeken je toestel en kunnen hem binnen 30 minuten herstellen.

Groene telefoon reparateur

Jouw telefoonherstel minder milieubelastend? Ook dat gebeurt bij Phoneworld. Wij sorteren oude onderdelen en bieden ze gescheiden aan door ze terug te sturen. Zo krijgen de materialen van jouw defecte onderdelen een tweede leven en maken we samen de elektronicawereld minder belastend voor het milieu.

Contact

Telefoonreparatie nodig in Hoofddorp?

Vragen over onze service of wil je een afspraak maken? Bel dan ons landelijke nummer 085 – 760 27 27 of stuur ons een e-mail via [email protected]. Onze medewerkers staan voor je klaar en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

De vestigingen van Phoneworld bevinden zich in Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. De adresgegevens van de vestiging bij jou in de buurt vind je hier. Woon je niet in de buurt of komt het niet uit om langs te gaan? Dan kun je jouw toestel altijd naar ons opsturen. Via onze website kan je de reparatie volgen en weet je wanneer je telefoon weer klaar is om te gebruiken.

Of je nu komt voor een iPhone reparatie, Samsung reparatie of een ander soort reparatie: je weet dat je weet zeker dat je snel weer een goed werkend toestel tot je beschikking hebt.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.