Telefoon reparatie
Hilversum

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Telefoon laten repareren regio Hilversum

Tegenwoordig doen we steeds meer met onze telefoon en zijn we er soms van afhankelijk. Een toestel dat niet of goed functioneert kunnen we niet gebruiken. We willen dat het toestel bij een defect zo snel mogelijk wordt gerepareerd, zodat we snel weer mobiel zijn. Gelukkig is er Phoneworld! Wij repareren in veel gevallen je toestel binnen een half uur! Voor een iPhone reparatie of andere telefoon reparatie ben je bij Phoneworld altijd welkom.

Kwalitatief laten repareren

Voor een kwalitatieve reparatie voor je telefoon uit Hilversum kan je terecht bij Phoneworld. Met onze ruim 10 jaar ervaring in de telefoon branche kennen we de telefoons van binnen en buiten. Met deze kennis en kunde zijn wij in staat om jou de beste reparatie service te bieden voor je telefoon. Onze monteurs fixen de reparatie van je telefoon in een handomdraai. We hebben de juiste tools en gereedschappen in huis om je reparatie vakkundig uit te voeren. Niet eindeloos wachten tot je telefoon is gemaakt of meerdere keren terug komen, omdat je telefoon na de reparatie nog steeds niet werkt. Bij Phoneworld wordt bij de reparatie van je telefoon uit Hilversum gebruik gemaakt van originele, hoogwaardige onderdelen, die de performance van je telefoon weer laten herleven. De beste kwaliteit voor een scherp tarief, dat is Phoneworld. Een iPhone reparatie, Samsung reparatie of andere reparatie voeren we razendsnel en professioneel uit.

De onderdelen afkomstig uit een telefoon zijn niet altijd even milieuvriendelijk. Omdat we ook aan het milieu willen denken en daar graag ons steentje aan bijdragen, investeren we in milieuvriendelijke elektronica. Dit doen we door na de reparatie alle oude onderdelen gescheiden aan te bieden. Hierdoor kunnen ze gerecycled worden.

Zoveel mensen zoveel wensen. Dit geldt ook voor een telefoonreparatie uit Hilversum. In een gratis en vrijblijvend onderzoek dat we doen voordat we overgaan tot reparatie van het toestel, kunnen we de reparatie afstemmen op jou persoonlijke wensen en voorkeuren. Advies op maat noemen we dat. Hierdoor kunnen we ook heel gericht de reparatie aan je toestel uitvoeren, waardoor de kosten niet onnodig hoog uit zullen vallen.

Garantie

Bij Phoneworld zijn we overtuigd van onze service. Niet goed, geld terug. Laat je jouw telefoon uit Hilversum bij ons repareren? Dan ontvang je van ons 6 maanden garantie op de onderdelen die we bij de reparatie vervangen. Hiervoor hoef jij enkel de factuur te bewaren.

Kosten en tijd

Je telefoon uit Hilversum laten repareren is bij ons zo gepiept. In het vooronderzoek kunnen we zien wat het defect aan je telefoon veroorzaakt en welke onderdelen er mogelijk vervangen moeten worden. We kijken samen met jou naar de beste oplossing tegen een zo voordelig mogelijk tarief. Geen verrassingen achteraf dus!

In onze vestigingen hebben we de veel gebruikte onderdelen op voorraad en kunnen we jouw toestel vrijwel direct repareren. Wil je er zeker van zijn dat je niet hoeft te wachten, maak dan een afspraak voor de reparatie van je telefoon uit Hilversum in de dichtstbijzijnde vestiging. Je kan dit inplannen op een moment dat het jou het beste uitkomt. Vanaf dat moment ben je nog maar 30 minuten verwijdert van een gerepareerd en goed functionerend toestel!

Of je nu komt voor een iPhone reparatie, Samsung reparatie of een ander soort reparatie: je weet dat je weet zeker dat je snel weer een goed werkend toestel tot je beschikking hebt.

Contact

Kom langs in een van onze vestigingen of neem contact met ons op via ons landelijke nummer 085 – 760 27 27 of stuur een email naar [email protected]. Ben je niet in de gelegenheid om een bezoek te brengen aan een van onze vestigingen? Stuur dan eenvoudig je toestel naar ons op. Je geniet ook dan van onze razendsnelle en vakkundige service. Je reparatie volg je gemakkelijk via onze website.

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1228 reviews op Kiyoh