fbpx
Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.0/10 uit 1331 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Telefoon reparatie»Telefoon reparatie Heerenveen
Telefoon reparatie Heerenveen2019-04-03T01:11:06+01:00

Telefoon reparatie
Heerenveen

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Telefoon reparatie Heerenveen

Smartphones combineren ontzettend veel geavanceerde technologie in een piepklein jasje. Het is haast onvoorstelbaar wat het allemaal kan doen. Het is zowel een camera, een telefoon, een internetbrowser, een tekstverwerker en nog veel meer. De wereld zit in je broekzak. Helaas is de wereld zeer kwetsbaar. Het vergt specialistische kennis om de wereld te herstellen. Niet elke smartphone reparateur heeft die kennis, het is dus zaak om goed na te denken over wie je aan je toestel wilt laten sleutelen.

Het is zeer vervelend als je smartphone gewoon niet lekker werkt. Zeker als het een dure telefoon is, die je nog aan het afbetalen bent of waar je lang voor hebt gespaard. Je wil een professionele monteur, die je telefoon in één klap herstelt zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de kwaliteit of de prijs. Voor een iPhone reparatie of andere telefoon reparatie ben je bij Phoneworld altijd welkom.

Als je in Heerenveen woont, dan is Phoneworld dé telefoon-reparatieservice die je zoekt. Wij hebben vestigingen door heel Nederland, dus ook vanuit Heerenveen kan je bij ons terecht. Aarzel niet langer: wij bieden in elke locatie de ervaring en kracht van Phoneworld als landelijk bedrijf.

Waarom kiezen voor Phoneworld als je in Heerenveen woont?

Een telefoon reparatie in de buurt van Heerenveen is voordelig en kwalitatief hoogstaand bij Phoneworld. Wij als bedrijf werken al ruim een decennium samen met erkende specialisten. We werken ook alleen met originele merk onderdelen voor alle gangbare telefoons. Of je nu je iPhone of Android wil laten repareren of een onderhoudsbeurt wilt, onze monteurs weten er absoluut raad mee. Onze werkplaatsen zijn makkelijk bereikbaar vanuit Heerenveen en goed bevoorraad met alle onderdelen die nodig zijn voor een vliegensvlugge reparatie.

We wonen in een steeds drukkere wereld, waarin de smartphone je verbindingslijn vormt met je familie, vrienden en je werk. Phoneworld houdt rekening met deze realiteit. Bij een locatie in de buurt van Heerenveen wordt jouw telefoon reparatie binnen 30 tot 60 minuten uitgevoerd. Zijn er bepaalde dingen in je leven waarvoor je absoluut niet je telefoon lang kan missen? Geen probleem! Phoneworld houdt de tijd in de gaten voor je. Een iPhone reparatie, Samsung reparatie of andere reparatie voeren we razendsnel en professioneel uit.

Doelgericht repareren

Efficiënt werken betekent werken met een vooropgesteld plan. Onze monteurs begrijpen dit heel goed. Om die reden beginnen ze dan ook niet zomaar te sleutelen aan je toestel, maar werken ze aan de hand van een vooronderzoek en de daaruit voortvloeiende diagnose. Dit geeft hen precies de nodige kennis om je toestel efficiënt en veilig te repareren. Een slordige manier van werken zorgt voor tijdverlies, risico op extra schade en minder duurzame reparaties. Kies daarom voor je telefoonreparatie uit Heerenveen voor de gerichte aanpak van Phoneworld.

Of je nu komt voor een iPhone reparatie, Samsung reparatie of een ander soort reparatie: je weet dat je weet zeker dat je snel weer een goed werkend toestel tot je beschikking hebt.

Garantie

Op smartphone reparaties van onze locatie nabij Heerenveen ontvang je 6 maanden garantie. Hierbij geldt uiteraard dat nieuwe val- en waterschade er niet bij inbegrepen zit.

Levertijd

Onze locatie nabij Heerenveen is doorgaans goed bevoorraad, zodat de reparatie van je telefoon meestal zó uitgevoerd kan worden zonder al te lange wachttijd. Het kan wat langer duren als je een zeldzame telefoon hebt of als het onderdeel gewoon echt op is. Dan wordt het door ons meteen besteld, waarna het binnen 24 uur op locatie is.

Contact

Maak een afspraak met de handigste locatie voor telefoonreparaties in Heerenveen. Onze contactgegevens zijn:

Telefoon: 085 – 760 27 27 / E-mail: [email protected]

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.0/10 uit 1331 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.