Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Telefoon reparatie»Telefoon reparatie Haarlem
Telefoon reparatie Haarlem2021-07-22T21:20:27+01:00

Telefoon reparatie
Haarlem

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Telefoon laten repareren regio Haarlem

Telefoon stuk en kan je niet zonder? Bezoek dan snel de dichtstbijzijnde vestiging van Phoneworld. Voor een iPhone reparatie of andere telefoon reparatie ben je bij Phoneworld altijd welkom. We hebben een landelijk netwerk, dus altijd een vestiging in de buurt. Ook jouw telefoon uit Haarlem repareren we graag. Wacht niet langer en profiteer vandaag nog van onze snelle en vakkundige service. En dat alles tegen een laag tarief!

Kwalitatief laten repareren

Bij Phoneworld besteden we zorg en aandacht aan de reparaties die we uitvoeren. De vestigingen zijn uitgerust met de modernste technieken, tools en gereedschappen. Geen reparatie is voor ons te moeilijk. Een reparatie aan je toestel voeren wij uit met alleen de beste en originele onderdelen. Hiermee borgen we de kwaliteit van jouw telefoon. Je krijgt van ons ook nog eens 6 maanden garantie op de onderdelen die we hebben vervangen.

Naast de tools en gereedschappen beschikken we bij Phoneworld ook over de juiste mensen. De monteurs zijn experts op het gebied van telefoon en tablet reparaties. Deze combinatie maakt dat wij jou de beste service kunnen bieden en jij gegarandeerd blij wordt van de reparatie aan je telefoon. Een iPhone reparatie, Samsung reparatie of andere reparatie voeren we razendsnel en professioneel uit.

Phoneworld onderscheidt zich in meerdere opzichten. Naast de razendsnelle service die we bieden, helpen we het milieu ook een handje. We gooiende de oude onderdelen niet weg, maar leveren deze gescheiden in zodat ze weer een nieuw leven kunnen krijgen. Doordat we een analyse maken van je toestel voordat we beginnen aan de reparatie kunnen we gericht te werk gaan. Dit betekend geen verspilling van tijd of geld aan onzinnige reparaties. En geen hoge rekeningen achteraf. Bij Phoneworld verlenen we goede service waar je blij van wordt, ook voor de reparatie van jouw telefoon uit Haarlem.

Kosten en tijd

Bij Phoneworld repareren we je iPhone uit Haarlem razendsnel. Lang wachten op een reparatie is er niet bij. Veel onderdelen zijn bij ons op voorraad. In de meeste gevallen word je telefoon gerepareerd terwijl je wacht. Een reparatie voeren we doorgaans binnen 30 minuten uit. Duurt een reparatie onverhoopt toch wat langer, dan krijg je van ons tijdig bericht.

Duidelijk en helder, daar staan we voor. Dit doen we niet alleen over de reparatie, maar ook over de kosten. Tijdens een kort onderzoek, voorafgaand aan de reparatie, stellen we een diagnose. Zo weten we precies wat we moeten repareren om jouw telefoon weer werkend te krijgen en weet jij precies wat de reparatie jou gaat kosten.

Of je nu komt voor een iPhone reparatie, Samsung reparatie of een ander soort reparatie: je weet dat je weet zeker dat je snel weer een goed werkend toestel tot je beschikking hebt.

Contact

Meer weten over de mogelijkheden bij een kapotte telefoon? Kom langs in een van onze vestigingen of neem contact met ons op via ons landelijke nummer 085 – 760 27 27 of stuur een email naar [email protected]. Onze experts staan voor je klaar!

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.