Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1411 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Telefoon reparatie»Telefoon reparatie Groningen
Telefoon reparatie Groningen2021-07-22T21:22:45+01:00

Telefoon reparatie
Groningen

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Telefoon laten repareren regio Groningen

Ben jij de gelukkige die hoog in het noorden van Nederland woont? Dan vind jij het ook wel fijn als je gemakkelijk terecht kunt voor een telefoon reparatie. Ook wanneer je een reparatie van een telefoon uit Groningen uit wilt laten voeren kan je terecht bij Phoneworld. Ook dan bieden wij de vertrouwde kwaliteit van onze reparaties en de hoge standaard die we daarbij hanteren. Zelfs vervangen onderdelen genieten van ons een vernieuwde garantie! Voor een iPhone reparatie of andere telefoon reparatie ben je bij Phoneworld altijd welkom.

Kwalitatief laten repareren

Wanneer wij een telefoon uit Groningen repareren, zorgen we dat dit uitstekend en met precisie gebeurt. Wij weten als geen ander hoe kwetsbaar het binnenwerk van een telefoon is. De juiste manier om hier mee om te gaan is door experts in dienst te hebben die secuur en met de juiste gereedschappen werken. En laat dat nou net zijn wat wij allemaal in huis hebben bij Phoneworld! Onze monteurs hebben stuk voor stuk jarenlang ervaring in de smartphone branche en zijn in staat jou het beste advies en de beste oplossing te bieden. Of je nu voor een klein, groot, software- of hardware defect komt, wij verlenen service op maat van de beste kwaliteit. Een iPhone reparatie, Samsung reparatie of andere reparatie voeren we razendsnel en professioneel uit.

Een beter milieu begint bij jezelf en bij Phoneworld. Zo dragen wij graag ons steentje bij. Als je je telefoon uit Groningen ter reparatie aanbiedt , zullen eventueel vervangen onderdelen altijd gescheiden worden van ander afval. Dit doen wij zodat de defecte onderdelen voor recycling in aanmerking kunnen komen.

Zoveel mensen zoveel wensen. Met een smartphone reparatie uit Groningen is dat niet anders. Wij vinden het daarom belangrijk jou een dienst aan te bieden die is afgestemd op jouw behoefte. Of je nu komt met een eenvoudig of gecompliceerd defect aan je telefoon, het is ons doel om jou snel weer aan een goed gerepareerde telefoon te helpen. Wij doen dit door een gratis vooronderzoek aan te bieden. Tijdens dit onderzoek gaan we op zoek naar de kern van het probleem. Je hoeft van ons dus nooit onnodige kosten te verwachten want wij gaan gericht te werk. Dit scheelt niet alleen tijd maar ook geld!

Indien het nodig is onderdelen in je telefoon te laten vervangen, dan doen wij dit uitsluitend door originele onderdelen ervoor terug te plaatsen. De waarde van je telefoon gaat dus nooit verloren. Sterker nog, wij geven opnieuw garantie op de onderdelen die we voor je vervangen hebben. Vergeet dus niet je factuur te bewaren als je een reparatie aan je telefoon uit Groningen hebt laten uitvoeren!

Kosten en tijd

Een telefoon uit Groningen laten repareren is een fluitje van een cent. We stellen eerst een diagnose stellen alvorens we te werk gaan, zodat we precies weten wat we moeten doen en hoeveel tijd en geld het gaat kosten. Geen ongespecificeerde kosten op de rekening, maar helderheid van tevoren over wat we gaan doen met je telefoon.

De meeste onderdelen hebben we op voorraad. We kunnen jouw telefoon reparatie uit Groningen snel uitvoeren. Mocht het nodig zijn om meerdere onderdelen te moeten vervangen of om een onderdeel te moeten vervangen dat zeldzaam is, dan brengen we je hiervan op de hoogte. Meestal nemen dit soort reparaties wat meer tijd in beslag. Wij doen in ieder geval altijd ons uiterste best om jou snel weer te kunnen voorzien van een gerepareerde smartphone!

Of je nu komt voor een iPhone reparatie, Samsung reparatie of een ander soort reparatie: je weet dat je weet zeker dat je snel weer een goed werkend toestel tot je beschikking hebt.

Contact

Kom langs in een van onze vestigingen of neem contact met ons op via ons landelijke nummer 085 – 760 27 27 of stuur een email naar [email protected]. Onze experts staan voor je klaar!

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1411 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.