Telefoon reparatie
Groningen

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Telefoon laten repareren regio Groningen

Ben jij de gelukkige die hoog in het noorden van Nederland woont? Dan vind jij het ook wel fijn als je gemakkelijk terecht kunt voor een telefoon reparatie. Ook wanneer je een reparatie van een telefoon uit Groningen uit wilt laten voeren kan je terecht bij Phoneworld. Ook dan bieden wij de vertrouwde kwaliteit van onze reparaties en de hoge standaard die we daarbij hanteren. Zelfs vervangen onderdelen genieten van ons een vernieuwde garantie! Voor een iPhone reparatie of andere telefoon reparatie ben je bij Phoneworld altijd welkom.

Kwalitatief laten repareren

Wanneer wij een telefoon uit Groningen repareren, zorgen we dat dit uitstekend en met precisie gebeurt. Wij weten als geen ander hoe kwetsbaar het binnenwerk van een telefoon is. De juiste manier om hier mee om te gaan is door experts in dienst te hebben die secuur en met de juiste gereedschappen werken. En laat dat nou net zijn wat wij allemaal in huis hebben bij Phoneworld! Onze monteurs hebben stuk voor stuk jarenlang ervaring in de smartphone branche en zijn in staat jou het beste advies en de beste oplossing te bieden. Of je nu voor een klein, groot, software- of hardware defect komt, wij verlenen service op maat van de beste kwaliteit. Een iPhone reparatie, Samsung reparatie of andere reparatie voeren we razendsnel en professioneel uit.

Een beter milieu begint bij jezelf en bij Phoneworld. Zo dragen wij graag ons steentje bij. Als je je telefoon uit Groningen ter reparatie aanbiedt , zullen eventueel vervangen onderdelen altijd gescheiden worden van ander afval. Dit doen wij zodat de defecte onderdelen voor recycling in aanmerking kunnen komen.

Zoveel mensen zoveel wensen. Met een smartphone reparatie uit Groningen is dat niet anders. Wij vinden het daarom belangrijk jou een dienst aan te bieden die is afgestemd op jouw behoefte. Of je nu komt met een eenvoudig of gecompliceerd defect aan je telefoon, het is ons doel om jou snel weer aan een goed gerepareerde telefoon te helpen. Wij doen dit door een gratis vooronderzoek aan te bieden. Tijdens dit onderzoek gaan we op zoek naar de kern van het probleem. Je hoeft van ons dus nooit onnodige kosten te verwachten want wij gaan gericht te werk. Dit scheelt niet alleen tijd maar ook geld!

Indien het nodig is onderdelen in je telefoon te laten vervangen, dan doen wij dit uitsluitend door originele onderdelen ervoor terug te plaatsen. De waarde van je telefoon gaat dus nooit verloren. Sterker nog, wij geven opnieuw garantie op de onderdelen die we voor je vervangen hebben. Vergeet dus niet je factuur te bewaren als je een reparatie aan je telefoon uit Groningen hebt laten uitvoeren!

Kosten en tijd

Een telefoon uit Groningen laten repareren is een fluitje van een cent. We stellen eerst een diagnose stellen alvorens we te werk gaan, zodat we precies weten wat we moeten doen en hoeveel tijd en geld het gaat kosten. Geen ongespecificeerde kosten op de rekening, maar helderheid van tevoren over wat we gaan doen met je telefoon.

De meeste onderdelen hebben we op voorraad. We kunnen jouw telefoon reparatie uit Groningen snel uitvoeren. Mocht het nodig zijn om meerdere onderdelen te moeten vervangen of om een onderdeel te moeten vervangen dat zeldzaam is, dan brengen we je hiervan op de hoogte. Meestal nemen dit soort reparaties wat meer tijd in beslag. Wij doen in ieder geval altijd ons uiterste best om jou snel weer te kunnen voorzien van een gerepareerde smartphone!

Of je nu komt voor een iPhone reparatie, Samsung reparatie of een ander soort reparatie: je weet dat je weet zeker dat je snel weer een goed werkend toestel tot je beschikking hebt.

Contact

Kom langs in een van onze vestigingen of neem contact met ons op via ons landelijke nummer 085 – 760 27 27 of stuur een email naar [email protected]. Onze experts staan voor je klaar!

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1222 reviews op Kiyoh