Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1411 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Telefoon reparatie»Telefoon reparatie Enschede
Telefoon reparatie Enschede2021-07-22T21:20:47+01:00

Telefoon reparatie
Enchede

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Telefoon reparatie Almere

Is je telefoon stuk en kan je niet zonder je telefoon? Kom dan langs in een van onze Phoneworld vestigingen bij jou in de buurt. Onze monteurs staan voor je klaar en voeren de telefoon reparatie uit Almere uit in slechts 30 minuten! Voor een iPhone reparatie of andere telefoon reparatie ben je bij Phoneworld altijd welkom.

Waarom je telefoon laten repareren?

Door de ruim 10 jaar ervaring zijn onze monteurs bekend met vrijwel alle merken telefoons en soorten reparaties. Dus of je nu in het bezit bent van een iPhone, Samsung, Huawei of een ander merk. Of het gaat om een kapot scherm, defecte batterij of waterschade. Niks is onze monteurs te gek. Zij repareren ook graag jouw telefoon uit Almere. Wil je jezelf een reis naar een van onze vestigingen besparen? Stuur dan je telefoon naar ons op. Ook dan zorgen onze monteurs ervoor dat jij je telefoon snel weer terug hebt. Via de website volg je eenvoudig en snel de status van je telefoon.

Data vertrouwd bij Phoneworld

Onze monteurs weten als geen ander hoe belangrijk de data op jouw telefoon is. Naast de borging van de privacy van de data op jouw telefoon streven onze monteurs er ook naar om alle data op jouw toestel te behouden. Dus of je nu langs komt voor een telefoon reparatie in een vestiging nabij Almere of je telefoon opstuurt voor een reparatie, onze monteurs gaan zeer zorgvuldig met de data op jouw telefoon om.

Kosten voor reparatie

Lage prijzen voor een reparatie, maar wel vakkundig uitgevoerd? Dan ben je bij Phoneworld aan het juiste adres. Wil je meer weten over de kosten van een specifieke reparatie, kijk dan bovenaan deze pagina. Hier vind je de verschillende soorten reparaties per toestelsoort inclusief een indicatie van de prijzen.

Werkt je telefoon niet zoals je zou willen, maar weet je niet precies wat er aan de hand is? Kom voor vaststelling en reparatie van je telefoon langs in de vestiging in de buurt van Almere of bel met onze monteurs.

Originele onderdelen en garantie

Phoneworld staat bekend om haar lage prijzen, snelle service en kwalitatief goede reparaties. Naast de uitgebreide kennis van onze monteurs maken wij ook bij de reparaties van telefoons en tablets uit Almere gebruik van originele onderdelen. En omdat wij graag willen dat jij tevreden bent met de reparatie van je telefoon geven we je, op vertoon van de originele factuur, 6 maanden garantie op de originele onderdelen die bij de reparatie van je telefoon zijn gebruikt. De reparaties bij PhoneWorld zijn door verzekeraars goedgekeurd. Een iPhone reparatie, Samsung reparatie of andere reparatie voeren we razendsnel en professioneel uit.

Contact

Wil je graag je kapotte telefoon laten repareren in de buurt van Almere? Kijk voor de dichtstbijzijnde vestiging op hier of neem telefonisch contact met ons op via het landelijke nummer 085 – 760 27 27 of mail naar [email protected]

Of je nu komt voor een iPhone reparatie, Samsung reparatie of een ander soort reparatie: je weet dat je weet zeker dat je snel weer een goed werkend toestel tot je beschikking hebt.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1411 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.