Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1411 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Telefoon reparatie»Telefoon reparatie Emmen
Telefoon reparatie Emmen2021-07-22T21:08:31+01:00

Telefoon reparatie
Emmen

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Telefoon reparatie Emmen

Woon je in Emmen en heeft je telefoon kuren? Laat hem repareren bij Phoneworld. Glas gebroken van je scherm of camera, knoppen die niet meer werken of valt hij spontaan uit? Geen reparatie is een probleem voor de ervaren monteurs van Phoneworld. Voor een iPhone reparatie of andere telefoon reparatie ben je bij Phoneworld altijd welkom.

Bij Phoneworld word je telefoon razendsnel hersteld. Onze monteurs zijn ervaren en opgeleid en kunnen je telefoon binnen 30 minuten repareren. Daarna is je telefoon weer de oude en kun je hem weer zorgeloos gebruiken. We hebben meer dan tien jaar ervaring met de meest verschillende soorten, modellen en defecten. Onze experts fixen de telefoon reparatie uit Emmen voor je!

Onze reparaties

Je kunt altijd bij ons terecht. We bieden de oplossing die bij jouw telefoon past. We voeren de volgende reparaties uit:

 • Gebroken of beschadigd glas
 • Nieuwe batterij
 • Waterschade
 • Behuizing
 • Herstellen slechte stand-by tijd batterij
 • Reparatie van vastzittende of defecte aan/uit knop
 • Het herstellen van de trilfunctie
 • Herstel microfoon
 • Ombouwen telefoon van wit naar zwart of andersom
 • Home button reageert slecht of helemaal niet
 • Dock connector onderaan de telefoon reageert niet
 • Display of LCD-scherm defect of reageert slecht
 • Speakers/luidsprekers, weinig of geen geluid
 • Volumetoets, mute-knop of koptelefoonuitgang
 • Gescheurde body of backcover

Staat de reparatie die je zoekt er niet tussen? Schroom dan niet om hier op te nemen voor de mogelijkheden. Een iPhone reparatie, Samsung reparatie of andere reparatie voeren we razendsnel en professioneel uit.

Op telefoonreparaties van Phoneworld krijg je altijd 6 maanden garantie. Onze service is door telefoonverzekeraars erkend en goedgekeurd. De razendsnelle reparaties voeren we altijd uit tegen scherpe prijzen. Dus ben je op zoek naar een snelle en vakkundige telefoonreparatie, dan kan je ook als je uit Emmen komt rekenen op PhoneWorld.

Prijzen telefoonreparatie

Voor vrijwel ieder probleem is een reparatie mogelijk. Kies de reparatie die jij nodig hebt bovenaan de pagina onder het model van jouw telefoon. Kun je jouw model of benodigde reparatie niet vinden? Neem dan hier met ons op. Onze experts kijken dan met je mee voor een passende oplossing.

Als het onduidelijk is wat ervoor zorgt dat je telefoon niet naar behoren functioneert, kan je ook bij ons aankloppen. De experts van Phoneworld onderzoeken wat er mis is en kunnen je telefoon reparatie ter plekke repareren.

Data in vertrouwen

Bij Phoneworld gaan we bij de reparatie uiteraard vertrouwelijk met je persoonlijke data om. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over het behoud van je data. Al je apps, foto’s en andere waardevolle bestanden blijven behouden gedurende de reparatie.

Spaar het milieu

Ook voor een groene telefoon reparatie uit Emmen kies je voor Phoneworld. We houden rekening met het milieu en recyclen oude onderdelen door ze terug te sturen en gescheiden aan te bieden. In plaats van de onderdelen weg te gooien geven we de materialen een tweede leven. Samen dragen we ons steentje bij aan het milieu met minder milieubelastende elektronica.

Contact

Telefoon reparatie in Emmen nodig?

De locaties van onze vestigingen vind je hier. Woon je niet in de buurt of ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Stuur je toestel dan veilig naar ons op. Je toestel kun je online volgen via onze website. Je krijgt te zien wanneer hij ontvangen is en wanneer hij weer gereed is.

Of je nu komt voor een iPhone reparatie, Samsung reparatie of een ander soort reparatie: je weet dat je weet zeker dat je snel weer een goed werkend toestel tot je beschikking hebt.

Advies nodig of een afspraak maken? Bel ons landelijke nummer 085 – 760 27 27 of stuur een e-mail naar [email protected]. Onze experts staan altijd voor je klaar!

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1411 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.